nu bet tās ir 2 dažādas lietas, vai kredīt ņemt drēbēm, vai lai tiktu uz koncertu, JO:
1) ja kredītu ņrem drēbēm, tad viņš tiešām tiek iztēretsun vēlāk var tiešām cilvēks sabojāt kredīvēsturi, jo šādi cilvēki bieži vien tos nespēj atmaksāt
2) lai da'butu biļetes koncertam, bija jāpaņem kredīts, kuru uzreiz var atmaksāt. nu tju tjipa vari iegūt ššis biļetes bez maksas. un tur nav nekāda kredītvēsture sačakarēta, ja uzreiz visu atmaksā. kaitina jau, jo šeit bija ļoti liela un asa diskuija par šo tēmu. kredītvēsturi šie kredīti ietekme tad, ja tie laicīgi netiek atmaksāti vai tiek ņemti teju katru mēnesi.
un, ja cilvēks tik ļoti grib tikt uz to koncertu, lai jau dodas, bet man vnk atbaida tas gala rezulttāts, kad savāksies nu visi kredītņēmēji, no kuriem 75% droši vien jau ir parādnieki un tad nu visi kopīgi vienosies dziesmā..
nu labi, varbūt esmu vienīgā, bet no reklāmām es skaidri un gaiši sapratu, kā var iegādāties biļetes un ka r.pauls būs vnk viens no dalībniekiem un nekādi to nesasaistiju ar kāda cilvēka labo gribu, atbalstu un maldināšanu. vnk vajag līdz galam noklausīties, nevis kādu vārdu padzird, bet pēc tam bļauj, ka maldināti. var jau būt, ka vēlāk kādas iestādes to atzīs par maldināšanu, bet tas jau viņiu kompetencē.