Es atļaušos izteikt negācijām pilnu viedokli:
Jūs iepazināties, kad tev bija 16 un kopā esat 4 gadus. Manu paziņu lokā lielais vairums pāru, kas iepazinušies ļoti jauni, pēc gadiem 6-7 izšķiras. Jūs vēl pat nedzīvojat kopā, abi esat tajā vecumā, kad cilvēks joprojām mainās un pieaug. Tā šķiršanās parasti notiek tāpēc, ka abi jaunieši ir mainījušies katrs citā veidā un citā "virzienā", un lēnām, lēnām ir pazudis tas kopīgais, kas viņiem bija.
Negatīvā meitene es baidītos prognozēt jūsu attiecībām ilgu nākotni*. Tam visam pa virsu tu vēlies MAZPILSĒTĀ (zaudēsi darbu, jaunu būs grūti atrast), AR NEPABEIGTU IZGLĪTĪBU (jebkur grūti atrast labi apmaksātu darbu) 20 gados dzemdēt bērnu. Diemžēl ir ļoti liela varbūtība, ka tu drīz vien būsi vientuļā māte, kas labi ja Maximā pie kases darbu varēs dabūt.
Bērns attiecībās parasti daudzko maina. Ir attiecības, kuras bērna (trešā) ienākšana iznīcina.
Es tavā vietā neriskētu. Bērnam vajag abus vecākus, smukas rotaļlietas, mīlestību, karatē pulciņu, izbraukumus uz jūrmalu, un tam visam ir vajadzīga harmonija attiecībās un vismaz vidēji ienākumi. Tu vēl visu paspēsi.