Čau! :)
Šodien ceturtdien un tad nozīmē, ka rīt piektdienas, par ko prieks. Rīt pēdējā skolas diena un tad nedēļa brīvlaiks. Priecājos par brīvlaiku, jo varēšu nedaudz atpūsties un pamācīties pati. Gribas no rītiem ilgāk pagulēt un sakārtot kārtīgi dzīvokli.
Šodien skolā beidzot pēc 3 nedēļu ilgas gaidīšanas dabūjām mācību grāmatas. Teikšu godīgi, pašlaik priekš manis tā grāmata ir par grūtu. Būs jāsāk zubrīties viss tas, ko es neesmu iemācījusies. Vienkārši sanāk tā, ka es nedaudz ielecu iekšā šajā skolā, kaut gan zināšanas nedaudz pieklibo. Mācos valodu + vēl visādus lietiņas, bet valodas līmenis ir B2, es pat B1 neesmu nokartojusi tāpēc man ir robi. Brīvdienās būs jāaizbrauc līdz grāmatnīcai un jāpaskatās, kādi mācību materiāli, no kā papildus vēl mācīties. Bet esmu apņēmības pilnas, gribu nākošā gada septembrī tikt iekšā augstskolā, tāpēc jāmācās. Iemācīties valodu laika man pietiks līdz 2014.gada septembra, bet es baidos vai spēšu atrast prakses vietu. Šeit augstskolā dažas profesijās var tik iekšā tikai tad, ja tev ir prakses vieta jau.
Citreiz ir baigais slinkums, kaut gan mērķis liels un ar visām varītēm gribas uz to iet. Pa brīvdienām jāizplāno kaut kāds grafiks ikdienai, lai vairāk mācības tajā ietilptu.