(piedodiet , kad bez garumzimem) Puisi satiku slepojot uz kalna. Biju loti pargurusi , un apsedos sniega. Jau pec neilga laika vins piebrauca klat un apsedas man blakus, uzreiz mums rosijas sarunas, bija pat tada sajuta, kad vinu jau pazistu ilgu laiku ( gandrīz zibens ātrumā rodas pārliecība, ka tas ir tieši tas cilvēks, kurš darīs mani laimīgu. ) Kad beidzam slepot, devos uz autobusu , un vins sedeja priekseja sedvieta, jau pec neilga laika vins pagriezas pret manu pusi , un sakam runat, par piedzivotu uz kalna, kad saruna, beidzas, vins pagriezas atpakal un uzsaka sarunu, ar savu blakussedetaju, bet jau atkal jau pec neilga laika , vins pagriezas pret manim un vina skatiens bija versts uz manu pusi, un manejais uz vinu, apmeram 10 sek skatijamies viens uz otru, bet pectam uzsakam jaunu sarunu. Kad bijam nonakusi beigu pietura, un bija jadodas katram uz savu pusi, atvadijamies un devamies savos virzienos. Nakamaja diena bija skatijies draugos manu profilu, bet apskatoties vinu, secinaju , kad vinam ir draudzene . Bet ,protams, draudzene nav skerslis.... isti nezinu ko iesakt, meiginat vinu iegut vai ne, ko jus man ieteiktu darit? :)