rainha, daudz un dikti ir runāts mums par šo tēmu. Vienīgā atbilde - "man tā arī ir bijis ar citām. Ko tad es varu darīt? Neesmu īpaši gribošs."
Un esmu es viņam taisījusi minetu, pirkusi seksīgos terpiņus, taisījusi romatiskus vakarus, satērpusies garajās zēķes un tml. Uzskatu, ka esmu izdarījusies pietiekami jau. Galu galā es neesmu mijonārs, es nevaru uz katru reizi sapirk jaunu apakšveļu. Turklāt daudzas reizes esmu bijusi iniciatore (arī saņēmusi atraidījumu tad), bet mani tas nogurdina. Es taču arī gribu just, ka mani grib...:(
Iesākumā viņš gribēja biežāk, pat žēlojās, ka nesanāk biežāk. Rakstīja man erotiskos stāstiņus, ko gribētu darīt....
Esmu piedāvājusi ieveiest, ko jaunu, mainīt pozas un tml, bet tas vnm paliek gaisā karājoties.
Esmu prasījusi, kas man vainas, ko daru nepareizi - vnm atbild, ka vaina nav manī! Viss labi.
Bet nav gan. Attiecību sākumā teica, ka viņam ātri apnīkot meitenes, viņu ķermenis, bet ar mani tā neesot. Baidos, ka tagad ir gan. Esmu teikusi, ka man ir par maz, ka gribu just, ka mani grib, bet viņš pat nepūlas izziet uz kompromisu. Mēģināju vairs neuzbāzties ar seksu, domāju pats sagribēs, kā tad....rezultātā mīlējamies 1-2 reizes mēnesī. Labi, ja pat tik.
Esmu teikusi, ka vrb vairs nemīl, ka nav, ko tad mocīt vienam otru. Atkal, nē - mīlu.