Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par matu ataugsanu un vai matus mazgat katru dienu ir normali!?:D

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Labrit shaja sniegotaja diena!

Man gribas zinat, ko jus par to domajat - vai nav ta ka par biezhu - katru dienu.
Bet katraa otrajaa ir traki netiri! (nu izskatas taaa) - jo dabigie tumsaki par krasotajiem, mazliet esmu pardomaas krasot vai audzet.

Un ar kadu shampunu lai mazga (ja mazga krasotiem matiem, tad mati zhigli sataukojas, bet atkal normaliem matiem shampuns bojaas krasoto matu dalju).

Kaada nemazgaa, izmantojot 2 pudeles (vienu krasotiem) un otru normaliem?:)))

Kaa lai nesaa matus periodaa, kad ataug dabigie? Celins pa vidu un izlaisti laikam dikti uzkritoshi - linija kur beidzas matu krasa:D
08.02.2013 10:45 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Normāli ir, ka mati izskatās labi, ja vajag mazgāt katru dienu, tas ir jādara. Divus šampūnus neizmantoju.
08.02.2013 10:46 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
kā man friziere teica - ja mati ir netīri, viņi ir jāmazgā. neatkarīgi no tā, vai tas notiek katru dienu vai ik pēc dienas.
08.02.2013 10:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu nav jau tie matu šampūni tik ķīmiski spēcīgi, ka, lietojot normāliem matiem, tiek nosēsts krāsojums un tiek grauzts krāsotais mats. Nevajag pārspīlēt! Domāju, ka plus/mīnuss vienas firmas robežās šampūnu sastāvi ir vienādi. Mārketings valda pār pircējiem.

Tāpat ar vīriešu produktiem - ne jau tur sastāvs kaut kā traki atšķiras, pielikta vīriešu smaržiņa, uzlikta vīriešu bildīte un cena par 30% augšā.
08.02.2013 10:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)