meitenes stulbas ka vistas

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tatad esmu jau gadu laikam nodzivojusi Latvija un, patiesam, varu jums apgalvot ka tadas meiteness kadas ir te Latvija nav nekur citur. Ok visskaistakaas, bet smadzenu zina vistulbakaas. To stulbumu var salidzinas ar vistam, pilnigi identiski. Neiet runa tikai par jaunam meiteneem iet runa ari par sievietem, kuras ienem ari augstus amatus- bet kad pavero aizkulisees tu sac domat vinaa tak ir pilniga vista (cik stulbi vinai joki, cik nelogiskas sarunas, cik stulbi smiekli, cik debila domasana). Menesi kad pastradaju viena apgerbu veikalaa un katru dienu sava 1h pusdienas partraukumaa sezot nacas paciest ka 3 pilnigi idioti sarunajaas -zimola dvaditaja ar noliktavas vaditaju un mercendaizers. Man sezot un klausoties tas debilas sarunas tizlos jokus utt palika tads kauns es padomaaju kur var but tik stulbi cilveki un neviens pat nenojaus ka vini ir tik stulbi jo savu stulbumu izradaa tikai aizkulisees. Es sapratu ak dievs un vel tada skaitas mana prieksniecibaa, es atradu labus iemeslus lai pamestu darbu jo atrasties starp vistam negribejas, jo stulbums jau ir lipigs..man tiesam katru dienu bija tada sajutaa ka atrodos starp pilnigam stulbenem..Paskatoties apkaart un paklausoties kas citur notiek sapratu ka Latvija ir loti daudz stulbi cilveeki nevis es runaaju par izglitibas limeni bet par to stulbumu kads nak araa draugu kompaanijaas un aizkulisees arpus skolas un darba vai univeritates..Es ticu ka ne vienigaa esmu saskarusies ar sadiem cilvekiem..Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu, kuras nemegina pie pirmas izdevibas draudzenei pastaastit visu par savu puisi un ko jus vakar darijat un aizvakar un no rita gultaa(piekritisiet?tas ir debili!), bet tiesam tadas meitenes ar kuraam var ko sakarigu parunat piemeram par nakotnes planiem par politiku par viskaut ko kas notiek musu valsti vai arpus tas, par tehnologijam uttt...
Ka jums ir ar so problemu??
09.02.2013 12:29 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Un precas tad, kad paši jau ir pieauguši nevis vēl bērna prātā. Tādēļ jau laulības jūk, ka precas, nezinot, ko tas patiešām nozīmē - būt precētam.
09.02.2013 17:46 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu tad jau meitenes te var pastāstīt, kā jūsu intereses aizstāv Latvijas valsts, likumi un tiesa? Jau esmu gatavs smieties līdz asarām!

Sakot ar uzturlīdzekļu garantijas fondu kas maksā naudu, un beidzot ar...Da kam es te stastu? Infantīlam bērnam naivam:D
09.02.2013 17:48 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Neglītām itālietēm vienmēr skaudīs latvietes seksīgā sēža un bērna svētums glītā sejiņā. :D
09.02.2013 17:48 |

10 gadi
Reitings 2563
Es pat netaisos lasīt visu autores rakstu un visus no tā izejošos komentārus 13 lapu garumā, bet man jau ir viedoklis.

Sāksim ar to, ka jebkurā valstī, reģionā. pilsētā vai ciematā (pilnīgi pohuj, es atvainojos) ir kāds neizglītots cilvēks, stulbs, vai VISTA vai gailītis man vienalga.
Godīgi sakot, klausoties citu sarunās kautvai pa telefonu var likties, ka cilvēks ir stulbs vai muļķigs vai savādāk. Tad nu nevejag iedziļināties un klausīties tos muļķīgos jokus vai izteicienus.

Un kapēc runa iet tikai par meitenēm un viņu sarunām, puišu sarunas par vāverēm un joki par blondīnēm nav stulbi????
Ko man tagad taisīt rakstu par to cik puiši Latvijā ir stulbi gailīši vai kā LOL :D
Man dažreiz nāk smiekli par anālajiem jautājumiem šajā mājaslapā, bet nu nevajag taisīt rakstus, ka cilvēki mēdz darbā paspert stulbus jociņus, un tagad teikt, ka Latvijā ir īpaši daudz stulbu cilvēku t.i. meiteņu.

Un negausies tagad par to, ka tev redz nav latviešu val pc un tu nevari uzrakstīt pareizi, ja pati nebūtu vista mācētu apostrofu nokačāt un TADĀĀĀ būs tev lv valoda kompī, tikai programai nenāk līdzi latviešu valodas pareizrakstība.

Un tagad tu vari piecelt savu ārzemniecisko dirsu un pati padejot vistiņdeju.
Uzredzēšanos.
09.02.2013 17:49 |

Reitings 27552
Un precas tad, kad paši jau ir pieauguši nevis vēl bērna prātā. Tādēļ jau laulības jūk, ka precas, nezinot, ko tas patiešām nozīmē - būt precētam.

