Brīt!
Tiešām vairs nezinu ko iesākt.. Pašlaik mācos,līdz skolas beigšanai palikuši pieci mēneši. Dzīvoju kopā ar draugu. Viņš vienīgais strādā. Pēdējos mēnešus mums paliek grūtāk iztikt ar viņa nopelnīto naudu,tiklīdz nomaksājam visus rēķinus,atkal uz mēnesi paliekam bez naudas. Nav jau tā,ka viņs vienīgais visu maksā,es saņemu apgādnieka zaudējuma pensiju un no tās nomaksāju visus komunālos rēķinus,bet man tad arī nekas nepaliek pāri,palieku tukšā. Savam draugam naudu neprasu saviem pirkumiem,jo sev neko nepērku. Tagad nezinu ko darīt,draugs spiež uz to,lai es eju strādāt,es saprotu viņu un savā ziņā arī atbalstu,ka jā,jāiet ir,bet es negribu pamest skolu,un arī vēl viens bet-negribu strādāt! Bet ar to skolu arī ir tā,ka nav vairs naudas ar ko nomaksāt,mēgināju ņemt studiju kredītu,bet nav galvotāja,vienīgais cilvēks kurš varēja kļūt par galvotāju,mani smagi piečakarēja. Aizņemties arī vairs nevaru,jo manas skolas dēļ mamma arī lielos parādos. Ir doma paņemt akadēmisko atvaļinājumu,atsākt atkal pēc gada,bet nezinu vai būs pēc tam gribēšana. Aj tik liela putra sanākusi.. Visiem kam prasu padomu,atbild-dari kā liek sirds,bet es nezinu ko iesākt,tiešām!!!