Illuminati

Reitings 42
Reģ: 28.08.2011
Vai Jūs ticat Illuminati? Vai ticat,ka var pārdot savu dvēseli sātanam? Un kādā veidā tad īsti Illuminati ietekmē sabiedrību?
23.01.2013 16:52 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Nazic

par Beyonce http://www.youtube.com/watch?v=Htq_xrOMZDM (ap 12:47, it īpaši 13.30)

Nicki Minaj http://www.youtube.com/watch?v=sMIpkVHSooo

par publisko atzīšanos http://www.youtube.com/watch?v=bbmiOBN3U7Y
http://www.youtube.com/watch?v=kcrMsD5LBn0

Protams, tas var izklausīties kā joks, bet gluži no gaisa tādas lietas arī neizrauj.
23.01.2013 18:29 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Kāpēc cilvēki uzreiz domā, ka ja tu kko zini par to visu, tad visdrīzāk tu visu savu brīvo laiku pavadi - kā apsēsts - meklējot informāciju un skandinot par to visās malās?? Tas ir tāpat kā pētīt, piemēram, smēķēšanas kaitīgumu, un pēc tam kaifā sākt pīpēt un piedāvāt citiem - popularizēt!?Kur loģika..?
Cilvēki ievēro veselīgu dzīvesveidu - nebāž mēslus mutē un nezieķē uz sejas un es, piemēram, arī galvu gribu brīvu no ''mēsliem'', tāpēc izglītojos, lai zinātu, kas man par labu nenāk.
23.01.2013 18:36 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
komentārus nelasīju tālāk par pirmo lapu.
Bet, jā es ticu! Sākumā derētu noskaidrot ko tad īsti nozīmē simboli ko redzat video klipos, kas tomēr iedarbjojas pašapziņā vēlāk... ir arī iespēja paklausīties dziesmas reversā... nu nezinu vai tā ir sagadīšanās, ja ir tad katrā populārajā dziesmā... nekas nenotiek nejauši!
23.01.2013 18:39 |

Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Visu pie visa var pievilkt. Gribu - saskatīšu visādas mistiskās zīmes klipos utt.
Neticu tādām muļķībām.
23.01.2013 18:42 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Ticu, jo vara un nauda vienmēr ir valdījusi pār pasauli, vienīgi 21.gs. ir savādāki instrumenti, lai manipulētu ar cilvēkiem.

http://www.youtube.com/watch?v=X7AKH3sXaqw

šis video pastiprināja manu interesi par illuminati.
23.01.2013 18:58 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Smieklīgi, ka te daudzām zināšanas par slepenajām biedrībām, tajā skaitā Illuminati (nejaukt ar brīvmūrniekiem), aprobežojas ar redzētiem youtube'ā "paranojas vairošanas klipiem", simbolu meklēšanu video klipos un dziesmu klausīšanos reversā. Tās taču ir pilnīgākās muļķības! Kā arī drīzāk sliecos domāt (kā te jau kāda minēja), ka tas tiek darīts lai vairotu popularitāti un ažiotāžu par pašu dziedātaju. Par zeitgeist (viens no ievietotajiem video) arī ir ļoti pretrunīgas ziņas, pie kam daudzi uzskata, zeitgeist ir tā pati smadzeņu skalošana tikai citā iesaiņojumā.

Jautājums vai illuminati ir pastāvējis pat nav divu domu, ka jā, bet kāda šīs biedrības loma ir mūsdienās ir gan strīdīgs jautājums. Par slepenajām biedrībām ir sarakstītas daudzas konspirāciju teorijas, bet cik no tām ir kaut cik ticams pamats? Personīgi es, nezinu, bet domāju,ka tāda ietekme, kāda slepenajām biedrībām bija 17.gs., 18., 19.gs. vairs nav un nebūs. Taču tas ir labi zināms fakts, ka daudzi izcili prāti ir bijuši slepeno biedrību biedri.

Starp citu, kādus divus gadus atpakaļ noskatījos interesantu dok. filmu par Šekspīru, kur autors centās pierādīt, ka Šekspīra darbu autors nav pats Šekspīrs, bet gan īstenībā Frānsiss Bēkons (iespējams sadarbojoties ar rozenkranciešiem). Interesanta dok. filma, ieteiktu to noskatīties, nevis meklēt kādus slēptos simbolus video klipos un klausīties dziesmas reversā.
23.01.2013 20:09 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
ko lai saka, cilvēkiem patīk meklēt konspirācijas teorijas. šķiet gan diezgan slimi, ka kāds brīvajā laikā fantazē par kaut kādām slavenībām un kā tās pārdevušas dvēsesli sātanam :D nē, nu tiešām, mani fascinē, kādiem mēsliem cilvēki tic
+ izmantot Illuminati "simboliku" videoklipos pašlaik ir modes lieta, jo katrs taču grib būt īpašs
23.01.2013 20:26 |

Reitings 378
Te katra runā par savu, brīvmūrmnieki nav tas pats kas Illuminati, un Illuminati nav sekta. Ir tik daudz klipu un viss pārējais, lai cilvēkam sajaukt galvu.

Mis Take, taču neuztver to personiski, jā, es par skarbu pateicu.. bet tas nav attiecināms uz kādu personīgi.

Katrs dzīvo kā grib, un tic kam grib, bet nevar būt viedoklis par to, ko Tu nezini, neinteresējies un nesaproti.
23.01.2013 20:30 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Lasīju, ka dvēseles pārdošanā iesaistītas (protams, ka) narkotikas un, ka esot jāpārguļ ar kkādu jau ''apsēstu''. Domāju, ka piemēram Jay Z to ir izdarījis apzināti un Beyonce kā viņa draudzene vienkārši tika ievilkta tajā. Nezinu. Filozofēju. Ir uzmanīgi jāskatās videoklipi - Beyonce savā pirmajā videoklipā (kurā piedalās arī Jay z) diezgan simboliski parāda, ka sadedzina sevi, vai savu veco ''es''.....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
23.01.2013 20:31 |

Reitings 1873
Nekam tādam neticu, dažu komentāri mani vienkārsi izbrīna un uzdzen smieklus. :-D
23.01.2013 20:41 |

Reitings 2532
Tas ir tīŗi subjektīvi, bet es uzskatu, ka Beyonce ir viena no labākajām dziedātājām. Ne jau to, ko viņa ir sasniegusi ir pateicoties Illuminati. Painteresējoties vairāk var redzēt, cik daudz Beyonce strādā pie saviem koncertiem, dziesmām, visa un jau no padsimt gadiem.
Man vienkārši žēl, ka cilvēki ir gatavi piešūt sātanismu, tāpēc, ka kādam ir skatuves tēls.
23.01.2013 20:59 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Tiešām labāk paskatīties uz Parisu Hiltoni, kura puskaila gremo uz vāģīša, nevis painteresēties par to, kas notiek apkārt pasaulē..
23.01.2013 21:25 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man izskatās, ka tām, kuras visvairāk grib pretoties tam visam, arī smadzenes ir visvairāk paskalotas.
23.01.2013 22:11 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā ir tādi "grupējumi" kā illuminati, masoni utt., bet ar sātanu tur nav nekāda sakara:D
Tās ir tādas kā slepenas organizācijas, brālības, sektas, ordeņi utt. ar konkrētu filosofiju, mērķiem utt.
Tie apgalvojumi par slavenībām, manuprāt, ir bulšits, ko izdomā tie, kam vnk skauž viņu panākumi un savādākā veidā nesēj izskaidrot viņu slavu, naudu un panākumus.

Par to, ka ir cilvēki, kas "vada" pasauli, tas ir fakts. Jo ir tikai loģiski, ka tie, kam pieder lielākie naudas resursi arī nosaka un rada mūsu pārējo realitāti-viņu spēkos ir ietekmēt ekonomiskos, sociālos, vēsturiskos u.c.procesus, un te nav runa par miljoniem vai pat miljardiem, bet par daudz lielākiem kapitāliem, un kaut kādos forbes sarakstos viņus nesastatapt, jo tie kas tajos tusē nobāl salīdzinājumā ar tiem dažiem, kuru rokās ir lielākā pasaules nauda. Mēs visi pārējie faktiski kā marionetes strādājam uz viņiem.
Bet vai šie cilvēki konkrēti ir illuminati, to nu nezinu gan.
23.01.2013 22:18 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Cilvēks vienmēr redzēs to, ko grib redzēt. Gribēs redzēt baisas sakarības? Aradīs.
Pašai man šis liekas smieklīgi. Tas, ka cilvēkiem smadzenes tiek skalotas, jau sen zināms. Vai tieši tādā veidā, kā to dara Illuminati - varbūt. Bet nu šis tiešām jau ir par traku. Matemātikas skolotājas arī noteikti ir ulluminati un ar saviem mājasdarbiem par trīsstūriem grib jūs pavedināt uz dvēseles pārdošanu.
23.01.2013 22:19 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Neticu.
Ir lieliski pierādījumi no to puses, kuri tiešam uzskata, ka zvaigznes ir pārdevušas savu dvēseli. Piemēram Jay Z producē dziesmas, kurā ir kods. Tas tiešām tur ir. Bet, manuprāt, vienīgais ļaunums, kas iekodēts tajās dziesmās, vārdi kā tādi. Nu nekas labs mums jau tas nav, ja ikdienā radio dzirdam tos vārdus "Cilvēki raudās, iluminati ir karalis, cilveki lieksies tavā priekšā" utt. Uzrakstiet youtubā Beyonce reverse illuminati un redzēsiet, ka "atpakaļgaitā" ir viss manis minētais. Atbilde meklējama mūsos pašos, cik viegli pakļaujamies tam. Mans uzskats: tas ir uzpūsts burbulis, jā Jay Z producē tādu mūziku, kurā tas ir, bet jebkura antireklāma arī ir reklāma un mēs pat tagad runājam par šīm zvaigznēm, nostiprinot viņas savā prātā. Mūsdienās popularitāti veido arī ar tādām metodēm
23.01.2013 22:23 |

Reitings 139
Palasot šo diskusiju tiešām rodas sajūta, ka daudzas meitenes dzīvo kkādās noslēgtās telpās un interesējas tikai par kosmētiku, večiem un svaru! Atveriet acis un palasiet kādu izglītojošo literatūru un tad komentējiet. Ilumināti neaprobežojas ar tupiem video klipiem un trījstūriem. Tas jau sen ir skaidrs, ka ar mums visiem manipulē un neviens neko nedara sabiedrības labā, lai gan IZLIEKAS, ka dara. Ļoti labs piemērs ir kaut vai alkohols un narkotikas. Ja kāda interesēs būtu, lai jaunieši un tauta nenodzertos utt. tad jau sen visi nočņiki un zalīšū tirgotavas būtu aizvērtas (tas ir izdarāms elementāri), bet kāds no tā ir labums augsti stāvošajiem(neiet runa par mūsu valdību un pārējām marjonetēm)?? Tieši tā, nekāds! Jo stulbāki cilvēki, jo vieglāk ar viņiem ir MANIPULĒT. Ļoti labs raksts sakarā par šo tēmu http://www.delfi.lv/news/comment/comment/agris-dzenis-iluminati-cels-uz-vispasaules-kundzibu-fragmenti.d?id=20272319
23.01.2013 22:24 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Libra
Tatler, pati personīgi pazinu cilvēku, kas veica pētījumu par Harija Potera saistību ar brīvmūrniekiem, man šķiet, ka konkrētāk ar Maltas ordeni. Un saistību atrada.

Vai zini ko sīkāk?
23.01.2013 22:26 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
aizmirsu formulēt, ka neticu tam par tām dziesmām, video, ka zvaigznes būtu pārdevušas savas dvēseles sātanam, tās ir pārdevušas dvēseles mārketingam.
par kaut ko, kas pasaulē veic savu misiju, runājot, protams! Nav jābūt viszinošam šajā tēmā, lai pateiktu, ka pasaule ir daudz savādāka nekā agrāk un tur nav vainojamas tikai tehnoloģijas. Kā to saukt, pagaidām vēl neesmu formulējusi - Illuminati vai kāds cits zvērs, bet nekas labs tas nav.
23.01.2013 22:31 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Par to Beyonce& Jay-Z vsp smieklīgi!
Jūs kaut vienu B koncertu esat noskatījušās!?
kādam varbūt smadzenes ir orientētas tādā veidā, ka cilvēku panākumus un bagātību attaisno ar kkādām sektām, bet manējās kaut kā izsecina, ka tas ir cilvēks, kas reāli STRĀDĀ tādā līmenī, kur neviens no viņas paaudzes pat klāt nestāv! tur pat smieklīgi kko komentēt!
un kādu valdīšanu pār pasauli var attiecināt uz slavenībām?!:D kaut kādi pāris simti miljonu neko neietekmē:D
23.01.2013 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits