_paris - tās pārdomas, kurās tu dalies, man uznāca jau kādu laiku atpakaļ. Šķiet, reiz jau esmu cita starpā te diskusijās par to ieminējusies.
Arī man, kopš lietoju Nuvaring, manos tievajos stilbiņos pie dibena parādījās celulīts, kādā 1 pakāpē, kas, šķiet, ar gadiem vēl vairāk progresē. Un arī es biju nesaprašanā par to, ka sportoju, ēdu veselīgi, bet viss bez rezultātiem tajā jomā.
Reiz es arī apspriedos ar ginekoloģi par šo jautājumu. Viņa man toreiz teica, ka tikko bijusi uz semināru, kur tikai pieminēts šis jautājums.
Viņas skaidrojums:
tie hormoni, ko saņemam ar Ok vai kādu hormonālo līdzekli paši par sevi nerada celulītu. Celulīts rodas tādēļ, ka mēs ēdam gaļu, kas arī satur hormonu un šo abu satikšanās rezultātā arī tiekam pie celulīta.
Ja neēstu gaļu, tad nebūtu celulīts.
Nu es vēl neesmu saņēmusies pāriet kaut vai eksperimentālā kārtā uz gaļas neēšanu, lai pārbaudītu, vai tā ir vai nē. Tas notekti būtu jādara 3 mēneši, bez izņēmuma noraušanās gadījumiem.
Vispār man patīk eksperimentēt ar dažādu produktu izslēgšanu vienkāršas ideas vārdā, iespējams šīs diskusijas iespaidā varētu izmēģināt.