shodien sanaaca saruna par nagu garumu. vinai likaas, ka liidz aadai nogriezti nagi ir paaraak iisi un neerti, ka ir jaastaaj milimetrs vismaz. man savukaart eertaakais garums ir nogriezti liidz aadai ziema. tie 1-2 mm garumi mani kaitina, jo tieshi tad visvairaak netiirumu zem nagiem sakraajaas un to vien naakaas dariit, kaa srubeet nagus ntaas reizes dienaa. zem garaakiem vai iisaakiem nagiem tomeer mazaak salien.
kaa ir ar jums? kaadu nagu garumu ikdienaa neesaajat?
Man tagad ir šāda garuma nagi, bet tieši šovakar plānoju tos novīlēt īsākus, jo ir sašķēlušies un pēdējās nedēļas nekrāsoju nagus, man nešķiet estētiski, ka man ir pagari nagi, bet nekrāsoti :)
Pašlaik cenšos nagus atkopt, tāpēc ir pavisam īsi. Bet parasti tomēr to milimetru atstāju. Man ir īsi un strupi pirksti, tāpēc garāki nagi vizuāli pagarina tos. Taču garas lāpstas ciest nevaru, tāpēc izvēlos kompromisu.
Man ir šāda garuma nagi gandrīz vienmēr, šad tad,kad kāds nolūzt, nogriežu visus un apmēram pēc mēneša jau atkal ir atauguši gari. Nepatīk man īsi nagi,liekas,ka rokas uzreiz izskatās nepievilcīgas. Nagus nekad nelakoju,jo man riebjas nagulakas un vienmēr ātri nodrūp, retu reizi pieļauju caurspīdīgo.
Nagu garums man mainās. Bet nu pašlaik ir pusgari, ja kāds nolūzīs, tad atkal nogriezīšu tik cik maksimāli visu var nogriest :D Man patīk vai nu gari nagi, vai super īsi. Pa vidam man nepatīk, tāpēc vai nu regulāri griežu īsos vai audzēju :)
Tagad man ir līdzīgs kaut kas šādiem
Man ir precīzi tādi, kā tiger 2. bildē, bet ļoti gribu uzturēt tik garus, kā Alabone bildē, bet nenormālās šķelšanās dēļ tas iespējams, tikai ar gēlu, ko negribu likt.
Parasti man bija kaut kur 5 mm gari nagi, bet pēdējā laikā man tie kļuva ļoti trausli un kapitāli plaisāja, tā kā nogriezu pavisam īsus ... lietojot vitamīnus, izskatās, ka stāvoklis uzlabojas un gribās atkal paaudzēt :)