Manam bērnam virs gada, sēžu mājās, un jā, izbraukums uz Rimi pēc pārtikas ir NOTIKUMS. Gribu strādāt, esmu izcīnījusi iespēju reizi nedēļā (cerams, ka drīz varbūt divreiz) uz 4-5 stundām izbraukt no mājas strādāt. Ceru, ka rudenī izdosies kaut kā atsākt studēt.
Bet man ir cita teorētiska problēma - es jūtos komfortabli, atstājot mazo mājās ar savu mammu. Viņi ir labākie draugi, un tad manis mazajam nepietrūkst. Bet mamma taisās mainīt dzīvesvietu. Tad manam reize nedēļā darbam svītra pāri. Jo es nezinu, vai varēšu mazo atstāt bērnudārzā svešiem cilvēkiem, vai kaut kādai svešai auklei. Plus, aukli es arī īsti nevaru atļauties.
Visa mana ģimene, vīru ieskaitot, uzskata, ka vislabākais ir sēdēt mājās ar bērnu cik tik ilgi var. Mana darba samaksa ir diezgan niecīga, tā kā "es gribu pelnīt naudu" no manas puses nevar būt arguments.
Es, personīgi, piekrītu kristai:
"ja tu buusi neapmierinaata, beebiitis to jutiis un buus sliktaak", un tā, diemžēl, ir mana situācija - es esmu kašķīga un ar dzīvi neapmierināta būtne, nevis mīļa, saulaina māmiņa.
Ko darīt?