Plāns jaunai dzīvei

Reitings 24
Reģ: 31.01.2013
Pienācis mans lūzuma punkts. Esmu sadarījusi tik daudz slikta, ka izlieto vairs nesasmelsi. Cilvēki, kas aizgājuši ar mani vairs nekad nerunās un nekontaktēsies, izdarīto vairs atpakaļ nesasmelsi kā ūdeni diemžēl. Un to saprotu tikai tagad.
Tāpēc domāju par jaunu dzīvi. Jāsāk viss no jauna. Šobrīd grūti saprātīgi domāt, jo esmu pašā zemākajā punktā. Ko jūs darītu, lai sāktu visu par jaunu?
31.01.2013 16:31 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pilnībā nomaini vidi
31.01.2013 18:47 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Aizej pie friziera, nogriez matus. Man parasti tad galva gan pārmestā, gan tiešā nozīmē vieglāka paliek. Sajūta tāda, ka no kaut kā lieka esmu atbrīvojusies. Un ja vēl pašai patīk, tad pašapziņa paceļas, un sajūta tāda, it kā cits cilvēks spogulī skatītos. Protams,tas tik tāds sīkums, bet es sāktu ar to. :)
31.01.2013 18:57 |

Reitings 24
Doma ir, ka tomēr vismaz vienam cilvēkam būtu jāatvainojas... Darīju nepareizi un tā, cilvēks gan ar mani nekontaktējās nekur, tāpēc liekas, ka nu pat, ja atvainošos būs spļāviens sejā. Visu grūtāku padara tas, ka manā prātā šim cilvēkam nebūtu jānosoda šāda mana rīcība, jo nebūt nav darījis labākas lietas... Kā būtu labāk?
31.01.2013 20:50 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Ja nevar piespiesties ,tad nav tik traki.

Sim gan nepiekritisu. Nevar piespiesties varbut tiesi tad kad IR traki, ja juties bezcerigi tad rokas nolaizas.

Autorei ieteiktu sakartot savas domas un pirmkart piedot pasai sev.
31.01.2013 21:10 |

Reitings 24
Piedot sev, ehh, kā es to dabūtu gatavu.
31.01.2013 22:26 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Varbūt paņem kādā sociālajā portālā uzraksti dienasgrāmatā tā ''caur puķēm'', ka esi sapratusi savas kļūdas un, ka tev ļoti žēl, ka sanācis tā kā sanācis un, ka tā visa dēļ tu gribi ļoti mainīties.. Saprotu, ka runa ir par privātām lietām (un var likties nedaudz smieklīgi tagad piesaukt sociālos saitus) un pilnīgi pieņemu, ka draugos cilvēku, kuriem nodarīji pāri, nav, bet tāpat.. varbūt vārdi sasniegs adresātu.. un veiksmīgi uzrakstot - simboliski, bez uzvārdiem un konkrētiem notikumiem.. varbūt arī mērķis tiks panākts.
^grūti izskaidrot to manu domu, bet es esmu redzējusi tādas dienasgrāmatas, kur bez konkrētu cilvēku, notikumu piesaukšanas ir ļoti labi noprotama doma. Cilvēks stāsta par sevi, piedzīvoto un gūtajām mācībām.

Par sevis mainīšanu - piekrītu par frizūras (matu krāsas) maiņu. Tas var nedaudz palīdzēt.
Bet visdrīzāk jau vides maiņa... ja nevar to, tad pamēģini pamainīt ieradumus.
31.01.2013 22:58 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Maini vidi, kaut mazliet. Jau iepriekš kāds komentārs labi pateica - izslēdz visu veco un skaidri sev pasaki, ka ej uz priekšu. Piedod pati sevi.

Ir būts šādos zemajos punktos un ir vienkārši jāiet uz priekšu.
Bet pašā, pašā sākumā - ej gulēt. Rīti vienmēr gudrāki par vakariem, kaut zinu, ka šādos mirkļos gulēt aiziet grūti. Bet Tu neko garām nepalaidīsi. Ej, izgulies un sakārto pati sevi; viss pārējais saliksies pa plauktiņiem.
31.01.2013 23:13 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Tfu, piedod pati sev.
31.01.2013 23:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits