Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tas ir iedarbīgi?

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas. Es nesen atcerējos par kaut kādu programmu (kurai neatceros nosaukumu),kur meitenes uz ielas pārbaudija svaru un ja svars bija nedaudz pa lielu,tad uzaicināja uz konsultāciju. Bāc,tikai neatceros to programmu,kā bija.. Welness vai kaut kas tāds?! Tur sastādija meitenēm personīgo ēdienkarti,un lika dzert kaut kādu spešal tēju,vai dzert veselīgu kokteili. Ja kāda zin par ko runāju,vai ir mēģināts? Vai tas dod kādu rezultātu?
05.02.2013 19:20 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man draudzene dzer kaut kādus šokolādes kokteiļus, kas it kā palīdz kļūt tievākai, bet kādus tieši - nepateikšu, vienkārši esmu redzējusi
Man katrā ziņā nekas veselīgs tas nešķiet, viņai gan rezultāti ir acīmredzami, bet tas ir ne viena mēneša laikā un ne tikai no koteiļiem, protams!
05.02.2013 19:22 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
spotlight,Kāpēc tu domā ka tie kokteiļi nav labi? No viņiem ir kādas blakusparādības?
05.02.2013 19:23 |

Reitings 9202
Nu tie ir pulveri un noteikti ķīmija, lai gan pētījusi neko neesmu, īpaši neinteresē
Bet es vispār esmu diezgan skeptiska šādos jautājumos, arī uztura bagātinātājus neatzīstu, nekādus matu augšanas pastiprināšanas vitamīnus utt
Vienīgais, ko no tādām lietām šad tad palietoju - zivju eļļa
05.02.2013 19:27 |

Reitings 9202
Tēmu paturpinot - arī ibumetinus nedzeru tikai tādēļ, ka kaut kas sāp (zinu meitenes, kurām tā ir nepieciešama lieta ikdienā, pie mazākajām sāpēc dzer, jo palīdz taču uz kādu laiku)
Tagad esmu saaukstējusies un man draugs atnesa unaflux vai kaut kādu tur šķīstošo pulveri - ok, es izdzēru, jo rīt dikti svarīga diena un slimot vienkārši man nav laika, bet nu kā tik sāp kakls, klepus, iesnas, temperatūra vai kas, lietot šitos - noteikti nē! :)
05.02.2013 19:30 |

Reitings 22
Reģ: 28.02.2012
Iespējams, domā Herbalife? Zinu, ka viņiem ir sava tēja, dažādi kokteiļi u.c. Pēc pašas pieredzes nevaru spriest vai palīdz, bet ģimenē mamma un māsa sekoja šai programmai un bija arī rezultāti. Bet tikpat labi šādu rezultātu var iegūt sekojot līdzi savai ēdienkartei un aktīvi sportojot. Tā kā šīs programmas produkti ir salīdzinoši dārgi, tad reizēm, taupības dēļ, mamma nelietoja tējiņas, kokteiļus, bet cītīgi (patiešām cītīgi!) sekoja līdzi apēstajam un rezultāti bija tādi paši kā lietojot produktus. Pati esmu bijusi tikai uz konsultāciju (nav problēmas ar lieko svaru) un varu teikt, ka bija interesanti uzzināt par savu svaru, vielmaiņu un citām lietām, kā arī uzzināt sev ieteicamo ēdienkarti. Ja par produktiem, tad šad tad lietoju kokteili, jo vnk ir garšīgi :)
05.02.2013 19:58 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Mana friziere katru rītu brauc brokastīs dzert kokteiļus, utt. , saņem dienas ēdienkartes norādījumus, uzkodu batoniņus, ūdeni ar vitamīniem, pieraksta uzturu un ir rezultāti. Ēdienkarte izklausījās garšīga un sabalansēta.
05.02.2013 20:07 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Arī oriflame izplata kokteiļus, un ja nemaldos, tad tā arī saucās- wellnes.
05.02.2013 20:08 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man vienreiz mēģināja iešķiebt to Oriflame kokteili - welness, atteicos. Es neredzu tam jēgu, jo saprastu vēl, ja tas būtu tīrs proteīns, bet tur ir pietiekami daudz tauku arīdzen un ogļhidrātu-
proteīni - 39%
ogļhidrāti - 31%
tauki - 10%
Nu lūk, manuprāt, labāk apēst normālu ēdienu, nevis kcal izdzert. Proteīns pēc treniņiem - ok, bet šim es neredzu jēgu.
06.02.2013 09:18 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
jap, tas ar tiem kokteiļiem utt ir Herbalife.
mana tante ievērojot turpat Veselības skolā mācīto, lietojot Herbalife produktus, dzerot ūdeni, sportojot (sākumā gausi, bet nu jau katru dienu nonūjo nepilnus 10 km) ir ļoti smuki notievējusi. nu jau pati ir konsultante un vada Veselīga uztura skolas nodarbības savā apkaimē.

es biju uz bezmaksas konsutāciju Rīgā, kur nosvēra uz spec svariem, kas kopā ar tabulām nosaka visādus parametrus, šo to pastāstīja. interesanti jau, bet kad sāka piedāvāt kokteiļus, tad gan tā..
06.02.2013 09:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits