Nu, nu.. nesacepies, lūdzu.. :P Vel jau nav galīgs vakars! :D Es runāju ļoti vispārīgi. Es nerunāju par Tevi, mani vai kādu konkrētu cilvēku. Ar sevis teikto es vērshu uzmanību uz sistēmu kopumā.
Ideja sekojosha- vidēji no kursa, kurā mācās cilvēki 40mit. Savā nozarē pēc 10mit gadiem turpina strādāt, pieņemsim, labi, ja 10mit. No kuriem- labi ja viens- ir Tevis pieminētais- "izcilnieks", kursh ir bijis tik lielisks, ka viņu ņem visur un viņsh patiesi ir īstais cilvēks īstajā vietā. Tomēr es runāju par tiem pārējiem- par parastajiem mirstīgajiem. Un nospiedoshi lielo procentuālo vairākumu.
Un, jā- ja man jāsalīdzina, tad vidusskolu līmenī, man liekas, ka izglītība Latvijā ir patiesi labā līmenī, tomēr, Latvijā ir ļooti maz iespēju iegūt praktisku zināshanu. Un tas ir klupshanas akmens visai teorijai. Ja Tu nezini, kā izskatās divu ampēru vads no viena ampēra vada, tad visas Tavas teorijas par divfāzu dzinēju vari izmest miskastē. Bet tā ir kārtējā atkāpe no tēmas.
Un students arī Āfrikā ir students- un 90% studentu sāk mācīties neilgu laiku pirms sesijas.. :D