Es veselīgu dzīvesveidu sāku pirms 3 gadiem. Iesākumā atteicos no maizes ,makaroniem,kartupeļiem un šokolādes. Tas bija februāris, martā apvienoju ar 3km krosiņu pa meža ceļu, aprilī skrēju jau 5km, maijā 7 un 8km, vasarā biju perfektā formā, bet jaatzīst, ka līdz ar to, man apetīte pazuda pavisam, labi ja apēdu dienā 2 graudainos biezpienus un izdzēru ūdeni, jo biju tā `safanojusies` par savu smuko ķermeni, ka pirku tikai to, kas nesatur ne taukus ne ogļhidrātus, varetu teikt, ka iztiku no graudainajiem biezpieniem, airan un airan dieten, un vel dārzeņiem. Sejas āda gan bija perfekta, par spīti tam ka needu pareizi, pumpas nemetās. ;) Vispār diezgan grūti noturēties, bet man ir sanācis. Protams, šobrīd papildinu savu ēdienkarti ar visu pārējo- vistu, ēdu arī griķus, sautējumus un zupas. Vienīgi šobrīd skrienu uz trenažiera 5x nedēļā pa 40minūtēm. :) nekādus spēka vingrinājumus netaisu, jo man to nevajag, pēc dabas mans auguma tips nav zīmulis, bet gan diezgan plats, varētu teikt atleta tips, un lielie muskuļi man izskatās briesmīgi. :D
Novēlu Tev meitēn sākt ar sprtiņu! :) (sun)