Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uzcenojumi.

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Kā jau zināms tagad ir atlaižu laiks,atlaides līdz pat 70% utt. Izbrīna tas ka tādi veikali kā ZARA, Bershka, Pull & Bear, Guess u.c. kuri skaitās samērā kvalitatīvi ,savas preces izpārdod sākot no 2 ls.

Ja ikdienā kāda sieviete nopriecājas un nopērk kādu blūzīti pa 20Ls (it kā krutā veikalā) ,neatzīstot piemēram tādus veikalus kā Meta, Terranova u.c. Rodas jautājums vai cilvēki neaizdomājas ka pārsvarā visos veikalos ir viena un tā pati prece, pat varētu teikt kvalitāte arī tāda pati, un tas ko tu nopērc "krutā" veikalā, to pašu vari nopirkt citā tikai lētāk, bet daudziem cilvēkiem tas ir galviņā, kruts veikals - lielas cenas ,tātad laba manta.

Kādi jūsu uzskati, viedokļi?
26.01.2013 14:45 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
paris, nē, noteikti NAV jāpērk Valenky zābaki. Tā tiešam ir klaja viltvārdība par Latvijas dizainu. Tieši šī iemesla dēļ šie zābaki nav pieejami http://www.CreativeLatvia.com.
Žēl, bet dažkārt mēdz notikt arī tā. Bet tas noteikti nav jāattiecina uz vairākumu.
Latvijas dizaineru zābaki ir, piemēram Zofa, lūk, tā ir manta!
28.01.2013 09:56 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā, piekrītu, Zofa man ļoti patīk, bet nu nevar teikt, ka nav uzcenojums, Zofa taisīja vienus zābakus manai kursabiedrenei kā diplomdarbu, materiāls(āda) vispār maksā vidēji 15-30ls par kvadrātmetru - tātad praktiksi neko. Protams, ir jāalgo kurpnieki, jāmaksā par elektrību, bet es ļoti labi zinu, ka uzcenojums ir vismaz 100-150%, jo zābakus tirgo par 270ls.
28.01.2013 10:02 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Kurš normāls cilvēks pirks rīta tērpu pa 400 Ls? :D Jums vsp ir klienti?
28.01.2013 10:05 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nelasīju visas lapas ar komentāriem... Es esmu par lētu un kvalitatīvu iepirkšanos... Ko esmu novērojusi tieši sajā sakarā, tad visbieržāk drēbes un auuduma kvalitāte neatšķiras piemēram Zarai no Terranovas utt... taču atšķirība ir piegriezumā un cik kvalitatīvi viss ir nošūts un uzšūts.

Man bija Zara plašķītis, smuka fasona, labi piegriezts, bet ātri vien izbalēja un rokām apskruba maliņas... Terranovā bija līdzīgs, drošvien tik pat ātri būtu izbalējis, bet piegirzums nebija labs un mugurā ziskatījās slikti.. nu tas kā piemērs...

Par uzcenojumu... vienā no pirmajām lapām sasmējos par komentāru kur bija... ja apavi maksā 20ls, tad viņu pašizmaksa ir labi ja 10ls... nu beidziet sevi mānīt.. tiem apaviem kas mūsu LV veikalos ir par 60ls pašizmaksa ir labi ja 5ls kur nu vēl tiem kas ir 20ls un mazāk... viņus tak štancē mega rūpnīvās un viens pāris nemaksā gandrīz neko..
28.01.2013 10:10 |

Reitings 2295
100% uzcenojums vēl ir ok. Par apšmaukšanu jāsāk uztraukties, ja uzcenojums iet vairākos simotos %
28.01.2013 10:24 |

Reitings 444
Piekrītu disaster!
Manuprāt, ļoti daudzas preces Creative Latvia ir pārspīlēts uzcenojums!
28.01.2013 10:47 |

Reitings 444
Un esmu pārliecinājusies, ka vislabākā izvēle man, ir sūtīt drēbes un aksesuārus no UK internetveikaliem.
Kvalitāte ir ļoti laba un cena arī ir saprātīga, ko noteikti nevarētu teikt par LV pieejamajām drēbēm.
28.01.2013 10:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Meitenes, nevis uzcenojumā ir vaina, bet jūsu algās, nekas nav pārāk dārgs, ir tikai pārāk maza alga. :)
28.01.2013 10:54 |

Reitings 4129
Uzņēmējam vienmēr ir izvēle likt tādu uzcenojumu, kādu viņš uzskata par vajadzīgu. Tāpat pircējam ir izvēle pirkt vai nepirkt. :) Ja man ļoti patīk-es pērku un nečīkstu, ka dārgi. Ja ir par dārgu, tad atrodu ko līdzīgu lētāk un jā, LV apģērbu veikali mani tikpat kā ir zaudējuši kā klientu, kopš iepazinos ar ebay burvību. :D
Tomēr vēl joprojām smīnu par to, cik daudzas cenšas teikt, ka neiepērkas lētajos apģērbu veikalos. Sasodīts, vai tiešām ir tik traki, ka tādā veidā jāceļ sava pašapziņa citu acīs. :) Man ir viena izcila kleita tieši no Metas-stingrs audums, labi nošūtas vīles un neizskatās lēti.
28.01.2013 10:58 |

