sveikas! no dusmaam driiz laikam paarspraagsu! lieta taada: mana drauga vecaaki ir uzseedusies mums uz kakla. taatad vinu gimenee straadaa tikai drauga teetis, mamma seez maajaas jau 25 gadus. alga viniem sanaak uz 300ls. abiem viniem paari 50gadiem. domaaju ka vecaaki cilveeki dziivo taupiigaak, bet izraadaas nee. vini ir uzseedusies mums uz kakla. katru 6dienu naak pie mums un ciikst ka nav naudas, vai deelins nevar iedot. un taa katras briivdienas pa 10-15ls mans draugs viniem dod naudu. tgd mums vispaar ir naudas gruutiibas, es nestraadaaju jo peedeejais gads lai pabeigtu skolu. saaksu straadaat ar vasaru, bet negribu iedomaaties kas notiks, kad saaksu es straadaat. vina vecaaki padomaas, vot tgd abi straadaa var veel vairaak var paliidzeet. ne es saprotu, var paliidzeet, bet sitas jau ir par traku. izrunaajos ar draugu, a sis saka, vini tak mani izaudzinaajusi, kaa es varu nedot viniem naudu. var jau dot, ja pasiem ir nauda, bet reaali pasiem taas naudas nav. es saku lai iet uz sociaalajiem, tacu dabuus to maznodrosinaato statusu, dos tas "pacinas", a vini tik, nu ja nu ja. savu dibenu nu nepakustinas neparko. nezinu ko iesaakt. tas nav normali uztureet veel drauga vecaakus.