Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ginekoloģe?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Biju pagājšmēnes pie ginekoloģes (pirmo reizi) , pārbaudīt vai viss kārtībā. Bet starp mazajām kaunuma lūpām , tas sanāk apakšā, tā kā nedaudz dziļāk starp vaginālo un anālo atveri(nav uzreiz saskatāms parasti kad paver mazās lūpas) bet tur tās maziņš balts sāpīgs pleķītis. Izskatās kā herpes vai kaut kas līdzīgs tam. Bet ginekoloģe apskatīja (par cik nevainīga esmu nebāza tur neko iekšā un tikai tāpat paskatījās un pateica ,ka viss kārtībā. Bet kaut vai ievadot tamponu vai pirkstu ir nedaudz ir sāpīgi tajā vietā kad piespiežās. Par ko arī viņai teicu, bet viņa atbildēja,ka tas tāpēc ,ka vēl nevainīga esmu. Kaut par to kas man tur ir divas reizes teicu, bet viņa vēl paskatījās un teica- nē ,nē viss tev tur kārtībā. Zinu ,ka manā pilsētā vispaŗ ārsti ir neprašas. Nezinu īsti ko darīt. Nav man tādas iespējas uz citu pilsētu pie gin. braukt. Vai kaut ko pasmērēt un pāries vai atkārtoti iet? :/
13.02.2013 18:00 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Tava pilseta nav citas ginekologes?
13.02.2013 18:07 |

Reitings 2829
Ir, bet šī likās vispirms varētu būt labākā no tām (poliklīnikā). Privāto nevaru atļauties. Un atliek vēl laikam 2 poliklīnikā, viena no kuras daudz sliktas atsauksmes jo viņa esot skarba un bail būtu man pie tādas iet. Vēl viena ,kura ir draudzenei radiniece, kauns iet. :D Stulba situācija.

Attieksme pie šīs ginekoloģes mani pilnībā apmierināja ,bet ar laipnu seju ārstam nepietiek tomēr. Sākumā prasīja vai dzimumdzīve dzīvota- atbildēju -nē, jo nav. Tad kad tā izmeklēšana bija ,gribējās pilnīgi teikt- apskaties taču kārtīgi, es gribu lai mani izmeklē ,nevis baidās ,ka ne tur pirkstu piedurs. Man liekas būtu vienkārši kārtīgāk tur pavērts un būtu es sasprindzinājusies, tad būtu saskatāms tas ko pati sasktu. Man liekas viņa vienkārši neredzēja.
13.02.2013 18:27 |

Reitings 2829
Es saprotu ,ka viņa tad nevar tur bāzt visu roku iekšā, ja esmu nevainīga ,brutāli mani "iznīcināt" :D Bet nav tā ka tur pirkstu nevarētu iebāzt nedaudz lai kārtīgāk izmeklētu un redzētu to sīko problēmiņu. Nieka pumpiņa/pleķītis, tikai kaut kā sanāk ,ka paslēpies nedaudz.
13.02.2013 18:32 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
aizbrauc pie ginekologa uz tuvāko lielāko pilsētu.
13.02.2013 18:35 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Par to skarbo - es iespejams tava vieta norisketu un aizietu, jo ka saka ''velns nav tik melns ka vinu male''. Ja bus briesmiga neviens jau tevi nespiedis atkartoti iet pie vinas, bet varbut vina uzklausis kartigak tavu problemu un palidzes.

Par to kura ir draudzenes radiniece vispar nevajadzetu uztraukties, tu vinai neesi ne pirma, ne pedeja paciente, nu neies vina par tavam problemam stastit visai pilsetai. Vina gan jau ne to vien ir redzejusi.
:)
13.02.2013 18:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits