Illuminati

Reitings 42
Reģ: 28.08.2011
Vai Jūs ticat Illuminati? Vai ticat,ka var pārdot savu dvēseli sātanam? Un kādā veidā tad īsti Illuminati ietekmē sabiedrību?
23.01.2013 16:52 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
joprojām tas links par mūziķiem šķiet bērnišķīgi un naivi! ok, nekasīšos par to!:D
Pievakare, konkrēti tagad nepateikšu informācijas avotus.
nesen skatījos, tiesa krievu valodā, interesantus raidījumus tieši par šiem diviem klaniem Rotšildiem(Eiropa) un Rokfelleriem(ASV) un viņu sav starpējo "karu", bija minēti tādi fakti, ka pēdējā gadu laikā tika nogalināti kādi 5 Rokfelleru kompāniju topmenedžeri( un tēmēts uz Rotšildiem), tāpat arī bija interesanti par 2.Pasaules, karu-tā kā Rotšoldi ir ebreji un viņiem piederēja praktiski lielākais eiropas kapitāls, tad Hitlers(kas bija ekonomiski atkarīgs no Rokfelleriem, jo tie viņu sponsorēja, deva līdzekļus 2.pasaules karam) aiz kura stāvēja Rokfelleri centās viņus iznīcināt. Kopumā ļoti iteresanti raidījumi ar interesantām teorijām.
Ja atradīšu izliktu internetā, tad iedošu linku.
te ir viens raksts krievu val. par šo klanu vēsturi:
http://voprosik.net/borba-rotshildov-i-rokfellerov/
24.01.2013 22:07 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ja kādai sanāk laiciņš, lūdzu, iemetiet linkus ar video par šīm divām ģimenēm. Labprāt paskatīšos. :)
24.01.2013 22:11 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Balta,
Un nevienam nav noslēpums, ka ilumināti ir vienādības zīme vārdam žīdi (atkal visas tullīt sāks ķērkt ) Un nav arī noslēpums, ka visas lielākās pasaules bankas un farmācijas kontrolē žīdi. Ar to viss ir arī pateikts...

Šis, lūk, ir tas, ko iekopēju viedoklī no intervijas, ko vakar atradu.. Aprobežotība, skaudība.
Par pasaules lielākajām bankām neizteikšos, tas ir sarežģītāk, bet, piemēram, par tiem pašiem dziedātājiem, princips tas pats, tikai tuvāks/piezemētāks piemērs - Beyonce ir slavena, jo pārdevusies sātanam un iekļauj savos dziesmas zombēšanu. Skaudība. Beyonce ir slavena, jo droši vien daudz strādājusi, lai to sasniegtu, arī bijusi īstajā brīdī īstajā laikā utt. Vai tu to pašu nevarētu sasniegt, ja no bērnības jau būtu uz savu mērķi gājusi? Iespējams, varētu, bet vieglāk taču parunāt par sazvērestībām..
Ilumināti ir tik daudz kur, arī Latvijā. Vai domā, ka cilvēki, kas iesaistījušies Latvijas lielložā, arī pārvalda pasaules lielākās bankas? :D Kā jau teicu, neredzu sakarību, kāpēc būtu kādu grupējumu jāpataisa par ļaunajiem.
24.01.2013 22:11 |

Reitings 4258
Pirmā Sieviete, skaidrs, tiešām iepriekš nebiju neko tādu dzirdējusi.
Jackie, ar krievu valodu problēmu man nav, paldies! :) Būs ko šodien palasīt pirms miega :D
24.01.2013 22:16 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011

Reitings 4258
Ilumināti ir tik daudz kur, arī Latvijā. Vai domā, ka cilvēki, kas iesaistījušies Latvijas lielložā, arī pārvalda pasaules lielākās bankas? Kā jau teicu, neredzu sakarību, kāpēc būtu kādu grupējumu jāpataisa par ļaunajiem.

Ļoti atvainojos par šo savu rindkopu, man sajuka ar brīvmūrniekiem un tie ir Latvijā. Kaut, kā jau šajā diskusijā bija pieminēts, ilumināti bija kā atzars viņiem.
24.01.2013 22:20 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nav, nav Illuminati visur un vainīgi pie visa :D Youtubē ieraudzīju video, kurā stāstīts par to kā Britnija kļuvusi par Illuminati upuri, caur dziesmu tekstiem lūgusi palīdzību, viņas uzvedība liecinot par prāta kontroli utt. Tas gan man liekas jau paranoiski.
24.01.2013 22:23 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
ak cik forši apzināties,ka ir kāda meitene,kas ir vienā viedoklī kā es par žīdiem-balta23 :)
24.01.2013 22:23 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
par tām divām dinastijām arī es labprāt padziļināti painteresētos,vēlams info angļu vai lv valodā(krievu tad,ja ir subtirti,bet vispār var mēģināt,taču video nevis rakstus,pārējo var rakstos utt) :)
24.01.2013 22:25 |

Reitings 4617
Tikai mani visaa shajaa informacijas okeanaa drizak interesetu, kaa no taa visa izvairities, pasargat sevi (jo pat ar visam "zinashanam" cilveku iespejams ietekmet un kaa vel), jo, atvainojiet, kaa iespejams izfiltret, kuri FAKTI (nevis interpretacijas - sis gan ir katra pasha zinjaa) ir patiesi vai nepatiesi.

zini, man šķiet, ka mēs pat 50% nevaram zināt, kā viss ir pa īstam, jo kā jau teicu-visas globālās ziņas-lielā politika, ekonomika tiek pasniegta un interpretēta konkrētā gaismā, tādejādi manipulējot un ietekmējot sabiedrības prātus un līdz ar to cilvēku darbības sev(viņiem) izdevīgā veidā.
Jā, un tas ir baisi,jo tu esi reāla marionete(globālā līmenī).
Vienīgais laikam ir vairāk domāt ar savu galvu, interesēties un izvērtēt dažādus viedokļus, filtrēt informāciju, analizēt, domāt plašāk!

lūk, vēl interesants un strīdīgs video -intervija ar žurnālistu, kas it kā ir biji ciešā kontaktā ar vienu no Rokfelleriem( pēc tam ticis nogalināts) :
eng
http://www.youtube.com/watch?v=pVEPlxwlzCE
ru
http://www.youtube.com/watch?v=U3jBw9kqv3M
24.01.2013 22:27 |

Reitings 4258
Libra, es, kad šo video noskatījos http://www.youtube.com/watch?v=VqJYFD9i8lM, man kļuva reāli bail. :D Tikai ne no Beyonce un sātana, bet gan no cilvēkiem, kas tērē tam savu laiku (cik tur nenormāli daudz tādu veidu video) un tic.
24.01.2013 22:27 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
winter, es tev piekrītu ;) mana filozofija arī ir tāda, ka nav tāda tumsa, ir tikai gaismas trūkums ;)
24.01.2013 22:30 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Komentārus īpaši nelasīju, tāpēc varbūt atkārtošos.
Neticu Iluminātiem, dziesmu tekstiem reversā utml. Bet tas, ka pasaulē valda tiem, kuriem ir nauda, tas gan. Teiksim, visas lielās farmācijas firmas, kurām ir izdevīgi, ka cilvēki pērk dārgas zāles, nevis izārstējas. Arī narkotikas ir bizness, kuras apkakarot daudziem nemaz nav izdevīgi.
utt.
24.01.2013 22:35 |

Reitings 139
Reģ: 29.01.2009
Pievakare, nesaprotu par kādu skaudību Tu runā, bet ok :) Es tā īsti nekad nēesmu iedziļinājusies visā tajā mūzikas iluminātu tēmā, bet man besī visi tie video ar trījsturiem un tām acīm, musiqq jaunais video arī lika vilties dēļ iluminātu elementa :D Un vel vairāk riebjas visi tie sīkie pusaudži, kuri šos simbolus izmanto un jūtās laikam "kruti", lai gan vispār nesajēdz to nozīmi. Tik pat labi, varētu pajautāt kapēc mums ir jāklausās visas tās murgainās, piemēram, nicky minaj(vnk piemērs) dziesmas un tām līdzīgās, ja pasaulē patiešām ir talantīgi dziedātāji? Arī tajā lauciņā tiek iebīdīti cilvēki caur kuriem kārtējo reizi var izteikt savas intereses! Dažreiz ar draugiem esam smējušies par to kāda nākotne sagaida to paaudzi, kas tikai tagad aug, ja visapkārt mūzikā dominē tēmas - sex, drugs, alcohol utt. :D Žēl, bet savā ziņā tas mani arī laikam ir skāris, jo ir momenti, kad viss tas liekas normāli, kaut gan nav jau :D
24.01.2013 22:36 |

Reitings 4617
man kļuva reāli bail. Tikai ne no Beyonce un sātana, bet gan no cilvēkiem, kas tērē tam savu laiku (cik tur nenormāli daudz tādu veidu video) un tic.

+100!!!
negribu nevienu aizvainot, bet tas ir totāls stulbums aiz neko darīt dzīvē:D
Un kā Pievakare minēja, cilvēku panākumus izskaidrojot nevis ar talantu vai darbaspējām, bet ar, šajā gadījumā, sātanismu:D
24.01.2013 22:37 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
mani fascinē tie cilvēki, kas par neapgāžamu pierādījumu uzskata kaut kādu paranoiķu taisītus youtube video
īpaši tas ir adresēts nazītim, kuras viens no linkiem (nedaudz paskatījos tikai pirmo) reliģijas diskusijā koncentrējās uz Ciānas gudro protokoliem, kas ir labi zināms safabricējums

man dažreiz rodas iespaids, ka cilvēkiem ir grūti samierināties ar domu, ka viņu dzīves nevienam neinteresē un ka savu dzīvi no a līdz z būvē viņi paši. "īpašās sniegpārsliņas" sindroms + nespēja pilnībā uzņemties atbildību par sevi = reliģija, teorijas par iluminati, ebreju sazvērestībām, reptiļcilvēkiem un vēl murgainākām lietām
24.01.2013 22:41 |

Reitings 4183
bet kā, lai izskaidro to, ka gandrīz katrā otrajā mūzikas video kāds aizklāj aci ar vienu roku? :D:D:D
24.01.2013 22:47 |

Reitings 4258
Balta, Jackie uztaisīja ļoti īsu, trāpīgu komentāru manai garajai atbildei -
cilvēku panākumus izskaidrojot nevis ar talantu vai darbaspējām, bet ar, šajā gadījumā, sātanismu

Tu pieminēji iluminātus un žīdus, kam pieder bankas. Vārds "žīds" jau ir ar negatīvu noskaņu, turklāt tā saistība starp grupējumu un panākumiem liek domāt par skaudību.

Par mūziku (kaut arī daudzi jaunieši neklausās populāros mūziķus), sliktām vērtībām utt. tev tikai piekrītu, bet atkal neredzu saistību ar šo visu iluminātu tēmu. :D Vienkārši tādas ir mūsdienas.

Arī tajā lauciņā tiek iebīdīti cilvēki caur kuriem kārtējo reizi var izteikt savas intereses!

Cilvēki varbūt arī tiek iebīdīti caur pazīšanos vai kādiem citiem kritērijiem, taču nevis, lai izteiktu savas intereses ar dziesmu tekstiem, bet lai nopelnītu ar komerciālu mūziku. Dzied tik stulbus tekstus tāpēc, ka to var vieglāk pārdot.
24.01.2013 22:50 |

Reitings 4183
esmu dzirdējusi, ka pastāv teorija, ka maikla džeksona nāve bija saistīta ar illuminātiem, jo pārāk daudz izmuldējās http://www.youtube.com/watch?v=o2n4MCUH2p0, un savā koncertturnejā, kura, protams, nenotika - gribēja pateikt vēl vairāk.

protams, tas viss ir tādā virspusējā līmenī, īpaši smadzenes ar to nepiesārņoju, bet tāpat interesanti, jo ir acīmredzamas lietas, kuras nevar noliegt, piemēram, tie visi acu simboli.
24.01.2013 22:51 |

Reitings 4617
Tik pat labi, varētu pajautāt kapēc mums ir jāklausās visas tās murgainās, piemēram, nicky minaj(vnk piemērs) dziesmas un tām līdzīgās, ja pasaulē patiešām ir talantīgi dziedātāji? Arī tajā lauciņā tiek iebīdīti cilvēki caur kuriem kārtējo reizi var izteikt savas intereses!

protams, tas arī ir fakts! vnk uz šāda veida mūzikas tiek pelnīta vislielākā nauda, it sevišķi uz jauniešu rēķinu, kuru prātus ir visvieglāk ietekmēt.
Bet nu, kas tomēr vairāk smadzenes pielieto, var priekš sevis pats izfiltrēt, ko klausīties ko nē, kaut gan kaut kādā mērā, man šķiet, globalizācijas iespaidā no mūsdienu noteiktajiem dzīves "standartiem" neviens pilnībā nevar izvairīties/atteikties
24.01.2013 22:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits