Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

jutos vilusies pati sevii.. :(

Reitings 1
Reģ: 11.02.2013
ludzu meitenes sniedziet kadu noderigu un sakarigu padomu saja ne visai veklaja dzives situacija.. :(
ar draugu esam jau gadu... vinjs looti velas lai es paspelejos ar vina draudzinu, nekad to neesmu darijusi un mazliet baidos, pareizak sakot jutos samulsusi un kautrejos, laigan pati gribu to izdarit... :( nezinu man liekas ka minets ir javeic nevis ta vienkarsi ciks esu lejapavalaju pa muti ciks auksa un lieta beigta, bet vinjs ludz apmeram tada veida, kas man liekas pazemojosi.. :( un.. jutu ka vinjs apvainojas ja to neizdaru,ta kautriuguma del.. :( es jutos vainiga laigan uzskatu ka sada lieta vinjam man butu japaludz maigaka veida. un runat nau verts vinjs saka ka vis ir labi un vinjs nedusmojas, negribot mani piespiest, bet jutu pretejo... :(
ko un ka darit talak?
11.02.2013 11:47 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
:D nu bļin, tik grūti saprast.. :D
11.02.2013 11:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es ar grūtībām izboksterēju :D
11.02.2013 11:52 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Tev noteikti ir 14 un Tavam boiifrendam 16...viņš saskatījies porņukus un tagad grib ko tādu izbaudīt dzīvē...pareizi, sūti dirst...baudi jaunību meitēn :D :D man citu nav ko teikt.
11.02.2013 11:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits