Queen :D
es, protams, varu arī plaši aizrunāties :D
bet nu tā pa lielam - viss tieši tā, kā filmās rāda - daaaudz palmu un saules!brauc pa ielu un skaties norādes uz Palm Beach, South Beach :) un rodas tāda nereāla sajūta - liekas, ka esi nokļuvis filmā, jo viss izskatās tieši tik čillīgi, vasarīgi un forši. Ocean Drive dzīve vakaros vienkārši kūsā tā, ka iedomāties nebija iespējams. un dzīve, lai arī lielā pilsētā, tik ļoti mierīga, nevienam nav nekādu problēmu, visi smaida un sajūta tāda, ka tur visi ir viena liela ģimenīte :D Pati Florida kā tāda - gaišums, saulīte, nenormāli gardi apelsīni. aibraucām līdz pašam dienvidu punktam uz pilsētiņu Key West, kur ceļš pa lielam ir tikai vieni tilti. brauc pa ceļu un abās pusēs tikai viens vienīgs zilizaļš okeāns ar baltām pludmalēm. :) iekļāvām, protams, visvisādus apskates objektus, bet tas tā pastarpināti vides baudīšanai. Universal atrakciju parks vien varētu aizņemt 3 dienas ceļojuma :D Bahamu salas - vienkārši Bounty pludmales - ņem, brauc un baudi. ej pa piekrasti un skaties, kā zivtiņas peld, milzu gliemežvāki un līcītis ar zilu lagūnu un dažiem cilvēkiem tā vien aicina :) aiii, es jau teicu - es tur varētu palikt un man nebūtu žēl upurēt Lv ziemu :P