Man ļoti, ļoti patika balets "Bajadēra", gandrīz gribas noskatīties vēlreiz. Tāpat arī "Anna Kareņina" likās interesanta. Esmu redzējusi arī Riekstkodi, bija jauks, bet vairāk domāts bērniem.
Par operām man jāpiekrīt par "Aīdu" - tā ir skaista, tāpat man patika arī "Karmena." "Gulbju ezeru" esmu redzējusi pirms kādiem gadiem 10, un liekas, ka bija labi, tagad domāju, ka varbūt jāaiziet vēlreiz, jo gandrīz neko neatceros :) "Madama Butterfly" man likās ļoti, ļoti skumja opera (lai gan parasti tām visām ir bēdīgas beigas), taču šo sižeta un noskaņas dēļ nemaz negribētos redzēt atkārtoti. "Traviata" operas versijā mani neuzrunāja, tāpat jutos nedaudz vīlusies "Dona Žuana" skatuves noformējumā - visu cēlienu laikā tas nemainījās, lai gan kuģa ideja pati bija orģināla.
Parasti sliktākās vietas maksā ievērojami lētāk :) Piem., zemākajos balkonos biļetes pa 3 un 4 Ls noteikti būs aiz kolonnām. Ir vērts aiziet uz operas biļešu kasi, lai kasieres iesaka, kur labāk sēdēt, ja kādas vietas liekas aizdomīgas. No lētākajām biļetēm operas izrādēm nekad nevajag pirkt pašam augšējam balkonam pa vidu, jo lustra ir priekšā titriem, un bez tiem neko nevar saprast, ja vien nepārzina izrādes sižetu ļoti labi.