Reitings 2295
Peliite, tirgus arvien vairāk iet uz to, ka zīmolam/dizainerim jau ir sava cenu politika un jau ir sava noteiktā gala cena. Līdz ar to veikals pārdod par viņa noteikto cenu un nav teikšanas ne par kādiem uzcenojumiem.
28.01.2013 11:05 |

Reitings 19
Reģ: 27.01.2013
Nu man arī ir tāds pats uzskats.. iespējams sava veida dīvainība drīzāk, ka drēbes ar jāmazgā pēc vienas lietošanas reizes un to es arī daru. Ikdienā katru dienu mainu tās un kad sakrājās tad salādēju veļasmašīnā.
Runājot par cenām, es tās neuzskatu par stipri neadekvātām, ikdienā saskaroties ar to, saprotu, ka papildus izmaksas - personāls, īre, nodokļi - kas nav no mazākajiem utt. ietver sevī lielas izmaksas, kas attiecīgi sadārdzina drēbes cenu. Tai pašā Promod, Zara u.c. drēbes, kas jau aiziet par -70% un vairāk jau iet zem pašizmaksas, vienkārši jātiek jau ir vaļā no tā kaut kā.
28.01.2013 13:09 |

Reitings 6676
Pārlasot diskusiju daudzas te min Monton un Mosaic, kā kvalitatīvu apģērbu veikalus... Godīgi sakot nekad nav bijusi iespēja par to pārliecināties, jo tie apģērba gabali kas tur ir mani galīgi neuzrunā vizuāli... šķiet tādi omīgi un galīgi nestilīgi... protams totālu klasiku darbam tur var atrast, bet nešķit gīti man tur tie apģērbi... un tie kuri šķiet glīti ir dārgi... tagad vismaz zināšu, ka dārgi, jo kvalitatīvāki :D
29.01.2013 12:55 |

Reitings 7497
Roxy,
man ir vieni trakoti stilīgi Monton svārki :) daudzi domāja, ka pie šuvējas esamu tos pasūtījusi :) ik pa retam tur gadās interesantas lietiņas
29.01.2013 13:00 |

Reitings 6676
Lancaster

nu jā visur jau laikam visādas pērles var izrakt, bet ieejot man tāds koējais iespaids rodas un tad dziļāk nemaz neemsu gājusi :)
29.01.2013 13:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
monton nu gan nav omigs!tur lielakoties ir klasiski apgerbi.
es kadreizlabprat ieietu vaide.skatos,ka sonitai pavulinai no ievas parvertibam nereti ir kada skaista klasiska kleita no vaides, tik zel,ka cenas augstakas ka visos tajos bershka utt.
29.01.2013 13:36 |

Reitings 8407
Es atzīšos iepērkos visos lētajos veikalos, jo jebkurā var to pērli izrakt. :)

Man ļoti patīk Monton, arī Mango normāls, bet tās cenas manuprāt ir drausmīgas, jo pēc šopinga pa ASV Latvijā es normāli vairs nevaru iepirkties, un labi vien ir, vismaz visa nauda neaiziet liekās lupatās.

Zara bikses kā tādas nekad mūžā nepikšu, jo man pē 3 reižu mazgāšanas džinsas pa 25ls saplīsa vismaz 3 vietās, taču bikses no lietuviešu veikala Sidonas pa 8ls tur miljons reižu ilgāk.

Uzskatu, ka jebkurš var iepirkties dārgi, bet tie gudrie māk to pašu dārgo atrast par zemākām cenām. Tie paši dārgie brendi ir pilnas humpalas.

Un par Guess varu teikt, ka man drēbes, gan somas, gan pulkstenis kalpo perfekti, jo šis ir tas brends, kurš man patīk, līdz ar to šad un tad ko dabūju (protams, ne no LV, te man roka neceļas kādus brendus vispār pirkt), un tieši domu kvalitāte ir ļoti laba, jo ikdienā valkājot nekas nenolietojas.
29.01.2013 13:47 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
es iepērkos lētajos veikalos, un es uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt, cik apģērba gabalus virs 20 Ls esmu nopirkusi pēdējā gada laikā, un apmēram tikpat daudz ir arī virs 10 Ls. cenšos iepirkties uz atlaidēm un esmu ietrnējusi aci uz smukām, bet lētām lietām
starp citu, viens no labākajiem veikaliem uz atlaidēm man šķiet One Way stokmanī

gandrīz vienīgais veikals, kurā es nemaz kāju nesperšu, ir Meta -- cik nu esmu ieskatījusies, nevienu gaumīgu drēbi neesmu redzējusi. nu, pilnīgi nevienu!
29.01.2013 14:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits