dusmas uz drauga vecakiem.

Reitings 311
Reģ: 03.10.2011
sveikas! no dusmaam driiz laikam paarspraagsu! lieta taada: mana drauga vecaaki ir uzseedusies mums uz kakla. taatad vinu gimenee straadaa tikai drauga teetis, mamma seez maajaas jau 25 gadus. alga viniem sanaak uz 300ls. abiem viniem paari 50gadiem. domaaju ka vecaaki cilveeki dziivo taupiigaak, bet izraadaas nee. vini ir uzseedusies mums uz kakla. katru 6dienu naak pie mums un ciikst ka nav naudas, vai deelins nevar iedot. un taa katras briivdienas pa 10-15ls mans draugs viniem dod naudu. tgd mums vispaar ir naudas gruutiibas, es nestraadaaju jo peedeejais gads lai pabeigtu skolu. saaksu straadaat ar vasaru, bet negribu iedomaaties kas notiks, kad saaksu es straadaat. vina vecaaki padomaas, vot tgd abi straadaa var veel vairaak var paliidzeet. ne es saprotu, var paliidzeet, bet sitas jau ir par traku. izrunaajos ar draugu, a sis saka, vini tak mani izaudzinaajusi, kaa es varu nedot viniem naudu. var jau dot, ja pasiem ir nauda, bet reaali pasiem taas naudas nav. es saku lai iet uz sociaalajiem, tacu dabuus to maznodrosinaato statusu, dos tas "pacinas", a vini tik, nu ja nu ja. savu dibenu nu nepakustinas neparko. nezinu ko iesaakt. tas nav normali uztureet veel drauga vecaakus.
11.02.2013 11:24 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Saskaņā ar likumdošanu, pusaudzi var nodarbināt no 15 gadiem, atsevišķos gadījumos arī ātrāk. Un gateris jau nenozīmē uzreiz ripzāģi!
11.02.2013 20:20 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ja dzīvo kojās,tad jau vēl nav kopīga saimniecība ar draugu.Pagaidām tur nav ko jaukties.Kad dzīvosiet kopā visu laiku,tad jau varēsi kaut ko iebilst,teikt,ka atrauj no jūsu ģimenes katla.Jocīgi,ka mamma nestrādā...
Un Tava mamma Tev nepalīdz?
11.02.2013 20:22 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nav viņai 19 vai 20, Kubiet. 22 vai 23, viena gada ar mani.
11.02.2013 21:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
no 15 gadiem straadaaju gaterii 4 gadus.
:D
11.02.2013 21:37 |

Reitings 64
Reģ: 04.11.2012
http://bella-1995.space.lv/
11.02.2013 21:42 |

Reitings 64
Reģ: 04.11.2012
http://bella-1995.space.lv/

Balsojam draugi!!!!!!
11.02.2013 21:50 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
nu njem jau njem gateri jauniesus, draugs tur strada no 16gadiem (uz iekraveja), tatad jau 9 gadus, un vinjam pat tiesibu nebija, tik uz 18gadiem firma nokartoja to apliecibu! jaunas meicas un puisi ar uz vasaru iet tur stradat, un nejau kko zaget vai skaldit, bet skirot piem.delus, vai krasot, lakot un tamlidzigi!
gateris ne vnm nozime tik lentzagi vai ripzagji, parketu lakojot noder ari rupigas meitenes rokas!
11.02.2013 22:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vispār riebjas diskusijas par vecākiem. Man vārds vecāki vispār ir svēts un žēloties, ka naudu dod... Bļāviens, es pēdējo atdotu, ja būtu tāda nepieciešamība un pat 2x nedomātu, nerunājot par to, ka vēl domātu kā galus savilkt.... Ok, tālāk nekomentēšu, jo tikai uzsprāgšu.

Un parasti visas tās naudas diskusijas veido 2. pusītes. Nu pietiek mož? Saviem vecākiem naudu arī nedotu? Nu tavēji neiet katru nedēļu, viņam iet. Kāda starpība, ja iedosi savējiem 1x/mēn. 60 Ls jeb katru nedēļu pa 15 Ls.

Un nez kāpēc tad sievietei 50 gados var viegli atrast darbu, bet kad Tev piedāvāja to pašu, tad uzreiz CAPS LOCK teksti a lā Jums te visām darbs un izglītība ir, ka tādas krutas
11.02.2013 22:57 |

Reitings 116
Reģ: 28.01.2011
Es arī nevaru ciest vecākus, kuri saviem bērniem prasa pēdējo, bļāviens, 50 gadi drauga vecakiem bija, lai paši sev sameklētu darbu ar ko var sevi nodrošināt.

Protams, ka palīdzētu vecākiem krīzes brīžos, bet nepieļautu ka katru nedēļu nāktu pie manis kā pie bankomāta.

Šo situāciju pati esmu izbaudījusi, tikai abi ar draugu strādājam ārzemēs un drauga ģimene tik gaida, lai naudiņu iedod un kko atved, jo "viņiem iet tik grūti".

A tagad, kad prasam kko palīdzēt(ne finansiāli) , tad tas viņiem neesot jādara, lai paši tiekam galā.

Nu vāks!
12.02.2013 10:11 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Bāc, tās, kuras te izteicās līdzīgi kā autore - atrodiet sev vīrieti no bērnu nama šī nepatīkamā problēma - drauga vecāki - atkritīs pati no sevis. Kā kauna nav?

A tagad, kad prasam kko palīdzēt(ne finansiāli) , tad tas viņiem neesot jādara, lai paši tiekam galā.

Loģiski, jo vecāki jums nav neko parādā.
12.02.2013 10:28 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ance, bet bērni tomēr arī vecākiem neko nav parādā. Bērnus audzina citu iemeslu pēc.
Un, jā, var palīdzēt un atbalstīt vecākus, bet nedrīkst pieļaut, ka vecāki vēl darbspējīgā vecumā un pie labas veselības nekaunīgi uzkundzējas saviem bērniem uz kakla.
Bieži vien ir tā, ka tie labie un mīlošie vecāki, kas savam bērnam ir centušies dot visu un palīdzēt, cik iespējams, neko negaida pretī. Bet tie, kuri nav bērnu atbalstīsuši mūžīgi runā par bērna pienākumu pret vecākiem.
12.02.2013 10:37 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Liinija starp palidzeshanu un izmantoshanu ir tik maza,it ipashi radinieku viduu. Vecaki berniem nav neko parada,bet tapat berni nav pada vecakiem,jo galu galaa vinji izvelejas mus laist pasaule un par mums rupeties,un mees izsakam pateiciibas rupes par ieguldito milestibu musos.

Nesaku,ka autores drauga vecaki iz praziti,bet nesaku ari ka nav,to noteikti zin tikai vinji pashi. Tik taa visparigi izteicos.
12.02.2013 10:42 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
shogetten, es saprotu, ka tew nav patiikama situaacija, kad draugs uztur vecaakus- bet vinjsh uztur arii tewi, tavam viirietim cepuri nost..:) var jau izrunaaties un mekleet kkadu kompromisu, bet tā tava atruna- iet uz sociaalajiem, lugt pacinjas?! :D ir smiekliiga :D Neviens vinjiem taadu statusu nepieskirs, ja viirietis sanem 300 ls uz rokas :D
taapat ja tev nav ko eest un nepietiek visaam vajadziibaam, ej stradaat un domaa kaa nopelniit pashai, kkadu kabatas naudu jau var nopelniit, ja labi grib! Es stardaaju no vidusskolas un arii augstkolu ar labaam sekmeem absolveeju, taa kaa nemeklee attaisnojumus ;)
12.02.2013 13:17 |

Reitings 7743
Tas, kā vīrietis izturas pret savu māti, liecina par viņa attieksmi pret savu sievieti, tā vismaz lasīju.
Nez, man tas liekas normāli, ka mans vīrietis palīdz saviem vecākiem un mazajam brālim iedod kādu ls. Tā ir ģimene.
12.02.2013 13:24 |

Reitings 8272
es arī uzreiz iedomājos par to pašu, par ko jau rakstīja citas meitenes - kāds morāls pienākums viņam ir uzturēt tevi, ja viņš nedrīkst uzturēt savus vecākus? šajā gadījumā vecāki viņam ir snieguši vairāk. protams, ja viņa māte 25 gadus nestrādā vnk, jo viņai negribas, ir gaužām nepatīkami, bet tu neko nepanāksi ar savu zāģēšanu. tikpat labi tev varētu pārmest, kāpēc tu kaut vai nestrādā pašlaik?labi, ir grūti atrast darbu un savienot to ar mācībām, bet tad tev ir jātur mute ciet par vecākiem. ja tu strādāsi, tev nav jādod nauda drauga vecākiem, bet pastāv iespēja, ka draugs dos vairāk saviem vecākiem un tu ieguldīsi vairāk jūsu kopējā budžetā.
ja godīgi, es nezinu, kā šo situāciju atrisināt. gaudot draugam uz pleca nav variants. viņam tas vnk apniks. arī tas, ka tu atradīsi darbu, arī nav variants, jo viņi tad prasīs droši vien, ka vairāk.
12.02.2013 13:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits