ar ko mēs vīriešiem esam interesantas

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Tēma tāda, jo mana brāļa paziņu lokā ir viens 34 gadus izskatīgs turīgs vīrietis, kam sievietes kā bites ap medus podu līp. Viņš ir komplekts smuka+mašīna+māja pierīgā. Bet arī diezgan izvēlīgs, ziņu viņu kādus 3 gadus un viņam bijušas jau kādas 6-7 draudzenes. Viņš teica, ka bieži esot saņēmis piedāvājumus no sievietēm, bet daudzas izbrāķējot, jo viņām īsti nav ko dot pretī, agrāk esot gribējis tievāko vai ar lielākājām krūtīm. bet nu tagad arī tas ir apnicis. Sviests man tā vismaz liekas.
31.01.2013 20:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sava zina prieks, ka tadiem viriesiem gribas preti sevis cienigu sievieti, ne tikai tupu skaistuli,kas neko citu ka puceties un lupatas pirkt neprot! tadiem vajag ne tikai skaistu, bet ari gudru un materiali pastavigu:)
01.02.2013 14:40 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nelasīju visus kom.
Vienkārši cilvēks vēl nav saticis sievieti kura spētu noturēt viņa interesi par sevi.
Protams viņš arī zin ko meklē.
01.02.2013 17:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tam viirietim noteikti ir iespeeja arii tikt pie sava liimenja ilglaiciigaas draudzenes vai sievas, turklaat izveeleeties no vairaakaam, bet pagaidaam turpina vinjsh knakstiities, jo nav bijusi taa dzirksteliite. un bagaatie izveelaas sava liimenja sievietes gandriiz vienmeer taapeec, ka vinji apgrozaas sava ranga sabiedriibaa, nevis dodaas izklaideeties ar barinju maksimas kasieru un kraaveejiem. daudz ko dod ja cilveekiem ir kopiigas intereses, hobiji un uzskati, jo ikdienaa ir arii jaasarunaajaas un jaapavada laiks kopaa.
reti kad ljoti atskiriigi cilveeki var izveidot kaut ko vairaak par gultasbiedru buushanu. piemeeram, es diez vai atradiishu kopeeju valodu ar kaisliigu avangardaas maakslas cieniitaaju, kursh dziivo lielpilseetaa, klausaas house muuziku un ir meebelju dizainers. mees viens otru aatri nogarlaikotu liidz naavei.
01.02.2013 17:55 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Tikko sajutos gaiša! :-)

Meitenes šeit jau nosauca daļu no tām īpašībām, kas piemīt interesantai, uzmanību piesaistošai sievietei. Es vien varētu piebilst par to, ka ir jābūt atvērtai pasaulei. Ir jānolaižās no kāda augsta mākoņa un jāredz tas, kas notiek apkārt, nevis jābūt orientētai tikai un vienīgi uz sevi. Es un tikai ES.
01.02.2013 18:04 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Latviešu modele Inese Misāne taču arī tina amerikāņu miljardierus ap pirkstu, kaut pati bija parasta nabadzīga meiča no Salacgrīvas. Un tagad dzīvo L.A. :D
01.02.2013 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)