grib, lai es būtu iedomīga un nepieejama

Reitings 137
Reģ: 10.01.2013
man puisis manī ieskatījās laikā, kad biju diezgan iedomīga un egoistiska, narcistiska un ar daudz augstāku pašapziņu, nekā man tagad ir... taču laika gaitā viņš atkausēja manu sirdi un nu jau esam pailgi kopā, būs gads drīz
pati nemanot kļuvu citādāka, mīļāka, pielaidīgāka, vairāk sāku rūpēties par sevi, nekā viņu, pazaudēju to savu iedomīgumu, nepieejamību, lepnumu...
jo vairāk to visu pazaudēju, jo vairāk viņš atsala... jo vairāk sāku pirmā rakstīt zvanīt, jo mazāk vinš palika ieinteresēts...
tagad vinš man saka, ka grib atkal lai es tāda būtu, kautkāda leduskaraliene, ar nelielu mīļumu iekšā, ko viņš itkā izcīna...
viņš pat saka, ka par daudz ar viņu cenšos komunicēt, par daudz sms, zvanu, kaut gan tā nav, jo nedzīvojam kopā..
kad iepazināmies viņš man skrēja pakaļ, es saprotu, ka tagad viņš grib tāpat, bezmaz lai es viņam nerakstu nezvanu, pats meklēs un cīnīsies...

tas jau būtu loģiski, tikai kad tāda palieku, klusēju, nerakstu, nezvanu un izliekos ka man " pilnīgi vienalga" kā viņam sodien iet un ko dara", viņš nemaz nesāk mani ķert

sanāk, ka vienkārši nekontaktējamies līdz brīdim, kad man vakarā ap 22 apnīk šitā spēle, sirds ir vaļā, steigā prasu kā gāja, ko darija un protams esmu mīļa, saku ka ļoti pietrūka un no iedomiigaas maitas tur ne smakas nav :@

ko darīt un kā jūs domājiet, kas notiek?
23.01.2013 12:33 |

Reitings 137
paldies, Tom!
tad kaa man panākt to nemitīgo iekarošanas procesu? kas meitenei tad ir jādara?
Redzi nerunāšana visas dienas garumā neizraisa nekādu reakciju, viņš jau nemaz to neuztver itkā es ignorētu, varbūt viņš domā, ka tas tā vienkārsi ir un nepievērš uzmanību...
kā būt tai princesei? :( ja nedzīvojam kopā...
es ttikai gribu pamēģināt, tāpēc man vajag konkrētus padomus, ko darīt... :( :(
23.01.2013 19:47 |

Reitings 137
cloo, tā izskatās... vismaz saprotu, ka viņu tas baigi pavelk... kā man būt tādai riebīgai? kas tieši jaadara...
23.01.2013 19:49 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Savā ziņā Tu jau esi riebīga, nezvanot , nedodot nekādu ziņu, bet neesi aizdomājusies, ka viņam varbūt to riebīgumu nemaz nevajag no Tevis, bet gan no kādas citas...?
23.01.2013 19:53 |

Reitings 104
Reģ: 08.04.2012
Tas tiešām ir ļoti stulbs atiecību modelis ,bet nu katram jau savs :D
Parasti jau grib izcīnīt tieši to mīļumu atvērtību utt.
Tas ir ,kā level up atiecībās. A jus cenšaties palikt uz vietas :D

Strādā ar sevīm iztēlojies ,ka negribi viņu ,ka viņš tev nepatīk un tad tā arī uzvedies ,kā tu to dari tādā situācijā.
23.01.2013 20:04 |

Reitings 77
Reģ: 29.12.2012
Tev meitenes te dod vērtīgus padomus, bet Tu tikai mal vienu un to pašu - kā izpatikt. Nu, ja nepatīc tāda, kāda Tu esi, tad kaut kāda aktierspēle nelīdzēs (varbūt mainīs jūsu attiecības uz īsu brīdi), tāpat - agri vai vēlu, izlauzīsies Tava iekšējā būtība. Ja vēlies veselīgas attiecības, tad - lūdzu, izlasi vēlreiz meiteņu ieteikumus un izrunājies ar savu draugu!
23.01.2013 21:36 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
vilma

ja es savam vīrietim uzmāktos katru dienu ar sms ko dari utt. es domāju, ka viņš arī gribētu , lai būtu tādas attiecības kā sākumā, kad viņš bija mednieks. Mans puisis pats man raksta, pats zvana un viss ir okey. Jo vairāk sāki stāstīt, ko viņš no tevis prasa, man arī liekas, tāpat kā pārējām, ka viņš vnk nav domāts tev. Lai gan es jau nezinu, kāda tu esi dzīvē. Varbūt tu esi pārāk uzbāzīga? zinu tādas meitenes, kas puisim pat elpu neļauj ievilkt un tas ātri vien apnīk.

Skaties pati! Jo, ja tu viņam sāksi nerakstīt (piem 1 dienu īsts mīļotais neiztur) un ja tu saki, ka viņš arī vakarā neuzraksta, es jau būtu izšķīrusies. Tas nozīmē, ka esi viņam vienaldzīga, viņam neinteresē, ko darīji pa dienu, viņš nenovēl labunakti, neko. Vispār 50/50 ka viņš sarakstās ar citu arī, varbūt pat tiekās. man ir bijis šitāds variants..

Un vispār, tu esi sieviete vai lupata? Ko tu gribi mainīt savu sievišķo būtību viena puikas dēļ, kas dzīvē vnk vēl nav izskrējies?
24.01.2013 19:14 |

Reitings 137
Jo vairāk sāki stāstīt, ko viņš no tevis prasa, man arī liekas, tāpat kā pārējām, ka viņš vnk nav domāts tev.

un kāda tipa meitenei tad tāda rakstura cilvēks paredzēts?
paldies enij, tu liki aizdomaaties!
25.01.2013 11:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Saproti... ja viņš tā saka, tad viņam nepatīc Tu tāda, kāda patiesībā esi!
25.01.2013 11:42 |

Reitings 137
nujā,... nu paldies tad visiem par viedokļiem, tie noderēja
25.01.2013 11:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits