Nu tad jau meitenes te var pastāstīt, kā jūsu intereses aizstāv Latvijas valsts, likumi un tiesa? Jau esmu gatavs smieties līdz asarām!
Un precas tad, kad paši jau ir pieauguši nevis vēl bērna prātā. Tādēļ jau laulības jūk, ka precas, nezinot, ko tas patiešām nozīmē - būt precētam.
bet kopumā es varētu piekrist par to, ka baltajiem cilvēkiem būtu jāpiedomā ļoti, lai baltā rase neiznīkst un ražot bērnus un labi daudz, jo kā zināms baltās rases cilvēki ir vismazāk uz planētas.Kā var dzīt tādu sviestu? Jāsāk ar savu ģimeni,mīlestību,labklājību.Jo tikai laimigie spes arī valstij dot kaut ko. Nevis ka Indija un citviet miljoniem bomžu.Mijoni bernu mirts nopārtikas trūkuma, un no ta ka nav pienaciga veselibas aprupe.NEVAR BERNUS RAŽOT HREN VIŅ ZIN KADA MĒRĶA VĀRDĀ. Drausmas
Kādreiz ir gadījies ieskatīties sieviešu žurnālos "Santa", utml. Sen gan tas bija, bet ievēroju vienu lietu. Rakstos, kur tika aprakstīti mūsu atpazīstamo dāmu ģimeņu iziršanas un šķiršanās procesi, BĒRNI tika pieminēti labi, ja divās rindiņās. PJaunkundz loģiki, es vispar glancetiem žurnāliem NEKO pars aviem berniem nestastitu.
Kādreiz ir gadījies ieskatīties sieviešu žurnālos "Santa", utml. Sen gan tas bija, bet ievēroju vienu lietu. Rakstos, kur tika aprakstīti mūsu atpazīstamo dāmu ģimeņu iziršanas un šķiršanās procesi, BĒRNI tika pieminēti labi, ja divās rindiņās. Pārējo visu aizņēma ļaunā vīra izdarību apraksti un "cietušās" pretdarbība tām, utt. Alimentus jūs varbūt arī saņemsiet, bet mani izbrīna tas, vai tiešām neviena no jums tādā situācijā neredz, kas notiek ar jūsu bērniem? Vai varbūt pie vainas atkal ir tas, par ko sākumā rakstīja elyy? Jūs ar savu supermūsdienību darāt pāri SAVIEM BĒRNIEM! Vai tiešām man nav taisnība? Un vai tiešām tas ir tik nesaprotams? Jūsu bērniem vairs nav tēvu, ir - mammas kārtējais draugs!
Jaunkundz loģiki, es vispar glancetiem žurnāliem NEKO pars aviem berniem nestastitu.