Tā... es varu tikai un vienīgi, viennozīmīgi teikt tikai labākos vārdus par LKK! :)
Pati esmu beigusi kultūras menedžerus ar specializāciju sarīkojumu vadītājs (stājos uz svētku režisoriem, taču tajā gadā nenokomplektējās grupa. Nevienu brīdi neesmu to nožēlojusi)
Es noteikti varētu izplūst gari un plaši stāstot par studijām koledžā:)Man gan ir cita specializācija..tomēr-
viennozīmīgi labākais laiks gan emocionāli, gan zināšanu, pieredzes, attīstības jomā! Nopietni!
Pasniedzēji zinoši, ar pieredzi - ieinteresēti un interesanti pasniedz lekcijas, daudz stāsta savu pieredzi, daudz praktisko, radošo darbu.
Labas prakses iespējas (daudzi prakses vietās iegūst pirmo/pagaidu darbu), turklāt var saprast ap ko lieta grozās, iegūt kontaktus, reālu pieredzi,utt.
Un, protams, koledžas aura - tas tiešām ir kaut kas! To nevar tā aprakstīt, tas ir jāaidzīvo. Kaut vai tas, ka koledžā vienmēr ir kaut kas radošs ko redzēt, jo visi koledžas pasākumi ir studentu kursa darbi, diplomdarbi..
Un par to atsēdēšanu - jā, arī manā kursā bija tādi, kas lekcijas apmeklēja reti, gulēja tajās.. Taču man tas viss tiešām interesēja un es saujām grābu, ko vien varēju no pasniedzējiem un koledžas:)
Nu tas tā īsumā... varbūt varu uz vēl ko atbildēt.
Ak jā - tas kultūras menedžeris (specializācija), manurpāt visiem ir daudz maz vienāds, atšķirās šīs specializācijas. Menedžmentā iet vairāk teorija (nosacīti) - kultūrpolitika, kultūras menedžments, projektuvadība, utt.