sākumā, kad ar manu daudzenis tas viss notika, man vajadzēja gadu laika, lai panāktu to, ka mēs sateikamies un parunājamies, jo viņā nevienu negribēja redzēt. bet tad vēl viņai bija cerība izveseļoties. augustā viņa piezvanīja un pajautāja, vai es vēl gribu satikties. tā bija laimīgākā diena manā mūžā, tieši tādas sajūtas man bija, kas paņēmu rokās savu jaundzimušo bērnu.
no augusta līdz novembrim mēs satikāmies un kontaktējāmies. tad ārsti patieca, ka palikuši daži mēneši, un viņa atkal aizvērās.
kad kaut kas tād snotiek, tad neticas, ka tā ir patiesība, ka tavs tuvākais cilvēks uz pasaules aiziet. turklāt lēni un mokoši. tas liek pārvērtēt savu dzīvi. žēl, ka šī mācība man tik dārgi izmaksā.
tik grūti ir saprast kā rīkoties pareizi. ka varbūt tiešām labāk likt viņu mierā, lai viņai nav lieki pārdzīvojumi. katrā ziņā, es viņai zvanu tik un tā, ja viņa kādu dienu pacels klausuli, tad droši vien arī pienāks mana iepsēja pateikt paldies par visu. īpaši par deliņu, kura bez šīs meitenes palīdzības man nebūtu.
tāpēc, meitenes, novertējiet to, ka jums un jūsu mīļotajiem ir veselība un iespēja dzīvot un būt laimīgiem. mūsu problēms ir tāds sīkums, salīdzinot ar to, kas notiek šo abu un daudzu citu cilvēku dzīves, kas jauni aiziet...