Vēsums no meitenes.

Reitings 15
Reģ: 31.01.2013
Negribu žēloties , bet man dzīvē nav veicies ar meitenēm, visas gribējušas manu naudu, bet man palaimējās it kā satikt ļoti burvīgu meiteni, bet lieta tāda, ka viņai nepatīk, ne skūpsti, ne pieskārieni. Esam par to lietu runājuši, bet viņa teica, ka neko nespēj just, tāpēc, viņai tas liekas diezgan garlaicīgi. Viņa pēc dabas ir ļoti jauka un saprotoša un arī mīļa, spēj mani uzklausīt, bet par sevi ļoti maz stāsta, dažreiz sāk apnikt, ka viņa tikai klausās un neko daudz nestāta. Es nezinu, ko darīt, pamest viņu es negribu, bet dzīvot arī tā nevaru, jo agrāk mēs satikāmies ļoti bieži un tagad reti, viņa aizbildinās, ka ziemas viņai nepatīkot, tāpēc tik reti tiekamies.
31.01.2013 08:54 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Vispār nesaprotu, kā var ieķerties tādos cilvēkos, kuri neizrāda emocijas, jūtas. Man bija draudzene tāda, kurai arī riebjas, ka viņai pieskarās utt., tad nu viņai tagad ir čalis, žēl nabaga, meitene vēl joprojām nav aktīva uz mīlestības izrādīšanu :(
31.01.2013 15:03 |

Reitings 146
Reģ: 05.11.2009
Izklauusās ka to noslēpumaino meiteni sauc MAGONE BURKA :D:D:D
Com on.. izkalusās jau kaut kāds sviests? Lietus vīrs, cik tad tev pašam gadu?
31.01.2013 15:05 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
wtf?! tad tu raksti, ka visas gribējušas tavu naudu, a tad naudas nav pat dzimšanas dienas dāvanai. tas nu gan ir riktīgi nožēlojami, ja savai meitenei nevari uzdāvināt dāvanu svētkos! izaudz, muļķi! parezi ir, ka tevi atšuj. un tev vēl nepielec.

Piekrītu par visiem 100 :)
31.01.2013 15:06 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
pie viņas nevar iet ciemos, jo mamma neļauj.

paldies, ka atgādināji par šito frāzi, savādāk nezinu kā lai puisim pasaku, ka nedrīkst pie manis pa nakti palikt :D
31.01.2013 15:07 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
nazīc, atkal nepiekrītu , 23 gados nav bērns :) labi, pa nakti pie sveša nevar palikt, bet vai tad no mājas vispār neiziet?
31.01.2013 15:10 |

Reitings 8272
Esam par to lietu runājuši, bet viņa teica, ka neko nespēj just, tāpēc, viņai tas liekas diezgan garlaicīgi.

šī frāze izsaka visu. viņa tevi nemīl. nu un tad, ka ir ziema. jums jau nav viss laiks japavada ārā. uzaicini pie sevis, pavadiet brīvdienas kopā. aizbrauciet kkur vai aizejiet kaut uz kino. tā ir tīrākā aizbildināšanās, ka nepatīk ziema. un tad vasarā būs par karstu vai arī pārāk lietains... un tā mnm..
31.01.2013 16:37 |

Reitings 8272
protams , ka kebkura meitene būtu dusmīga, ka viņai neko neuzdāvinātu dzimšanas dienā!!! naudas tev nav?!! no kā tad tu dzīvo? tad aizņemies kaut vai no kāda drauga. cik saprotu, tad tu strādā? nu tad tu nevari sakrāt un uzdāvināt kaut vai rozes un šampi? nu c`mon nav jau jābūt sponsoram, bet tā ir elementāra cieņa!!!!! nav jāsaprot no meitenēm neko, bet vnk ir jāciena otrs. šeit neiet runa par meiteņu saprašanu vai nesaprašanu, bet tas, ka viņai zb, ka tu esi droši vien,ka skopuma kalngals. pie tam vēl vārdi, ka nekad neesi dāvinājis neko.. tie pasaka visu.. tā nav viena reize, bet neskaitāmas. un tikai nesaki, ka tev nekad nav naudas...
31.01.2013 16:41 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
naktsmeita ģimenes ir dažādas. :) es jau saprotu,ka vienkārši neļauj tikties tieši ar pušiem nevis vispār no mājas iziet. Citiem ir brīvība jau 16 gados,citus kontrolē līdz pēdējam elpas vilcienam.
31.01.2013 16:43 |

Reitings 8272
no mātes puses es arī iebilstu pret šīm attiecībām, un tas ir tikai loģiski, ja viņa redz, ka meitai ir draugs, kurš viņu neapsveic nevienos svētkos un grib tikai pa viņas gultu pavāļāties...
31.01.2013 16:51 |

Reitings 7
Reģ: 30.10.2012
Hey:)
Ja meitene netiekas ar Tevi aizbildinoties "ziema nepatīk"uz reiz ir saprotams,ka viņai nav lielas simpātijas pret Tevi.
Tu teici,ka viņa ir ļoti jauka un mīļa,protot tevi lieliski uzklausīt.Izklausās,ka viņa Tev vairāk ir kā labs draugs nevis mīļotā draudzene.Varbūt viņa Tevi sāk uzskatīt par labu draugu.....un draugi neskūpstās,ne arī viens otru īpaši glāsta.
Man pašai ir bijusi tāda pati situācija.Un es nevarēju puisim pateikt,ka neuztveru viņu vairs kā mīļoto,bet gan vairāk kā parastu draugu.Tāpēc stāvēju klusu un neko neteicu,jo zinu ,ka tas viņu sāpinātu un to es vēlējos viss mazāk.
Jebkurā gadījumā,gan jau izdomāsi,kā tikt galā ar šo situāciju.Lai veicas!:)
31.01.2013 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)