Lietas,ko neviens nestāsta

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Grūtniecēm labāk novērsties no šīs diskusijas :D

Noskatijos šito video, ir protams līdzīgam tam : http://youtu.be/pfycjhfupjY

Un tiešām grūtniecības laikā, sieviete svīst kā cūka, čurā biksēs, bērns sper pa ribām, vienai tur vēl kājas nervam gulēja virsū,ka viņa nevarēja pastaigāt un dzemdībās kakā, tur viss lejā plīst vaļā, pludo asinis, un kas notiek ar palcentu??? :o

Kas ir lietas,ko neviens nestāsta par grūtniecību ?
Māmiņas sarosās, gribu sulīgus briesmu stāstus!
05.02.2013 09:54 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Beibe.Marta
nu, ko Tu piesienies pie katra komentāra?
Jā, man kaut ko iešpricēja un atslēdzos uz kušetes, pēc tam pamodos, nesaprazdama , kas notiek, pēc tam reiba galva, gandrīz nonesu slimnīcas kafejnīcā galdu :D
Iespējams, ka nebija tik daudz kā lielajās operācijās, bet ja tā nebija narkoze, kas tad? Hipnoze, varbūt sausā narkoze, kad iesit ar kādu smagu priekšmetu pa galvu, lai cilvēks atslēgtos un nejustu sāpes? :D
Kad tēti operēja, viņš pamodās operācijas laikā, un visu dzirdēja, ko par viņu runāja, un juta visas sāpes, sirds bija pārāk stipra, kad ārsti attapās, tad iedeva par daudz, un viņš nevarēja pamosties. Tā, lūk.
06.02.2013 20:52 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
tb - var notikt asins saindēšanās.
Rezumē - es protams nevienu negribu baidīt, vai padarīt šo visu vel negatīvāku, bet tiešām, tiešām, neuzticiet visu savam ārstam par 100%, jo šaja gadījumā tas bija Kurzemes labākais ginekologs/dzemdību nodaļas vadītājs un Tukuma slimnīca vispār nekad nav bijusi dzemdību ziņā kvalitātē topā. Ir arī paziņu nelaimes gadījumi...
06.02.2013 20:52 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tukuma slimnīca vispār nekad nav bijusi dzemdību ziņā kvalitātē topā. Ir arī paziņu nelaimes gadījumi

Un arī citās medicīnas nozarēs, veca patiesība.
06.02.2013 20:54 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Goda vārds, man nav, ko teikt. Brīnos, ka ko tādu dzirdu pirmo reizi. Tik šausmīgi iedomāties to sajūtu, ka joprojām ir vēders, bet mazā vairs nav, trakums!
06.02.2013 21:04 |

10 gadi
Reitings 2083
Iekopēju no raksta par Kuldīgu
Vienā gadījumā māmiņai tikai deviņas stundas pēc neveiksmīgām dzemdību gaidām ārsti veica ķeizargriezienu, bet bija jau par vēlu... Otrā gadījumā māmiņai mediķi vilcinājās veikt ķeizargriezienu, kaut arī bija zināms, ka bērns būs liels. Un atkal bija par vēlu... Abi gadījumi beidzās ar zīdaiņu nāvi.

Viena no māmiņām stāsta, ka Kuldīgas slimnīcas mediķu attieksme bijusi šausmīga. Viņai esot pateikts, ka par „skaistām acīm” ķeizargriezienus netaisa. Savukārt otrai māmiņai Kuldīgas ārsti bija pateikuši, ka viņai dzemdību komplikācijas radušās iedzimtības dēļ. Vēlāk Ventspils slimnīcas mediķi savu Kuldīgas kolēģu teikto nodēvējuši par „muļķībām”
06.02.2013 21:34 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Spotorno, mans nedaudz sarkastiskais komentārs par tavu pašizaugsmi utt. bija tēmēts uz to, ka, iekarstot šajā diskusijā, sāka aizmirsties gan pareizrakstība, gan pieturzīmes, gan pieklājība (kas tev nav raksturīgi, bet atvaino, ja kļūdos, jo, protams, nelasu visus tavus komentārus). Gan arī loģika nedaudz. Normāls cilvēks esi, bet nevajag no sevis mēģināt izspiest nedaudz par daudz.

Mans modernums arī izpaužas tur, ka es virzos līdz ar zinātni uz priekšu, meklējot un pieņemot dažādas jaunas iespējas medicīnā un jebkur citur.
Nu, mazliet kaut kā greizi lasās, liek pasmaidīt. Mazliet piezemētāk vajag. Lai gan atkarīgs no kompānijas, kādā ikdienā atrodies. Man pašai patīk vienkāršāki cilvēki, tas arī viss. :)

Protams, ārzemēs ir modernāk utt., jo cits ekonomikas un labklājības līmenis un sakārtota sistēma. Neviens par to nestrīdas! Bet nevajag arī uzskatīt, ka tavas kaprīzes un īpašās vajadzības ir norma, ka viss ne tik modernais ir tādas šausmas.
06.02.2013 23:30 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nopietni? Nesen bija diskusija par normālām dzemdībām, dažādi stāstiņi, bet neko ārprātīgi šausmīgu tur neviena nerakstīja, cik nu par šuvēm, plīsumiem, iegriezumiem un tādām lietām, kas pilnīgi piederas pie normālām dzemdībām, jau tad atradās sprediķotājas - fuj, cik pretīgi, negribu bērnus, ārprāts, šausmas. Nē, vēl nav miera, jālien diskusijā, kur skaidri un gaiši saprotams, par ko būs - atkal jābāž savs deguns un jāķērc, ka negrib bērnus, tas ir pretīgi šausmīgi, briesmīgi, nu ārprāts. Nu - negribat bērnus, viss ok, neviens taču neliek dzemdēt un mocīties un vēl katrā diskusijā par to atgādināt, ka jums bērnu nekad nebūs.
07.02.2013 01:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Bet nevajag arī uzskatīt, ka tavas kaprīzes un īpašās vajadzības ir norma, ka viss ne tik modernais ir tādas šausmas.

tieshi deelj taadiem uzskatiem, ka iipashaas vajadziibas esot nenormaalas un esot tikai kapriizes, ljoti daudz cilveeku mirst ik gadu, jo baidaas no nosodiijuma, nesaprashanas un iedziivojaas fobijaas! ja cilveekam tieshaam saap, taa nav kapriize, bet gan probleema un medikjiem ir jaanaak pretii shaadiem pacientiem. apjautaashanaas par alergijaam uz lateksu, diabeetu utt arii ir naakshana pretii cilveekiem ar iipashaam vajadziibaam. varbuut arii tas buutu jaapaarstaaj, jo taa galu galaa nav norma ?
07.02.2013 04:26 |

Reitings 472
krista, iespēju robežās visiem tiek nākts pretī. Nav tā, ka visiem viss vienalga. Vajag reizēm paskatīties arī uz savu attieksmi. Te es esmu kopumā izteikusies par cilvēka attieksmi un kosmiskām iedomām par USG aparātiem, kas aizstātu ginekoloģisku izmeklēšanu ar spoguli utml. Un apjautāšanās par alerģijām un diabētu nav nekāda īpaša nākšana pretī, tā ir absolūta rutīna. ;)
07.02.2013 12:34 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Diskusijai sekoju jau kopš vakardienas.
Jāatzīst, ka nekas no tā visa mani nebaida, bērnus gribu tāpat. :)
07.02.2013 14:20 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Ir tā, ka par jebkuru slimnīcu Latvijā var atrast šausmu stāstus, jebkurā slimnīcā ir bijušas un būs dzemdības ar skumju iznākumu - tāda ir realitāte. Tāpēc neuzskatu, ka ir vajadzība minēt konkrētas slimnīcas un notikumus.
07.02.2013 14:38 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Kristai pilnībā piekrītu.
in_love, rentgena starus atklāja 1895.gadā, pats aparāts sabūvēts stipri vēlāk, līdz tam laikam cilvēki kā tu arī uzskatīja par kosmisku ielūkoties cilvēka orgānos bez skalpeļa.
Tas, ka tev ir tik piezēta domāšana un tu nevari pieļaut to, ka nākotnē varētu būt izgudroti (un es ticu tam, jo pat šis abdominālais USG daudz ko redz) USG aparāti, kur nevajadzētu rukāties ar instrumentiem pa sieviešu iekšpuses ģenitālijām, nenozīmē, ka medicīnas aparatūra līdz tam nenonāks. Protams, ka viss attīstīties un būs tādas metodes, kuras tev laikam i sapņos nav rādījušās. Un te nav runa par uztriepju paņemšanu, kur savādākā veidā nevar, te ir runa tikai un par parasto ģinekoloģijas apmeklējumu - "paskatās un viss".

Pacelies augstāk savā spriestspējā un neesi tik kategoriska. Man patīk cilvēki, kuri nedomā tik piezemēti, tas arī viss ;)
07.02.2013 14:53 |

Reitings 472
Spotorno, neapvaino mani, es neesmu piezemēta... :( Es vienkārši neesmu tik moderna un nesekoju zinātnei tā, kā to dari tu... :(

Ā, un tev bieži, neņemot nekāda veida iztriepes un, ja nav nekādu sūdzību, vienkārši tāpat skatās dzimumceļos ar spoguli?
07.02.2013 16:22 |

10 gadi
Reitings 2083
kāpēc gan nav vajadzības minēt slimnīcas? Kā Padomju laikos, ka šeit viss ir labi, un ja kaut kas nav labi, tad citur ir tā pat vai sliktāk? Pie šādas attieksmes, nolaidības es vēlos skaidri un gaiši minēt vietas, kurām varbūt ne iet ar līkumu, bet vismaz būt divtik piesardzīgiem. Nerunāju konkrēti par Jums, bet uzskatu, ka sabiedrībai ir jāzina, lai beigās nav tā: "nesaprotu, kā tas varēja gadīties, šeit taču bija laba reputācija un šādi gadījumi nebija dzirdēti, kāpēc man vienīgajai tā sanāca?" Noslēgšanās un slēpšanas no šādiem gadījumiem problēmas neatrisina
07.02.2013 16:32 |

Reitings 1571
Forši, kad pilnīgi sveši cilvēki forumā var noteikt, ka patiesībā tev nekam nav jāsāp un viss ir tavā galvā un iedomas. Tiešām, jo visas sievietes pasaulē pēc savas uzbūves, anatomijas ir absolūti vienādas. Ja man nesāp, tad arī tev nevar sāpēt. Galu galā cilvēkiem forumā ir labāk zināms, kas tev var un nevar sāpēt :D Un ja arī tā ir psiholoģiska problēma, nekas! Ciet! Sievietes viduslaikos taču arī cieta. :D
09.02.2013 03:47 |

Reitings 6947
paceļu
17.02.2013 13:59 |

Reitings 6947
up
04.04.2013 13:13 |

10 gadi
Reitings 13644
Monro, Tev būs bebis? Vai dikti gribas, lai būtu? Man liekas, ka pēdējā laikā, Tu par to daudz interesējies :)
04.04.2013 15:17 |

Reitings 6947
Anne, es vienmēr par to interesējos :D
05.04.2013 12:46 |

10 gadi
Reitings 13644
Nu jā, es arī. Jākrāj zināšanas - ja nu kādreiz pašai noderēs. Redz, cik es prātīga :D
05.04.2013 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits