Interesants jautājums.
To, ka viņš ir mans īstais sajutu gluži vai pēdējā brīdī. Agrāk biju no tām ballīšu meitenēm, kurām patika klubos iepazīties ar jauniem puišiem, dibināt kontaktus. Tolaik nepārtraukti meklēju kaut ko jaunu, jo prāta bija doma: "Bet varbūt nākamais ar kuru iepazīšos, būs īstais un labāks par šo!"
Tad iepazinos ar savu tagadējo draugu. Jāatzīst, ka arī ātri izbeidzu mūsu saziņu, jo likās, ka vajag meklēt kādu citu. Līdz pienāca tas mirklis, kad gluži kā apskaidrība nāca. Domāju par to puisi nepārtraukti, katru jaunu ar kuru iepazinos, salīdzināju ar viņu. Kad kāds puisis kaut tikai gribēja apskaut, jutos slikti, jo sapratu: "Šīs nav tās rokas, šie nav tie glāsti, kuri ir vajadzīgi man..."
Tā nu mūsu dzīves ceļi atkal krustojās. Gājis ir visādi - ir bijuši strīdi, ir bijuši periodi, kad viens ar otru neesam sazinājušies, ir bijušas šķiršanās un pat nodevība, kura tika piedota. Un tagad, kad uz to visu atskatos, saprotu, ka viņš ir īstais, jo par spīti visam negatīvajam, kas bijis, es vienalga esmu tiekusies tikai pie viņa domājot par milzum daudzajiem pozitīvajiem, skaistajiem mirkļiem, kuri kopā piedzīvoti.
Un tagad, kad naktīs guļu viņa apskāvienā, ilgi jo ilgi nespēju aizmigt un domāju par to, ka mirklis, kad sapratu, ka viņš ir īstais, bija tas mirklis, kad man vairs nevajadzēja meklēt kādu, kurš varētu būt labāks.