Muļķe galvenajā lomā..

Reitings 14
Reģ: 27.01.2013
Es gadu atpakal iepazinos ar pusis, kurš tiešam izradijas tads kadu esmu meklejusi.. Viss vina tiesam bija tads ka gribeju. Varbut ne gluzi princis, bet man bija labi.. Menesi sa un ta un tad ari viss palik nopietni vismaz man.. Sakam biezak satikties, bet ne randini virnkarsi pavadit kopa laiku.. Vins dzivoja kopa ar savu masas gimeni, es atkal ar savu.. Pecak pec pec paris menesu draudzibas vinam bija dz.d. un vins loti velejas motociklu (bqiku) ta ka pati stradaju laba darba un pelnu neslikti.. Tadu davanu vins sanema vienigi negluzi istais bija un vins atdeva vinu atpakal. Bet pari visam es nedusmojos varbut kludijos izvele.. Pecak turpinajam satikties un es piedavaju vinam apdomat sakt dzivot kopa ta pa istam nopietni, uz ko sanemu atbildi - ka vel ne -velak.. Velak, velak un turpinajam satiktis.. Dazadi mirkli un sarunas un vins man izsaka velesanos, gribetu masinu.. Kadu laiku viss ta ari paliek.. Kad sanak citreiz satiekamies pie vina vai manis un ta laiks iet. Vasara kad man bija atvalinajums katru dienu vedu vinam pusdienas uz darbu. Viss forsi un nospriedu kad caretu uzdavinat to masinu. Bet tas jau ir pagajusa gada beigas. Nopirku noliku domaju ista bridi uzdavinasu.. Bet vins iekseji vel drusku bija mainijies.. Piedavaju vinam velreiz likt kaulinus kopa, jo masaa vinam bija parcelusies uz laukiem, bet tik un ta atbilde vel jo projam nē.. Tas man nebija skerslis lai vinam masinu uzdavinatu..
Tagad sezu rakstu un domaju ka tikt tam pari, jo saprotu, ka man tas ta pavisam nopietni ar vinu, bet vinam izradas ka ne..
..jo uzzinaju ka masa izradas draudzene ar kuru dzivo kopa, pagajusa gada nogale viniem piedzima mazulis un pavidu visam esmu palidzejusi maksat reknus un kreditus..
Un pari visam es pat to vinam esmu piedevusi un tagad varu priecaties par vina jauko gimeni..

Ta laikam ir ka milestiba dara visu - pat pari..

Un ka Jums liekas - ko?
27.01.2013 15:58 |

Reitings 14
Reģ: 27.01.2013
Ne neko tadu vins man nav davinajis...
27.01.2013 17:58 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
johaidī. Gundrs vecis, maita :D
Nu, ko lai saka- mācies no kļūdām! Tikai žēl, ka Tev šoreiz kļūdas tādas pasālīgas sanāca.
Nākošreiz nelutini veci, lai lutina Tevi!
27.01.2013 18:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kursh tev lika nostaaties sugarmama lomaa? pati uzprasiijies, pati dabuuji. nu nav sievietei jaadaavina daargas daavanas viirietim, lai iekarotu vinja sirdi. tas ir tas pats, ja tu nomediitu mamutu un aiznestu praavaako gabalu medniekam uz alu. tas viirietim ir pazemojoshi un taadaas situaacijaas viirietim vienmeer buus paraleeli cita sieviete, kuru vinjam pasham buus jaaiekaro.
27.01.2013 19:05 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Ja viņš tev būtu tuvs cilvēks, tu zinātu, ka viņam ir draudzene!!! Dažus mēnešus padraudzējies un pērc motociklu? Tu ar galvu domā? Mūsdienās tak cilvēki ir mantkārīgi. Varbūt no sākuma gribēja tevi tikai kā mīļāko izmantot, bet pēc tam vēl uzzināja, ka tu esi vēl ''dāsna'' un izmantoja arī to. Labi, tuviem cilvēkiem- radiem, ģimenei, vīram, ja tāds ir, bet ne jau pāris mēnešus pazīstamam čalim. Nu sorry, bet šoreiz jāsaka, ka tu pati vien esi vainīga.
27.01.2013 19:10 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ak mans dievs. es nespēju noticēt, ka eksistē tādas sievietes, kas pērk vīrietim mašīnu un moci.
Man rodas jautājums, tev gadījumā nevajag aiziet nodot asinsanalīzes uz vīrišķajiem hormoniem? iespējams, ka tev viņu pārāk daudz. Citādāk nespēju izskaidrot kā sievete varētu pat iedomāties dāvināt vīrietim tādas lietas. A māju negribēju viņam nopirkt? :)

man liekas, ka tev drīzāk derētu psihologa konsultācija (vislabāk pie vīrieša), jo nu pretdabiski ir tā darīt.. Vīrietim nekad nav jādāvina dārgas dāvanas.
27.01.2013 20:44 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Enija
ja var atļauties un grib, tad kāpēc nē?? :o
miljonāres saviem draugiem/paziņām dāvina philips tējkannas pa 15 ls? :p
28.01.2013 00:10 |

Reitings 8272
es neticu, ka tādas aitas vēl eksistē :D wth? varēji vēl viņa uzdāvināt lidmašīnu. viņš tev kaut puķi ir uzdāvinājis? tev jau nepieleca no tā, ka viņš negrib dzīvot ar tevi kopā? nu būs tev mācība, vari vēl kādam maksāt rēķinus un kredītus, ja tev nav kur naudu bāzt.
28.01.2013 12:40 |

Reitings 3966
Meksikāņu seriāls. Laikam ļauni teikt, bet dažreiz palasot cosmo šādas situācijas, es saprotu, ka man tomēr ir nedaudz vairāk dzīvē veicies ar cilvēkiem.

+

Vakar kāreiz patinu lenti, domāju vēl cik sūdīgi man ir bijis, arī izlasot dažu meiteņu komentārus, sapratu, ka ne tik sūdīgi, tāka turpinu dzīvot :D vienbrīd pat domāju, ka man vienīgajai tā neiet.
:D
28.01.2013 13:19 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
ņemot vērā to,kā raksti,neticās,ka Tev ir tik labs darbs,lai sanāktu baiks un mašīna.
un vispār pirkt baiku bez vīrieša ziņas? :D

tā nav mīlestība,tas ir stulbums.
28.01.2013 13:24 |

Reitings 262
+ Anna Kareņina komentāra pirmajam teikumam. Un arī otrajam. Un arī trešajam.
28.01.2013 13:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ne neko tadu vins man nav davinajis...
°
nu psc,tu esi konkreta dura :D
28.01.2013 13:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut ari katram vajag dzive tadu periodu iziet, lai saprastu un pec tam novertetu to ist cilveku, kurs tev vel bus!
es ari padsmit gads stradaju pa 0,50sant stunda, sakraju naudinu, puisim uzavinaju smarzas...ai, cik viss bija mulkigi, vareju sev ko nopirkt, a ta mulke-ne vinam es biju vajaddziga, kur nu vel tas smarzas. tik ta-izklaidei.:(
28.01.2013 13:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits