Kadus ziemas apavus jus nesajat? Esmu izgajusi nenormali daudz vietas, bet tadus, kas tiesham iet pie sirds, nevar atrast. Labprat atrastu tadus, kas nelaiz cauri mirtumu, ir silti un ari izskatas labi. Padalieties ar saviem atradumiem. :)
Nēsāju UGG ko man atveda no ārzemēm (ir stingri un silti, nelaiž cauri mitrumu). Un vēl ir vieni izejamie - Lorenzo uz pilnās zoles ar augstu papēdi un līdz celim (nopirku pagājušo gad ar 50% atlaidi) :)
Nēsāju ecco zābakus, bet tie ir drīzāk rudens zābaki. Līdzīgi attēlā redzamajiem. Modelis pašai ne pārāk patīk, toties vienmēr siltas un sausas kājas.
Velku zābakos kaprona zeķubikses bez nekādām extra zeķēm un vienmēr ir silti.
Pilnīgi jūtu, ka no zābakiem ir atkarīgs tas, vai spēju baudīt ziemu, vai nē. Agrāk studiju gados nopirku kaut kādus lētos made in china zābakus, ar kuriem vienmēr kājas bija slapjas un nosalušas.
man ir ugg, bet prasaas kaut kas mitram laikam, kad uz ielam ir tas pljuras, lai uggi nebojajas. ecco iespejams ir kvalitativi un visada zinja labi bet man drausmigi nepatik dizains.
Pirms mēneša paveicies atrast veiksmīgus zābakus Zviedrijā, tāds biezs zamšs, uz platformas, iekšā siltinājums. Ļoti veiksmīga krāsa, jo netīrumi nav manāmi. Tagad tieši pie mums atkusnis, plus grādi, bet pagaidām, cik staigāju, slapjumu nejūtu. Cerams, ka būs izturīgi arī.