Illuminati

Reitings 42
Reģ: 28.08.2011
Vai Jūs ticat Illuminati? Vai ticat,ka var pārdot savu dvēseli sātanam? Un kādā veidā tad īsti Illuminati ietekmē sabiedrību?
23.01.2013 16:52 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Bet runa nav par populārajiem cilvēkiem, filmām un dziesmām! Tā ir vesela sistēma... viss ir kā liela puzle, kuru saliek no maziem gabaliņiem!
23.01.2013 22:38 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
:D :D hahah es vispar nevaru iedomaties, kuram pietiek laika iedzilinaties klipos, vai domat par to, ka dara jay z un beyonce. Kam vini vispar interese?
23.01.2013 22:40 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Jackie, protam smagi strādā! Bet domājams viņiem pietiktu ar to darbu, tad kāpēc, Tavuprāt, tiek izmantotas vēl šīs metodes? Loģiski, ka mārketings un tur jau vairs nav ne smakas no dvēseles mūzikas.
23.01.2013 22:45 |

Reitings 139
Reģ: 29.01.2009
Un ilumināti, ne ilumināti, bet principā visu pasauli regulē tikai divas ģimenes - Rotšīldi un Rokfelleri. Par šiem arī iesaku palasīt, tiešām interesanti :)
23.01.2013 22:46 |

Reitings 46
Reģ: 22.03.2011
Es laikam ticu..
Esmu mazlietiņ papētijusi šitās lietiņas..

Hmm nu manuprāt ar tiem illuminati ir tā diezgan interesanti.. Nav jau tikai jāņem dziedātāji un slavenības.. Ļoti daudzi ir, kuri ir iesaistījušies šādās lietās..

Kāds ir viņu mērķis? -- izveido vienveidīgu sabiedrību, kuru var viegli kontrolēt un pakļaut..
Kā viņi īsteno savu mērķi? -- gan ar minēto slaveniibu palīdzību, gan ar mediju palīdzību, gan ar visādām citām lietām..
Varbuut ja kāda ir pētijusi, tad daudzās dziesmās tiek dziedāts --> New world order-- Jaunā pasaules kārtība..
Kāda ir jaunā kārtība? -- protams kontroleejama sabiedrība.. Tagad Obama manuprāt pat oficiāli pateica, ka sāks izmeiģināt rfid chipus uz cilvēkiem (Tie ir iebuuveeti chipinji, ar kuru paliidziibu, nebuus jaaneesa liidz pase, naudas maks utt, jo tur viss buus iebuuveets tajaa chipaa, kas tiks iebuuveets rokaa..) Obama izteica pat datumu, kurā varētu sākt šo izmeiginājumu.. Ko dos shie chipi? Nu mēs tiksim viegli kontrolēti.
23.01.2013 22:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
balta23-tiesi mana viira domas!:)Tikko ar vinu runaaju par so teemu-vispaar interesanta teema.
23.01.2013 22:51 |

Reitings 82
Reģ: 20.02.2009
Tas, ka mēs dzīvojam stingrā sistēmā ir pašsaprotams.
Reti kuram ir ļauts izcelties, ja "augstākajiem" tas izdevīgi tikai tad.

Mēs jau tagad esam viegli kontrolējama masa. Amerikāņi vispār tic pilnīgi visam ko viņiem saka.

Par to pašu degvielu, kad sen jau ir izgudroti alternatīvi risinājumi, bet naftas magnātiem un ar viņiem saistītajam biznesam tas nav izdevīgi, tāpēc šie izgudrotāji tiek uzpirkti vai vienkārši novākti no ceļa.
23.01.2013 23:11 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Par to pašu degvielu, kad sen jau ir izgudroti alternatīvi risinājumi, bet naftas magnātiem un ar viņiem saistītajam biznesam tas nav izdevīgi, tāpēc šie izgudrotāji tiek uzpirkti vai vienkārši novākti no ceļa.

Tieši tas pats pretvēža zālēm, tās jau ir sen atklātas, tikai nevienam nav izdevīgi, ka cilvēki izveseļojas un ar to vairs neslimo. Viņiem ērtāk ir, ja slimnieki ārstējās gadiem ilgi un maksā par to naudu.
Tāpat ar elektroprecēm - cena tām ir nenormāli sakāpināta, bet tos ražotājus, kuru vēlas pārdot sadzīves tehniku par lētāku cenu, izspiež no tirgus vai liek cenas paaugstināt. Es, protams, runāju par normālu tehniku, nevis tiem draņķiem, kuri pēc dažām nedēļām nodeg. Tā ir ar gandrīz ar jebkuru citu preču grupu. Bet vai to var piedēvēt iluminātiem? Nezinu. Varbūt tas vienkārši ir agresīvs bizness?
Taču nešaubos par to, ka ir cilvēku grupa, kas lielā mērā kontrolē notiekošo.
Tā pati pieminētā Zeitgeist filma. Tur ir jāfiltrē, kas varētu būt un kas nevarētu būt taisnība. Domāju, ka daļas taisnības tur ir, jo pirmo reizi noskatoties filmu, izveidoju nelielu rakstiņu internetā, pārdomas par to. Rakstu admini izdzēsa, lai gan viss rakstītais bija ētikas normas robežās.
23.01.2013 23:21 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Un ilumināti, ne ilumināti, bet principā visu pasauli regulē tikai divas ģimenes - Rotšīldi un Rokfelleri
Tieši par to šovakar aizrunājāmies ar ciemiņiem. Tiesa gan, ne illuminati sakarā.
23.01.2013 23:29 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
balta23 - Tava ieliktā raksta 1. teikums
Slepeno biedrību pētnieks Deivids Aiks uzskata, ka ilumināti kopš senatnes slepeni uztur kontaktus ar ārpuszemes izcelsmes saprātīgo rāpuļu rasi, kas pirms cilvēka rašanās pārvaldījusi Zemi, un ar savu aģentu - iluminātu palīdzību cer savu varu atgūt nākotnē, cilvēkus pakāpeniski paverdzinot vai iznīcinot.
izsaka visu :D:D:D
Bet par Rockfeller un Rothschild ģimenēm gan interesanti palasīt!
23.01.2013 23:32 |

