Avon asistente-vai tiešām tik traki?

Reitings 1
Reģ: 06.02.2013
Sveikas meitenes :-) Man piedāvā kļūt par Avon asistenti, taču esmu lasījusi daudz negatīvas atsauksmes par šo amatu. Ofisa darbinieces,protams, stāsta, cik viss būs labi, bet man kaut kā neticās,ka dabūšu tos 200 Ls par pusslodzi... Tādēļ būtu jauki,ja kāda, kura pati ir tur strādājusi vai kurai kāda draudzene ir bijusi saistīta ar šo kompāniju, padalītos ar informāciju, jo es ļoti negribu iegrābties ar darbu. Jau iepriekš paldies!
06.02.2013 22:25 |

Reitings 4
Reģ: 09.02.2013
Es strādāju avon un sasniedzu daudz. Nav nekāda "iegrābšanās'. Ja piemēram, tieši TEV nav paveicies ar avon, tad atceries šo "ne katrs darbinieks ir piemērots katram uzņēmumam". Ir kam ļoti veicas un ir kam neveicas, jo vienkārši nevēlās strādāt, bet pelnīt. Bet nezinu, kur ir tas uzņēmums. Es nevienam neko nespiežu, bet piedāvāju, ja nepatīk labi meklē ko citu, kur ir jāstrādā nezin cik stundas un nopelni maz, bet šeit ir tā, cik daudz darīsi, tik daudz arī pelnīsi.
Mans personīgais uzskats ir tāds, ka tie cilvēki, kas saka, ka avon nekam neder, tikai čakarē visu, varbūt tai meitenei vienkārši nav sanācis kaut kas, vai ir bijusi pie tāda cilvēka, kas nepatīk, nerodas kontakts utt. Iemesli ir daudz, tāpēc es uzskatu, ka pašam ir jāredz un jārada SAVS priekštats par to kā tur ir vai kā tur nav.
Varat atnākt pie manis uz tikšanos un es Jums pastāstīšu, kas un kā mums šie ir. Ja ir interese - raksti privāti.;)
09.02.2013 18:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man katra otrā kaimiņiene izplata gan Avon,gan oriflaime. CIK VAR. Jūsu laiks ir sen cauri.Finita La comedia
09.02.2013 18:08 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Varat atnākt pie manis uz tikšanos un es Jums pastāstīšu, kas un kā mums šie ir. Ja ir interese - raksti privāti.

AHAHAHAhahaha :D
09.02.2013 18:27 |

Reitings 4
Reģ: 09.02.2013
Ahahahaha, malacīte.:*
09.02.2013 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits