meitenes stulbas ka vistas

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tatad esmu jau gadu laikam nodzivojusi Latvija un, patiesam, varu jums apgalvot ka tadas meiteness kadas ir te Latvija nav nekur citur. Ok visskaistakaas, bet smadzenu zina vistulbakaas. To stulbumu var salidzinas ar vistam, pilnigi identiski. Neiet runa tikai par jaunam meiteneem iet runa ari par sievietem, kuras ienem ari augstus amatus- bet kad pavero aizkulisees tu sac domat vinaa tak ir pilniga vista (cik stulbi vinai joki, cik nelogiskas sarunas, cik stulbi smiekli, cik debila domasana). Menesi kad pastradaju viena apgerbu veikalaa un katru dienu sava 1h pusdienas partraukumaa sezot nacas paciest ka 3 pilnigi idioti sarunajaas -zimola dvaditaja ar noliktavas vaditaju un mercendaizers. Man sezot un klausoties tas debilas sarunas tizlos jokus utt palika tads kauns es padomaaju kur var but tik stulbi cilveki un neviens pat nenojaus ka vini ir tik stulbi jo savu stulbumu izradaa tikai aizkulisees. Es sapratu ak dievs un vel tada skaitas mana prieksniecibaa, es atradu labus iemeslus lai pamestu darbu jo atrasties starp vistam negribejas, jo stulbums jau ir lipigs..man tiesam katru dienu bija tada sajutaa ka atrodos starp pilnigam stulbenem..Paskatoties apkaart un paklausoties kas citur notiek sapratu ka Latvija ir loti daudz stulbi cilveeki nevis es runaaju par izglitibas limeni bet par to stulbumu kads nak araa draugu kompaanijaas un aizkulisees arpus skolas un darba vai univeritates..Es ticu ka ne vienigaa esmu saskarusies ar sadiem cilvekiem..Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu, kuras nemegina pie pirmas izdevibas draudzenei pastaastit visu par savu puisi un ko jus vakar darijat un aizvakar un no rita gultaa(piekritisiet?tas ir debili!), bet tiesam tadas meitenes ar kuraam var ko sakarigu parunat piemeram par nakotnes planiem par politiku par viskaut ko kas notiek musu valsti vai arpus tas, par tehnologijam uttt...
Ka jums ir ar so problemu??
09.02.2013 12:29 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Vēl gribu piebilst,ka neredzu te vajadzību apvainot raksta autori šeit ir jādalās ar viedokli nevis ar konkrētu nodiršanu,jo jautājums bija kā Jums ir ar šo problēmu....
09.02.2013 17:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
09.02.2013 13:44 elyy citē tieši tāpat ka Kaspars.Nemak pareizi ievietot citatu un vel cite ar visu datumu,saiti un laiku:D
09.02.2013 17:03 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ko jūs domājat par šo.. Sex and the city meiteneta taču arī sanāk vistas. Vismaz pēc šiem parametriem. Vai tad nē?
09.02.2013 17:06 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Manuprāt, tavs izteiksmes stils un agresīvie apzīmējumi arī nerada inteliģentas dāmas iespaidu.
09.02.2013 17:06 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Un Kasparam ... ārvalstīs sievietes ir atklātākas par savu seksualitāti. Viņas vēl vairāk maina vīriešus, nekā mēs. Tikai tur viņām akmens laikmeta līmeņa vīrieši par to nepārmet. Saprotu, ka viduslaikos uzskatīja, ka sieviete no seksa baudu negūst, tādēļ viņa bija domāta tikai kā bērnu radītāja. Mūsdienās šāda domāšana nav pieļaujama.
Un tagad atraujies no monitora un paskaties ārā pa logu! Tās seksuāli atklātās rietumnieces jau gadus 50 nav spējīgas nodrošināt nevienai no rietumvalstīm normālu iedzīvotāju dabisko pieaugumu. Te nu politiķiem neatliek nekas cits, kā saukt palīgā "akmens laikmeta līmeņa" vīriešus un sievietes no Āfrikas un tuvajiem austrumiem. Diemžēl, tas pats notiek arī šeit, Latvijā. Esam kļuvuši ārkāāāārtīgi mūsdienīgi! Lielākajai daļai no jums ir DRAUGI! Jūs, mūsdienīgās un izglītotās, pat nesaprotat laulības institūta jēgu! Saprotu, mamma bērnībā nestāstīja un neiemācīja, ka LAULĪBA IR NEKAS CITS KĀ SIEVIETES INTEREŠU AIZSTĀVĪBAS GARANTIJA.
09.02.2013 17:09 |

Reitings 90
09.02.2013 13:44 elyy citē tieši tāpat ka Kaspars.Nemak pareizi ievietot citatu un vel cite ar visu datumu,saiti un laiku
09.02.2013 17:12 |

Reitings 27552
elyy iemacies ievietot citātus ka pienākas. Un tad māci mulķības citiem:D
09.02.2013 17:13 |

Reitings 27552
Es pasaku ko domāju. Nav man avaina ka nepatik:D

1. visi 3 profili ir bez foto, un nesen veidoti
2.visi3 profili veido pajocīgas tēmas.
4. sarunas stils ko Tu pamaini,tapat sit cauri lielos zinasabnu robus, un naidigo attieksmi pret citiem.

5.nemakat visi tris ievietot linkus,citatus.

6.ļoti skrienat uz šo tēmu,ar būtība vienu infantīlu viedokli .Un visi tris.

Man ta domat faktu vairak ka pietiekami:D
09.02.2013 17:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vislabākais ir rakstīt šos domu graudus forumā, kurā pārsvarā ir Latvijā dzīvojošas meitenes :D
Vismaz prieks, ka ir viena gudra latviete :D
09.02.2013 17:19 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Visus komentārus neizlasīju,bet nu autorei ir sanācis izcils miksējums starp vārdiem ''vista'' un ''stulbs'', kas dominē ik pēc katra otrā vārda. Saulei komatu taustiņš beigts, izskatās,ka tāds pats liktenis ir bijis atstarpes, punkta taustiņam.
Kā vispār cilvēks, kurš nemāk rakstīt vārdu ''eiropa'' var pārmest citam par gudrības neesamību?
09.02.2013 17:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tev arī elyy uz varžacīm uzkāpa?! Izsaku līdzjūtību!

paldies! es Tev arī, dārgumiņ, jo no Tevis tā vien nāk ārā nepiepildītas ambīcijas!:D
09.02.2013 17:23 |

Reitings 3647
LAULĪBA IR NEKAS CITS KĀ SIEVIETES INTEREŠU AIZSTĀVĪBAS GARANTIJA

Šis arguments bija derīgs senāk, bet ne tagad. Attīstoties tehnoloģijām un sabiedrības domāšanas veidam sievietes ir kļuvušas neatkarīgākas un laulība, kā institūcija vairs nav tik nepieciešama. Tā ir izvēle, ko veic divi pieauguši cilvēki.
Sieviešu intereses aizstāv valsts, likumi un tiesa, piemēram, alimentu nemaksāšanas gadījumā.
09.02.2013 17:27 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tās seksuāli atklātās rietumnieces jau gadus 50 nav spējīgas nodrošināt nevienai no rietumvalstīm normālu iedzīvotāju dabisko pieaugumu. Te nu politiķiem neatliek nekas cits, kā saukt palīgā "akmens laikmeta līmeņa" vīriešus un sievietes no Āfrikas un tuvajiem austrumiem. Diemžēl, tas pats notiek arī šeit, Latvijā. Esam kļuvuši ārkāāāārtīgi mūsdienīgi! Lielākajai daļai no jums ir DRAUGI! Jūs, mūsdienīgās un izglītotās, pat nesaprotat laulības institūta jēgu! Saprotu, mamma bērnībā nestāstīja un neiemācīja, ka LAULĪBA IR NEKAS CITS KĀ SIEVIETES INTEREŠU AIZSTĀVĪBAS GARANTIJA.

Kaspar, trāpīgākais koments kādu nācies lasīt.
Taisnība jau Tev ir, taču ir daudz bet... arī vīrietis agrāk uzņēmās daudz lielāku atbildību par ģimeni kā tagad. Protams varam vainot sievietes ka pašas vien ir izlaidušas tos vīriešus un arī mātes, kuras pārāk daudz izdabājušas dēlam, taču būtība tas nemaina mūsdienu pasaulē sievietes ir palikušas vīrišķīgas savukārt vīrieši sievišķīgi. Arī senāk dzīves ilgums bija krietni īsāks, līdz ar to skaidrojams kamdēļ bērni dzima daudz daudz jaunākos gados..... bet kopumā es varētu piekrist par to, ka baltajiem cilvēkiem būtu jāpiedomā ļoti, lai baltā rase neiznīkst un ražot bērnus un labi daudz, jo kā zināms baltās rases cilvēki ir vismazāk uz planētas.
09.02.2013 17:36 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
DIO, un cik bērnus Tu esi dzemdējusi?:)
09.02.2013 17:40 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
DIO,
kas slikts notiks, ja baltā rase pazudīs? ;)
09.02.2013 17:41 |

Reitings 27552
Planēta tapat ir pārapdzīvota, un bērnus jarada mīlestība nevis jaražo ka ķiegeļus. Ir 21 gadsimts, ta jau planeta lenu garu iet boja industrializācijas dēļ. Un vel, neaizmirsatm ka pagajusā gadsimta vidu radās pirmās pretapaugļošanas tabletes. Kas faktiski arui veicas seksualo revolucijas uzliesmojumu. Ai kams es stastu.Kasparam,autorei? Naivie...:D
09.02.2013 17:43 |

Reitings 90
Sieviešu intereses aizstāv valsts, likumi un tiesa, piemēram, alimentu nemaksāšanas gadījumā.

Ja runājam par "attīstītajām rietumvalstīm" un "neatkarīgākajām sievietēm", tad ir tāds teiciens: "Ar jums (sievietēm) ir grūti, bet bez jums - vēl grūtāk." Tad, lūk, - tur šis teiciens ir jāraksta otrādi: "Bez jums ir grūti, bet ar jums - vēl grūtāk!" Un tieši tāpēc viņiem nav noturīgu ģimeņu, kā rezultāts - nedzimst bērni un jauni vīrieši itin viegli "iekrīt" HS izliktajos tīklos (tie zēni labāk par jums zina, ko vīrietim vajag un ko - nevajag).

Reitings 3647
Kaspar, trāpīgākais koments kādu nācies lasīt.
Taisnība jau Tev ir, taču ir daudz bet... arī vīrietis agrāk uzņēmās daudz lielāku atbildību par ģimeni kā tagad. Protams varam vainot sievietes ka pašas vien ir izlaidušas tos vīriešus un arī mātes, kuras pārāk daudz izdabājušas dēlam, taču būtība tas nemaina mūsdienu pasaulē sievietes ir palikušas vīrišķīgas savukārt vīrieši sievišķīgi. Arī senāk dzīves ilgums bija krietni īsāks, līdz ar to skaidrojams kamdēļ bērni dzima daudz daudz jaunākos gados..... bet kopumā es varētu piekrist par to, ka baltajiem cilvēkiem būtu jāpiedomā ļoti, lai baltā rase neiznīkst un ražot bērnus un labi daudz, jo kā zināms baltās rases cilvēki ir vismazāk uz planētas.

Padzīvoju Īrijā un tur vīrieši rūpējas par sievu un bērniem, kas vidēji ģimenē ir vismaz trīs. Tajā pat laikā sieva ir neatkarīga. Attiecības ir vienlīdzīgas. Virs var aiziet iepirkties uz farmers market kopā ar bērniem. Viņiem bērni ir ļoti svarīgi.

Reitings 90
1. visi 3 profili ir bez foto, un nesen veidoti
09.02.2013 17:45 |

Reitings 27552
Un vel loģiski domajoši uz priekšu cilveki zin ka jadomā par KVALITĀTI,nevis knvantitāti. Visa pasaule zin ka dzivo lielaka Indijas daļa nabadzīgo daudzmiljonu kastas, arī ķīnā tas pats. DIO iesaku paskatities discavery:)
09.02.2013 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!