Labākā draudzene

Reitings 49
Reģ: 03.03.2012
Vai jums ir tā tuvā (labākā) draudzene, kurai stāstat pilnīgi visu - par saviem piedzīvojumiem, ikdienu, vīriešiem utt.? Respektīvi, klačojaties par pilnīgi visu.
Un vai tāda vispār ir nepieciešama? :)
Jauku vakaru!
23.01.2013 18:39 |

Reitings 42
Reģ: 09.01.2013
Mana mamma teica, ja neiegūsi draudzenes jau jaunībā, tad visticamāk neiegūsi vispār.
Viņai jau 1000 gadus ir vienas un tās pašas draudzenes :D

Esmu vientuļais vilks, man nav un nevajag. Mani tas kaitinātu, ja katru dienu zvanītu kāda meiča un uzbāztos ar savām problēmām. Arī man nepatīk stāstīt un atskaitīties kādam par savu dzīvi :) Visu sakārtoju savā galvā!
24.01.2013 10:07 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Šobrīd es pat vairs nezinu, kas skaitās labākā draudzene.
Bērnībā un pamatskolā - jā, tad bija, jo tad pietika ar to, ka viena otru cienājām ar končām un nedevām citiem, vienmēr gājām uz skolu kopā un saucām viena otru par labāko draudzeni, bet, kad augām lielākas, parādījās arī citas intereses, vairs neejam vienā klasē un nedalamies ar končām.
Katrā dzīves posmā ir savādāki apstākļi - mainamies mēs, mainās vide ap mums, līdz ar to arī draudzenes. Mēs taču mainamies ik dienu. :)
Bet jā, man prieks par 'tādu draudzību, kas ilgst gadiem.. Bet tāda ir retums.. :)
24.01.2013 10:08 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
ir
24.01.2013 10:11 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
jā, ir! daudz ko uzticu, izņemot ļoti intīmas lietas, kuras negribu, lai vēl kāds zinātu. arī draugam daudz ko uzticu, bet viņš sieviešu jautājumos nav tas labākais konsultants! :)
cilvēki nevar iztikt bez draugiem galīgi, jo mēs taču tomēr esam sociālas būtnes. un sirdī jau arī kļūst vieglāk, ka ir kāds ar ko parunāt, kam izstāstīt problēmas...
24.01.2013 10:42 |

Reitings 83
Reģ: 06.02.2011
Ir labākā draudzene, bet neteiktu, ka stāstu pilnīgi visu viņai, jo kkas bremzē, šķiet ka viņa nesapratīs, jo nav gājusi cauri tam ko es esmu piedzīvojusi/pārdzīvojusi!
Bet tur pretī man ir labākais draugs, kuram stāstu visu, pat visintīmākās lietas, nezinu kāpēc bet jūtos brīvi un vnk uzticos ;)
24.01.2013 10:48 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
domāju, ka sievietei ir vajadzīgas sievietes ar kurām apspriest sieviešu tēmas, ko vīrieši nekad nesapratīs. protams katrā vecumā tā draudzība ir savādāka. skolas laikā ir viena draudzība - un tad man bija meitene ar kuru kopā gājām uz skolu , sēdējām vienā solā pēc skolas atkal gājām viena pie otras un tas bija ļoti labs laiks. visi sauca mūs par laulāto pāri:D pieaugot jau tādraudzība mainās, jo parādās berni un ģimene ..tā ka skolas laikā vairs nebūs nekad..
bet es arī tepat cosmo ieguvu vienu ļoti jauku draudzeni! ja viņa šo lasa, tad zina kura tā ir:)
24.01.2013 11:00 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ir :)
24.01.2013 14:05 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Man ar ir manas superlabās druškas. Vnk super cilvēki- stāstīt varu pilnīgi visu, vienmēr uzklausīs un padalīsies ar savu pieredzi, lai cik netīra tā būtu. :D Vienmēr par visu iesmejam. :D
Bet tik vai tā- nekad nestāstu pilnīgi visu. Vnk tāda esmu jau pa dzimšanai. :)
Bija man labākā draudzene 15gadus. Visur gājām un nācām kopā. Tgd sazināmies varbūt kādas 3x mēnesī, bet nekad par privātām lietām vairs nerunājam. Viss pazudis. Skumji, bet ko padarīsi. Jauni draugi un intereses dara savu. Bet es nebēdāj- dzīve turpinās. :)
24.01.2013 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)