Viss atkarīgs, kurš kurss ir šobrīd, bet ieteiktu pabeigt vismaz šo līdz galam.
Man šobrīd ir divi darbi, prakse līdz marta beigām, jāraksta diplomdarbs un prakses atskaites, vēl ir treniņi un protams, mājas dzīve, gribas visu paspēt, gan strādāt, gan praksi iziet gan ar savu vīrieti kopā ko padarīt. Šobrīd man ir tikai viena brīva diena nedēļā laikā, ko veltu tikai atpūtai un skolai, pārējās dienas bieži vien kā no rīta izeju no mājas tā tikai ap 22 atgriežos un tad vēl padaru pārējos darbus. Ir grūti ļoti, brīžiem pat nezinu, kas par dienu ir un viss un visi krīt uz nerviem. Bet zinu, ka šis ir pēdējais kurss vēl tikai 2 mēneši un paliks vieglāk ap 15. jūniju viss trakums beigsies un zinu, ka būšu priecīga, ka saņēmos un izturēju šos mēnešus.
Iesaku stingri izvērtēt vai tas ko studē, tev patīk un gribi ar to saistīt dzīvi tad paciet un turpini visu iesākto, tici man tu būsi pēc tam laimīga, ka esi pabeigusi skolu.
Ja tomēr nepatīk tas ko mācies un ir tikai 1 kurss tad pabeidz šo kursu līdz galam, jo nekad nevar zināt, varbūt iegūtie kretīdpunkti noderēs, ja izvēlēsies atkal uzsākt studijas kaut vai citā jomā.