Reitings 82
Reģ: 20.02.2009
Pirmā Sieviete par tiem iluminātiem daudz jāpēta vai var piedēvēt vai nē, bet kaut gan,ja alternatīvā degviela būtu vajadzīga valstis izveidotu prioritāti un aizsargātu gan šīs ražotnes, gan izgudrotājus, vienkārši pagaidām nevienam tas nav izdevīgi

par iluminātiekm, klīst baumas ka iepriekšējā putnu un cūku gripa arī palaista speciāli, lai samazinātu cilvēku skaitu atsevišķos reģionos
23.01.2013 23:33 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Zinu ļoti daudz,jo pati savu dzīvi vēlos saistīt ar mūziku,bet ir jāsaprot tas,ka mūzika nav gluži tas pats ko tu ēd,mēs katrs atbildam par sniegtā mesidža nozīmi savā dzīvē un,jo mazāk mēs par iluminati zinam,jo labāk mums.Jaapzinās,ka iluminati eksistē,bet nevajag piesārņot savu galvu ar negatīvām lietām ;)

Ja pat hipnoze un vārdu zemteksti ir patiesi - Kāda tam nozīme ? tu klausies mūziku domā par savu dzīvi un esi laimīgs.
23.01.2013 23:37 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Savās domās,gan izteicos tikai par mūziku,jo viss pārējais manuprāt,gan ir spēcīgi apšaubāms,bet varbūt kļūdos :)
23.01.2013 23:40 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Es esmu no koka nokritusi vai , pirmo reizi sava muza dzirdu par iluminatoriem utt
23.01.2013 23:48 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Par mūziku runājot, esmu dzirdējusi , ka tinot The Beatles dziesmas no otras puses var dzirdēt kkādus " sātana tekstus" nu un , kā zināms Čārlzs Mensons viņus arī rakstija uz sienām ar savu upuru asinīm , pēc slepkavībām
23.01.2013 23:51 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es arī pirmo reizi dzirdu par tādiem iluminātiem vai arī vnk nebiju iepriekš pievērsusi uzmanību. Zināju tikai to, ka kāds mēģina (un visai veiksmīgi) ietekmēt cilvēku prātus un domāšanu sev vēlamajā virzienā. Viens zinošs cilvēks man par šo ir visai daudz stāstījis un īstenībā diezgan baisi zināt, ka tev pašam neapzinoties, ar tevi var tā manipulēt...
24.01.2013 00:13 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Un ilumināti, ne ilumināti

WTF?! :D Tu uzrakstīji tāpat vienu un to pašu. Tip labot gribēji kko? :D
24.01.2013 00:17 |

Reitings 235
Reģ: 05.11.2010
Viennozīmīgi eksistē tādi Iluminati un arī daudzas slavenības paraksta līgumus ar sātaniem, tam arī es ticu, es pa šīm lietām daudz zinu
24.01.2013 08:43 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Runājot par populārajiem cilvēkiem - tādiem kā pati Bejonse un Britnija un visas viņām līdzīgās un GaGa.. viņām visām tekstos ir klāt sātanisms - vārdsakot teksti, kurus lasot paliek neomulīgi! Bet... Eminems, lai gan viņam dziesmas ir par pašat zināt par kādām tēmām, viņam skanot reversā, ir vienīgas kam pagaidām cik esmu dzirdējusi ir labi vārdi..
Esmu lasījusi pa vienu vīrieti, kuram bijis ādas vēzis vai kas tamlīdzīgs un ārsti teikuši ka viņš ir norakstīts... čalis sāka pīpēt zālīti, ko pats izaudzējis... Un manījis, ka paliek labāk! Pēc tam viņš uztaisīja tādu kā uzlējumu un tīrijis ādu... un izveseļojies pilnībā! Lasiju to kādā amerikāņu mājas lapā. Stāsts beidzās ar to, ka viņš sāka lasīt lekcijas cilvēkiem daudzās pilsētās.. un viņam pateikst - vai aiztaisi muti vai mirsi! Viņš izbrauca ārpus valsts! Interesanti!
24.01.2013 09:15 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ticu, ka agrāk tādi ir bijuši, ticu, ka ir kaut kādi kas mēģina to vēl mūsdienās turpināt, BET par tiem visiem pop dziedātājiem man gan nāks msiekli.. izskatās , ka tas vienkārši moderni mūsdienās... :D Es ticu, ka tādi pastāv, bet nejua kaut kāda Katy Perry utt... :D :D :D

Bet par Rockfeller un Rothschild ģimenēm gan interesanti palasīt!

Jā par to skatījos , kaut kādu viģiku, nu diezgan iznteresanti bija izstāstīts, un tad jau vairāk ticu šim..
24.01.2013 09:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits