Brīva vai aizņemta?

Reitings 20
Reģ: 13.10.2012
Sveikas meitenes. Nezinu vai šāda diskusija jau ir bijusi, bet hmm būtu interesanti uzzināt cik no cosmo meitenēm ir aizņemtas un cik šobrīd bauda brīvas meitenes statusu? Aizņemtās meitenes varētu pastāstīt, kā ir atradušas savu otro pusīti.?:)
Jauku vakaru.::)
31.01.2013 17:59 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
agneshux1,

ja atradīsi kaut kur idealo, tad padod mums visām ziņu, lai mēs zinātu, kur tādus dabūt :D :D

labāk, lai nav neviens, nekā kaut kādi kretīni ;) jo mazāk to īsto (bet ne ideālo) gaidīsi, jo ātrāk atnāks - tā vismaz nav un daudzām paziņām šajā dzīve notiek
12.02.2013 22:54 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Es gribu satikties ar kādu Kurš Man patiešām patīk. Man neder kurš katrs :D
12.02.2013 23:18 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Aizņemta.
Pilnīgi nejauši nonācu klubā, kurā man toreiz nemaz nevajadzēja būt, jo vajadzēja atrasties pavisam citā vietā. Ieraudzīju viņu un tajā mirklī sāku ticēt jūtām no pirmā acu skatiena. Caur klubam mājaslapu uzmeklēju viņu draugos. Liels bija mans pārsteigums, ka ne tikai apstiprināja, bet sāka komentēt bildes, pēc tam rakstīt vēstules, līdz visbeidzot satikāmies. Nu jau divi gadi pagājuši. Ir gājis visādi - ir bijušas šķiršanās, ir bijuši prieki un bēdas, asaras un smiekli, bet kaut kā vienalga esam atraduši ceļu atpakaļ vienam pie otra un nu visbeidzot sākuši dzīvot kopā saprazdami, ka nespējam būt šķirti un ka tas mirklis, kad pilnīgi nejauši iepazināmies, šķiet, bija likteņa pasniegts.
19.02.2013 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)