Agrak cilveki dzivoja uz pusi isaku muzu,un lai butu kas karo,strada ari faktiski lika dzemdet. Tagad situacija ir pilnigi cita. Nu ka var tik elementaras lietas nezinat?
09.02.2013 17:49 |

Reitings 27552
Vai raven, tas bija domats DIO un Kasparam. Brinos ka DIO šoreiz tik bērniskīgi domā, goda vards brinos.
09.02.2013 17:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Īstenībā, piekritu.

Protams, visas kā viena te tagad brūks virsū par komatiem un punktiem (tas nav mazsvarīgi, jā), bet kādu laiku atpakaļ sastapos ar to pašu problēmu.
Nē, tas meitenes nebija manas draudzenes, bet apstākļu dēļ biju spiesta pavadīt daudz laika (mācības, darbs) un tad reāli caurām dienām klausīties par šmotkām, džekiem utm. figņu apnika. Cilvēki vispār nelasīja grāmatas, tikai nodzērās un tusējās. Es neteikšu, ka esmu kaut kāda nuģe - nē, man patīk patusēt, patīk arī šopings, BET nevaru visas dienas par to vien runāt. Man ļoti patīk lasīt grāmatas, ceļot, paplašināt savu redzesloku, t.i. man nav svešs ne viens, ne otrs dzīves stils, bet kad aiziet galejībās, nu sorry. Parasti, kad viena tāda paziņa vissmalkākajās detaļās esot stāstījusi par savu gultas dzīvi, vnk pieceļos un aizgāju. Neinteresē.
09.02.2013 17:54 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lancaster, tieši pretēji varu uzdot jautājumu, kas slikts notiks, ja pazudīs Latvija? :)

Nekas personīgs, tikai atrādīšana kā izskatās jautājums.
09.02.2013 17:54 |

Reitings 7497
DIO,
bet tieši tā - nekas sliokts nenotiks. tāpēc nevajag dzemdēt bērnus ar domu saglabāt valsti/rasi. jadzemdē no mīlestības un mīlestībai :)
09.02.2013 17:56 |

Reitings 27552
Pazudis, pazudis Latvija. Mums jau kas tik šito gadsimtiem nesola. :D
09.02.2013 17:56 |

Reitings 27552
Lancaster+
09.02.2013 17:57 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Šis arguments bija derīgs senāk, bet ne tagad. Attīstoties tehnoloģijām un sabiedrības domāšanas veidam sievietes ir kļuvušas neatkarīgākas un laulība, kā institūcija vairs nav tik nepieciešama. Tā ir izvēle, ko veic divi pieauguši cilvēki.
Sieviešu intereses aizstāv valsts, likumi un tiesa, piemēram, alimentu nemaksāšanas gadījumā.
Kādreiz ir gadījies ieskatīties sieviešu žurnālos "Santa", utml. Sen gan tas bija, bet ievēroju vienu lietu. Rakstos, kur tika aprakstīti mūsu atpazīstamo dāmu ģimeņu iziršanas un šķiršanās procesi, BĒRNI tika pieminēti labi, ja divās rindiņās. Pārējo visu aizņēma ļaunā vīra izdarību apraksti un "cietušās" pretdarbība tām, utt. Alimentus jūs varbūt arī saņemsiet, bet mani izbrīna tas, vai tiešām neviena no jums tādā situācijā neredz, kas notiek ar jūsu bērniem? Vai varbūt pie vainas atkal ir tas, par ko sākumā rakstīja elyy? Jūs ar savu supermūsdienību darāt pāri SAVIEM BĒRNIEM! Vai tiešām man nav taisnība? Un vai tiešām tas ir tik nesaprotams? Jūsu bērniem vairs nav tēvu, ir - mammas kārtējais draugs!
09.02.2013 17:57 |

Reitings 7497
meksikanka,
es domāju, ka lielākā daļa no meitenēm, kas te aktīvi diskutē, nav tādas. cik bieži te ir diskusijas par labām grāmatām, filmām, kultūras pasākumiem :) bet, protams, pazīstu arī pilnīgi tukšus cilvēkus, tādu nav tik daudz.
09.02.2013 17:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
DIO piedod,bet tavs komentārs šoreiz ir tik pretrunīgs ar tevi pašu. Pilnīgi liekas,ka izrāvi komentāru no diskusijas,kurš kaut cik atšķiras un tagad kaut ko ap to apmalsi apkārt. 1kārt jau tev pašai bērnu vēl nav vai ne? 2kārt tu ļoti uzsver,ka baltajiem ir jāpiedomā pie tā,lai rase neiznīkst. Ja es nemaldos,tad tu dzīvo kaut kur siltajās zemēs,tavi komentāri(pēc tiem spriežu par tavu dzivi,tevi un lietām tev apkārt)liek domāt,ka tā varētu būt kāda no arābijas valstīm(to,ka siltā zeme tas laikam ir skaidrs). Tad man jautājums-ko tu dari,lai glābtu balto rasi? ;)

Mans komentārs nav uzbrauciens tikai tā...aizdomājos.
09.02.2013 17:58 |

Reitings 27552
bet kopumā es varētu piekrist par to, ka baltajiem cilvēkiem būtu jāpiedomā ļoti, lai baltā rase neiznīkst un ražot bērnus un labi daudz, jo kā zināms baltās rases cilvēki ir vismazāk uz planētas.
Kā var dzīt tādu sviestu? Jāsāk ar savu ģimeni,mīlestību,labklājību.Jo tikai laimigie spes arī valstij dot kaut ko. Nevis ka Indija un citviet miljoniem bomžu.Mijoni bernu mirts nopārtikas trūkuma, un no ta ka nav pienaciga veselibas aprupe.NEVAR BERNUS RAŽOT HREN VIŅ ZIN KADA MĒRĶA VĀRDĀ. Drausmas
09.02.2013 18:00 |

Reitings 27552
Kādreiz ir gadījies ieskatīties sieviešu žurnālos "Santa", utml. Sen gan tas bija, bet ievēroju vienu lietu. Rakstos, kur tika aprakstīti mūsu atpazīstamo dāmu ģimeņu iziršanas un šķiršanās procesi, BĒRNI tika pieminēti labi, ja divās rindiņās. P
Jaunkundz loģiki, es vispar glancetiem žurnāliem NEKO pars aviem berniem nestastitu.
09.02.2013 18:01 |

Reitings 3647
Kādreiz ir gadījies ieskatīties sieviešu žurnālos "Santa", utml. Sen gan tas bija, bet ievēroju vienu lietu. Rakstos, kur tika aprakstīti mūsu atpazīstamo dāmu ģimeņu iziršanas un šķiršanās procesi, BĒRNI tika pieminēti labi, ja divās rindiņās. Pārējo visu aizņēma ļaunā vīra izdarību apraksti un "cietušās" pretdarbība tām, utt. Alimentus jūs varbūt arī saņemsiet, bet mani izbrīna tas, vai tiešām neviena no jums tādā situācijā neredz, kas notiek ar jūsu bērniem? Vai varbūt pie vainas atkal ir tas, par ko sākumā rakstīja elyy? Jūs ar savu supermūsdienību darāt pāri SAVIEM BĒRNIEM! Vai tiešām man nav taisnība? Un vai tiešām tas ir tik nesaprotams? Jūsu bērniem vairs nav tēvu, ir - mammas kārtējais draugs!

Kā pats raksti, tās ir slavenības. Tā slaveni cilvēki dara visās valstīs, ne tikai Latvijā. Tas ir veids, kā piesaistīt sev uzmanību un tam nav nekāda sakara ar realitāti, bet, protams, atrodas cilvēki, kuri svēti tic jebkam, kas šādos žurnālos tiek rakstīts. Un tas ir naivums, kam pieaugušam cilvēkam nevajadzētu būt.
09.02.2013 18:01 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Taisnība jau Tev ir, taču ir daudz bet... arī vīrietis agrāk uzņēmās daudz lielāku atbildību par ģimeni kā tagad. Protams varam vainot sievietes ka pašas vien ir izlaidušas tos vīriešus un arī mātes, kuras pārāk daudz izdabājušas dēlam, taču būtība tas nemaina mūsdienu pasaulē sievietes ir palikušas vīrišķīgas savukārt vīrieši sievišķīgi. Arī senāk dzīves ilgums bija krietni īsāks, līdz ar to skaidrojams kamdēļ bērni dzima daudz daudz jaunākos gados..... bet kopumā es varētu piekrist par to, ka baltajiem cilvēkiem būtu jāpiedomā ļoti, lai baltā rase neiznīkst un ražot bērnus un labi daudz, jo kā zināms baltās rases cilvēki ir vismazāk uz planētas.
Paldies par labu vārdu! Katrā sabiedrībā sava atbildība ir vīriešiem un sava - sievietēm. Mūsu vīrieši savā lauciņā (ekonomika, politika, valsts suverenitāte, utt.), protams, visu ir salaiduši galīgā dēlī. Par to es nestrīdos. Bet tā ir vesela atsevišķa tēma. Šeit mēs runājam par Jums, meitenes.
09.02.2013 18:02 |

Reitings 3647
Jaunkundz loģiki, es vispar glancetiem žurnāliem NEKO pars aviem berniem nestastitu.

+++
09.02.2013 18:02 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
+Nazīc
Nevajag gaidīt no citiem to, ko pats nedari.
09.02.2013 18:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!