Jessica,
uzcenojums ir neadekvāts un neproporcionāls LV iedzīvotāju algām. lūk, kā tas jāsaprot. laikā, kad krīze nebija, sūdzību par cenām arī tikpat kā nebija. tad tās nešķita tik augstas, jo vairums cilvēku saņēma normālas algas nevis smieklīgus grašus.
šobrīd, kad krīze ir un kad algas ir apcirptas līdz pēdējam, cenas ir neadekvāti augstas algām, ja ir jāpaēd, jānomaksā rēķini, jāsakopj sevi un jāatrod nauda apģērbam, tad nevarētu teikt, ka to var visi LV iedzīvotāji ;) tādi, kas nevar, ir patiesi daudz.
humpalas ir labs risinājums, pēc maniem novērojumiem, tur mēs varam arī par kvalitāti runāt ;) ir man balerīnkurpītes par 3 LVL, nekas nav noplīsis pat peļķei cauri brienot. ir man rudens/ziemas mētelis, kurš pirkts zem 10 LVL un iet jau trešo sezonu, audums nav ne savēlies, ne kļuvis netīrs. var jau būt, ka tāpēc, ka es nēsāju uzmanīgi, esmu saaudzīga un nemetu veļasmašīnā uz dullo visu pēc kārtas, bet tomēr... kāpēc lai es pirktu blūzi par 20 lvl kaut kādā reservedā, kur man nav tai kvalitātei garantijas, jo jau veikalā diegi karājas, ja es varu nopirkt blūzi pa 3 ls, bez liekiem diegiem un no laba materiāla?!