Nu tā, studēju tiesību zinātni Turībā 2.kursā, dienas nodaļā. Paralēli strādāju divos darbos. Jāmācās ir, mājas darbu daudz, prakse katru gadu sākot ar 2.kursu. Lekciju nav daudz (kā jau daudzās augstskolās, kur ir profesionālā bakalaura studijas). Iesaku profesionālo bakalauru, pat tad, ja baidies iet uz Turību, tad ej uz RSU (profesionālais bakalaurs.)
Pasniedzēji Turībā ir laipni, bail nebūs. Augstskolas bibliotēkā ir visa nepieciešamā literatūra.
Es ilgus gadus domāju iet studēt tiesību zinātni LU, bet beigās aizgāju uz Turību, jo paliku pirmā aiz strīpas budžetam un vajadzēja īsā laika periodā atrast ap 600 LVL, kuru man nebija. Bet jebkurā gadījumā, nenožēloju savu izvēli.
+ studijām Turībā ir tas, ka var apvienot ar darbu
- baumas (kurām pamatojumu pagaidām neesmu atradusi)
Turklāt nav tā, ka šeit mācās tikai bagātie, pati esmu no nabadzīgas ģimenes, bet studēju un strādāju, nejūtos nenovērtēta vai diskriminēta, drīzāk otrādi. Kā arī, man ļoti pie sirds iet tas, ka šeit visi ir atsaucīgi un laipni, ne tikai personāls, bet paši studenti.
Galvenais ir neklausīties stereotipos, bet izpētīt katras augstskolas piedāvāto klāstu (aptuveno lekciju sarakstu). Lai beigās nesanāk škrobe un atklāsme, ka bizness, tomēr tevi neinteresē. (uz ko BAT ir arī daļēji orientēta)