man arī kaut kas līdzīgs. no rīta mājās nevaru neko ieēst, liekas, ka varētu izvemties, jo vienmēr pirms skolas uztraucos. nav ne jausmas kāpēc. ja nepaēdusi aizeju uz skolu, apsēžoties lekcijā, sāk skaļi rūkt vēders. riktīgi kauns, protams. starpbrīžos kaut kā varu ieēst, ja visi draugi apkārt arī ēd, lai gan arī tad visu laiku nākas domāt par to, cik tizli es noteikti izskatos no malas ēdot. bet var paciest. tomēr- parasti kaut kā neviens neēd. bet viņiem vēderi nerūc tā kā man, tā kā viņi var atļauties. :D citreiz paņemu līdzi, piemēram, cepumiņus, un zinu, ka vajag kādu no tiem apēst, lai nākamajā lekcijā nerūktu vēders, bet vienkārši nespēju viņus izvilkt no somas un ēst.
lai nu kā - nesen sapratu, ka to visu vajag labot. tagad jau 2 nedēļas katru rītu mājās paēdu kārtīgas brokastis (lai gan šķiet, ka rauj uz augšu), skolā mēģinu iedzert kafiju vai kaut ko tādu (ar to ir vieglāk nekā ar ēdienu). un jā, vēders īpaši nerūc. ja nu vienīgi man sanāk lielāki izdevumi par transportu, jo agrāk braucu pa zaķi un stāvēju kājās, lai skatītos, vai nekāpj kontrole, bet tagad nav spēka stāvēt kājās pēc tām brokastīm, no kurām man visu rītu griežas vēders. tagad mani vismaz reizi dienā piemeklē "es negribu dzīvot" sajūta, sevišķi uzreiz pēc ēšanas. agrāk tāda sajūta man bija apmēram reizi mēnesī. un tad vēl - katru vakaru sāp vēders.
varbūt labāk bija sēdēt lekcijās ar rūcošu vēderu un no kauna nezināt, kur ielīst.. nezinu, riebjas.
atvainojos, bet man vajadzēja izkratīt sirdi :D