Sveikas meitenes. Vakar ar draugu sastrīdējāmies,foto rāmīša pēc,jo viņš ir stikla,melns fasons,ar sudraba puķītēm,nju vot,viņš saka,ka tādos rāmīšos ,liekot tikai aizgājēju foto:( tad jau sanāk,ka melnā krāsā vispār nevar būt mājās interjerā:)
bet rámis tachu ar pukjeem nevis vienkaarshi melns? :D:D:D:D gribétu redzét, kurs tádá jautrá, pukjainá rámí liktu aizgájéja foto! prieksh tam ir parasti melni rámji... man foto stáv melná rámí ar daudz spídígiem dimantinjiem - neviens pat neiedomátos saistít tádus rámjus ar aizgájéjiem...
nu bet kādēļ nepiekāpties, ja viņa ģimenē varbūt tāds uzskats un viņš tiešām tā domā? Latvijā jau parasti pāra skaita ziedus arī nedāvina.
var taču atrast kompromisu miera labad.
Smieklīgi :D Neņem galvā. Es laikam tiešām ieliktu tādā jēli rozā rāmī, lai priecājas, un dzīvotu tālāk :D
Mums liela daļa rāmju ir melni, jo ļoti patīk un bildes tajos labi izskatās un piestāv vairākām melnajām mēbelēm, kuras mums dzīvoklī ir.
paldies meitenes par atbildem:) man jau bija doma nest atpakal ramiti uz veikalu,bet tas ir tik smuks! jo melns ramitis tik tiesam labi izsaktas,un bilde taja ari,un ari piestav daudz labak interjeram.nez tik tiesam ko teiktu pa roza :)