Kauns ēst

Reitings 13
Reģ: 12.02.2013
Domāju, ka šim tematam būs īstā vieta sadaļā Problēmas & klapatas. Man sagādā lielas grūtības ēst sabiedriskās vietās citiem redzot. Teiksim skolā. Nevaru tā vienkārši izvilkt no somas ābolu un apēst. Varbūt kādai vēl ir līdzīga problēma? Tas var likties smieklīgi, bet nezinu, kā lai tiek galā. Esmu pat gājusi tualetē un tad steidzīgi apēdu kādu musli batoniņu citiem neredzot. :/
12.02.2013 00:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu sāc vismaz ar to, ka ēd ģimenes klātbūtnē.
es sākumā kautrējos ēst drauga klātbūtnē. un vsp kautŗejos pateikt, ka man gribas ēst. tas bija randiņu periodā. teiksim, ja viņš pēc darba sildīja sev ēst, un pajautāja man, vai es vēlos, es vnm atteicos. tagad par to kkā vsp neiespringstu. mēs aptuveni ēdam arī vienos laikos. ja es tiešām negribu, tad arī neēdu.
vēl man agrāk nepatika vienai ēst sabiedriskās vietās. likās kkas šausmīgs ēst vienai kafejnīcā, bet tagad to tā neuztveru. nezinu, vnk pāris reizes ēdu t;a viena pati un viss. redzēju, ka daudzi cilvēki arī tāpat dara.
14.02.2013 11:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare, zems kāda iemesla dēļ?

Katram savi iemesli. Kaadam varbuut tieshaam paarmeta, ka ir par tievu, kaadam veel kas cits. Un no zemaa pashveerteejuma rodas kaudze ar probleemaam, kuras veselam cilveekam liekas muljkjiigas. Piekriitu, ka jaapmeklee psihologs vai psihoterapeits, ja pats netiec galaa saviem speekiem.
14.02.2013 11:15 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
kad es biju jaunāka, man bija grūti ēst svešās vietās, arī aizejot ciemos pie kāda. man palika slikti (sveši ēdieni, smakas, satraukums) un grūti bija ko ieēst. ar vecumu šī problēma īsti vairs nav.
14.02.2013 11:41 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
ciemos pie kāda. (sveši ēdieni,..)

es joprojām, kad aizeju ciemos, negribu ēst, no domas ka neapēdīšu, vai negaršos.
A ko tādās situācijās darīt, kā iziet no situācijas.
14.02.2013 12:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits