No mana vīrieša - Tu esi ļoti skaista. Gan ar, gan bez kosmētikas.
No sievietes. Hmm, ir dzirdēts, ka izskatos mīlīga un skaista, bet tas tā, pa retam. Sievietes kaut kā ar tiem komplimentiem nebārstās :D
Sieviete man reiz teica, tu tāda skaista un smaidīga meitene, bet kautrīga :D
No vīriešiem esmu saņēmusi jaukus komplimentsus.. Bet viens bija tāds visai mīļš : Man patīk tavi vaidziņi (sejas) :D
Atceros divus smieklīgos no puišiem - labiem draugiem :)
Viens bija vēl pamatskolā, sporta stundā, kura notika kopā ar vēl vienu klasi, spēlējām tautas bumbu. Pēc stundas viņš pateica: ''Tu ļoti labi sportoji'' :D
Un otrs bija, kad iegādājos sev jaunus apavus - ''Tavas jaunās botas lieliski izceļ tavas krūtis'' :D
No vīrieša visvairāk atmiņā palicis - kā Tu vari tik labi izskatīties arī no rīta?
Sievietes par matiem, sejas ādu, apņēmību. Mammas paziņas parasti viņai slavē, cik skaista meita.
Vispār visvairāk patīk komplimenti no svešām, labi koptām sievietēm gados. Kaut kā šķiet tie ticamākie :)
komplimenti ir bijusi daudz.Man no pujsa es labak izkatos bez kosmetikas neka ar.
no meitenem parasti man ir smuka acu krasa un kopa no abiem dzimuma parstaviem
sanemu visbiezak to ka labi dejoju
Viens no maniem vismīļākajiem komplimentiem ir "Tu esi kā porcelāna lellīte". To man teica kāds pielūdzējs.
Patīk, kad vīrietis sauc mani par princesi.
Vīriešu komplimenti man atmiņā parasti neaizķeras, jo tie reti kad ir orģināli. :D
Interesantākais kompliments no sievietes, kas aizķēries atmiņā, izskanēja kādu laiku pēc dzemdībām: "Tu tagad beidzot izskaties normāla. Iepriekš gan biji apvēlusies un man nepatiki." :D Es biju uz pauzes. :D
No sievietēm visādi dzirdēti: par matiem, acīm un tievumu.
No vīriešiem: tu esi mūza, par to, ka man skaists augums un vienreiz, viens izteic,ka priecājas, ka spelēju pretinieku komandā, esot bijis interesanti spelēt :D