Nesaprotu, kas tur ir nepieņemams?!
Šobrīd nevēlos bērnus un vēl turpmākos 5 gadus arī ne. Kādreiz domāju, ka gribēšu ap 25, 30, tad atliku uz 32 un nu jau domāju, ka ne ātrāk kā 35.
Es vienkārši nespēju iedomāties, ka man būtu jābūt par kādu atbildīgai ceturtdaļu gadsimta! Jādod viņam nauda, jārūpējas, jāseko līdzi, jāizpilda kaut kādas kaprīzes utt.! Nevaru iedomāties dalīties savos ienākumos. Paskatoties uz citu bērniem un viņu neciešamajiem raksturiem, man pazūd jebkāda vēlme pēc bērniem.
Kad vēl iedomājos 9 mēnešus staigāt kā kuģim un visas tās drausmīgās grūtniecības blakusparādības, vispār šermuļi uzmetas. Ja vēl padomāju par dzemdībām un visām to radītajām sekām, tad gribas, lai bērnus varētu nopirkt veikalā. Jau no domas vien, ka man būtu jābaro bērns ar krūti, man metas zosāda. Man tas liekas neeeeenormāli pretīgi! Pagaidām es patiešām nespēju saprast - tieši kādu prieku sniedz bērni?
Kaut kad jau es tomēr gribētu bērnus, pat īsti nezinu kādēļ, bet tas noteikti nav tuvāko 5 gadu plānā. Un ceru, ka tomēr tam nobriedīšu un visas tās sekas un blakusparādības man vairs neliksies kaut kas līdzīgs šausmu filmām. Kādai noteikti liksies AK, DIEVS! KĀ VAR TĀ DOMĀT?! bet var! Un ne jau es esmu izvēlējusies tā domāt, vienkārši tādas ir manas sajūtas. Un jo vairāk gadu paliek, jo vairāk negribas. Vairāk sāku visu analizēt un pagaidām vairāk ir mīnusu, nevis plusu. Un es neuzskatu, ka bērni ir dzīves misija un pienākums. PRET KO?! Man nav tādu pienākumu un piedzimstot man neviens nelika parakstīt līgumu, ka noteikti dzemdēšu kādu bērnu.