Nemotivācija

Reitings 268
Reģ: 03.06.2012
Sveiki! Gribēju pavaicāt cosmo meitenēm, kā jūs cīnaties ar nemotivāciju/bezmotivāciju. Es pat neteiktu, ka man ir slinkums kaut ko darīt. Esmu apņēmības pilna rakstīt kursa darbu un visu pārējo, kas jāuzraksta, bet, kad piesēžos pie datora, varu stundu skatīties tukšā word dokumentā. Vienkārši nekas nenāk ārā. Arī tagad- rītā jānodod eseja, es pilnībā apzinos to, ka termiņš tiešām ir jau rīt, bet man neceļās roka neko darīt...
29.01.2013 22:49 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tada gadijumaa shai esejai ir jabut par temu, kas tevi loti interesee, kadu problemu, ko veletos atrisinat un pastastit par to citiem. Klasiski - grutakais ir iesakt, pec tam jau smadzenes ir iekustinatas, ieintrigetas un pabeigt to nevajadzetu but problemam. Veiksmi! :)
30.01.2013 17:18 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Varbūt kādus 30 pietupienus palēcienus,kādu garšīgu padārgu tēju vai/un kādus saldumus mazliet? Savādāk ir skaidrs,ka bez vīna glāzes neko vairs nespēsi paveikt..tā jau nebūs dzīvē ka vīna pudeli līdzi nēsāsi...:)
30.01.2013 17:27 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
To biju domājis,ka tā vīna glāze ir lamatas..iedzersi viņu un uzrakstīsi savu fantastiskāko eseju savā dzīvē un saņemsi 10 no 10./tuvu tam tā arī var būt/Un ko pēc tam,kad atkal nemotivācija?:)Spainis vīna pa rokai un cilvēks palicis par ģēniju:)Neskaitāmi piemēri no dzīves tādi,kur radošie uz radoša kaifa kāda sēž..labāk samotivēt sevi ar kaut ko vienkāršu un primitīvu,kas neizraisa atkarības..ar balvām..
30.01.2013 17:47 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es rakstu plānus, to do listes - dienai, nedēļai, mēnesim. Un tad man vienkārši IR jādara un viss, kopš šo daru, man visam pietiek laika, viss ir izdarīts laicīgi, dzīvē krietni mazāk stresa.
30.01.2013 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits