Aktivitāte

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Labvakar dāmas!
Es sevi varu vērtēt no slinkajām seksā, gribētos būt pašai aktīvākai, bet vai tad nav tā, ka sievietei nemaz nav iespēja aktīvi dominēt seksā? Nu respektīvi, kas vispār ir aktīva sieviete seksā?
Kā jums ar dominēšanu seksā, vai tomēr ļaujat vairāk vīrietim visu darīt un pašas paslinkot? :)
02.02.2013 00:33 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Ponette, bet zini kā, jāatrod pareizā pieeja .. Teiksim vienu un to pašu tik ilgi, kamēr sapratīs :D
04.02.2013 08:39 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Aktīva:
1) roku pielietošana sexa laikā - sākumā un kautrīgākām sievietēm, lai tās vismaz atrodas uz vīrieša ķermeņa .. pieredzējušākām un atvērtākām .. glāsti, var būt kāda spēcīgāka iekniebšanai vai skrāpējiens .. ir pat gadījies pēc sexa ar asiņainu muguru būt .. :D (bet nu tas par traku) .. Glāsti pa visu ķermeni, cik vien tiekat klāt .. patīkamākās vietas - Mati, galva, pakausis, pēcpuse, mugura, mazliet virs gurnu kauliem, vēders, karoče - visur :D
Rokas vēl ir pozitīvi pielietot, lai pateiktu partnerim:"Tagad gribu ātrāku ritmu (vai lēnāku)" .. uzliekam rokas partnerim uz gurniem un kustinam tos sev vēlamā ritmā - čalim vajadzētu saprast ..

2) Darbības ar gurniem, to piepacelšana, riņķošana un visādi triki, bet nepārcenšaties, jo šeit ir svarīgi pārim noķert kopīgu ritmu, kas gluži nav tas vieglākais uzdevums, īpaši jau jaunam pārim. Vēl nepārcenšaties, jo nav taču patīkami, ka draudziņš izslīd no vāverītes .. visu momentu izbojā ..

3) Darbības ar kājām, piemēram, vīrieša apskaušana ar tām. Vēl var izmantot pēdas, lai glāstītu vīrieša kājas, kas mēdz būt sexīgi. Misionārī - vienu kāju nolaižot var tā plūstoši pāriet uz vienu ļoti sexīgu pozu .. :D

4) Galvenais - būt atbrīvotai un nekautrēties ne no sava ķermeņa, ne vīrieša (zinu, ka tas katram individuāli). Zināt, kas patīk pašai un nekautrēties to izteikt vai norādīt.

Te vēl runa gāja par "jātnieci" .. man šī poza ļoti patīk, jo manas rokas ir brīvas un es brīvi varu glāstīt visu sievietes ķermeni. Protams, vīrieši mīl ar acīm un šī ir ideāla poza savas sievietes ķermeņa aplūkošanai un apbrīnošanai:D Kā arī atelpas brīdis, jo lielākajā daļā pozu tomēr vīrietis patērē daudz vairāk enerģiju :D Vēl par šo pozu .. tā ir tāda, kur sieviete var kontrolēt gan ritmu, gan dziļumu, gan leņķi .. lūdzu izmantojiet to un esiet egojistes šai pozā! Dariet šai pozā tā, lai Jums ir labi .. silti iesaku :D Pareizas kustības šeit nav - kustieties, kā Jums ir patīkamāk un katram individuālam pārim tas būs savādāk. Izmēģiniet visus leņķus, ātrumus un virzienus :D Tas ir jautri :D Man, personīgi, patīk, kad sieviete ir atliekusies no manis pavisam tālu un kustības notiek turpu šurpu :D

Jā, un ar neaktīvajām ir garlaicīgi .. tām varu ar 90% garantiju pateikt, ka vīrietis, kam sex nav vienaldzīgs, visticamāk meklēs citas .. Ja ne sākumā, tad pēc gadiem tok ..
04.02.2013 09:53 |

Reitings 7
Reģ: 19.06.2012
Ko nozīmē : aktīva / pasīva un sadalījums divās pozās : jātniece/ misionāru ?! Kapēc tā raksturo Tavu vēlmi izbaudīt intimitāti tuvībā ? Akls lomu sadalījums, kas Tevi reāli čakarē - formula ir vienkārša - kad ir noskaņa ( rupji rakstot, kad gribas pi ...) tad izrādi to atkarībā no situācijas un vietas vairāk vai mazāk uzbāzīgi ( vīrieši jau no tā ģībst !) un tālāk jau dari tā, lai Tu gūtu kaifu, baudu, sexuālo apmierinājumu, orgasmu, utt. - sexot nenozīmē veikt neitrālu darbību ar konkrētiem atļauts / aizliegts ... Cits stāsts, ja Tu kautrējies un baidies - tad pilnveidojies un pārkāp sevi, jo tas ir tā vērts ( dzīvo tač 1x ) - nekas slikts jau rezultātā nevar būt ( zaudētāju nav nevienā situācijā - ir tikai pieredze) :) Kolosālu Jums sexu !
05.02.2013 12:41 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
beidzot kāda interesanta tēma starp dzemdībām un bērniem :D

es ar esmu slinka, lai gan tikai tad, ja partneris nav pietiekami sakārdinājis :P
05.02.2013 12:53 |

Reitings 91
Reģ: 23.01.2013
Mans slinkums atkarīgs no garastāvokļa un noskaņojuma. Protams ļauju vīrietim būt vadonim, taču reizēs kad ir noskaņojums, kas ir 1/2 no visām reizēm, tad gan vadību pārņemu es.
Un kā jau te citas raklstījušas arī jātnieces pozai ir daudz un dažādas nianses, atklājot tās bauda garantēta. Un citreiz pat šķiet, lai gan esi augšpusē un vadošā tu arī esi lielākā baudas ieguvēja.
05.02.2013 13:02 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man jātnieces poza ļoti patīk. Turklāt to var darīt dažādi, nav jau nekur rakstīts, ka tas jādara kā rāda filmās. Piemēram, es kustinu gurnus, ķermeņa augšpuse ir vairāk uz uz leju (uz vīrieša pusi), tas, savukārt, dod iespēju vīrietim skūpstīt sievietes krūtis, kas dod papildus uzbudinājumu gan sievietei, gan vīrietim. Tiesa gan, ja krūtis nav A izmēra, bet vismaz pilns B/C.
05.02.2013 13:12 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Es arī neesmu baigā jātniece :D
Bet ceru, ka kādu dien atkodīšu kā tas darāms :D :)
Aktīva sieviete noteikti nav tā, kas guļ apakšā un vienkārši ķer kaifu, bet kustās līdzi.
Sunīšpozā var apļveida kustībās pagrozīt dupsīti, manam patīk :)
05.02.2013 23:34 |

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Opā, paldies par komentāriem :)
07.02.2013 08:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits