Vīriešu emocijas

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Sveikas!

Gribēju pajautāt, kā jūsu puiši izrāda emocijas ikdienā vai ,piemēram, saņemot dāvanas?

Kā jau sieviete esmu emocionāla un vēlos saņemt kaut kādas emocijas arī pretī. Savējam vienmēr svētkos dāvinu paštaisītas, sirsnīgas dāvaniņas, bet bieži vien viss ko pretī saņēmu ir smaids un vienkārši pliks "paldies". Nākamajā minūtē, ilgi domātā un taisītā dāvana tiek nolikta uz plaukta aizmirstībā. Kad jautāju, vai par dāvanu vispār priecājas, saka, jā, protams!
Par mūsu gadadienu atcerējos tikai es. Par pēdējo sakrāto naudu izveidoju dāvanu, lai viņam prieks. Sāku aizdomāties, vai vispār ir vērts censties.. Jā , viņš arī cenšas man sagādāt dzimšanas dienās kaut ko jauku, bet pēdējā laikā šīs dāvanas paliek bezpersoniskas. Ziemassvētkos saņēmu lielās Philips austiņas, es nezinu kur viņas pielietot, tāpec lieto tās viņš.
Man nemaz neinteresē cik tā dāvana maksā, vienkārši gribas , lai tā nāk no sirds...
Varbūt varat ieteikt kā dot kādus mājienus, lai viņš visu uztver personiskāk?

Vēl viena lieta kas mani viņā satrauc ir tāda - piemēram, kad es vēlos mīļumu, pieglausties klāt, vai izrādu savu pieķeršanos, viņš norauj manu roku nost un stingri pasaka, es tagad mīļumu nevēlos! Vēlāk.Pašlaik es skatos sportu! Citreiz atkal pieprasa, ka viņš vēlas, lai es viņu samīļoju, jo redz esot noilgojies.

Citreiz rodas jautājums, tie vīrieši visu ar matemātiku aprēķina? :)

Laikam jau tās visas emocijas un izpausmes ir atkarīgas no ģimenē ieaudzinātā.... Vai arī man pagadījies tāds jocīgs.
20.01.2013 14:02 |

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Zīle
Laikam jau tā arī sanāk, pašai grūti spriest no malas, bet ir teikuši, kāpēc viņš tāds kluss, nerunīgs, viņam ir savas mīļas nodarbes un pārējais neinteresē. Savukārt es esmu sabiedriska, atjautīga, pūkaina , jūtīga.
20.01.2013 15:19 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man liekas, ka manējais trieku ķertu, ja es viņam uzdāvinātu albumu ar mūsu bildēm vai kkādas sirsniņveida tējas. :D

vīrietis ir vīrietis (lai gan man pašai tādas arī nepatiktu) viņam patīk viss praktiskais un tas, kas pierāda viņa vīrišķību :)
20.01.2013 15:20 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Kādas tur baigās emocijas izrādīt? Ņemt un dzert dāvināto tēju un katrā reizē teikt "Mmm, cik garšīga. Liels paldies par tavām rūpēm"? :D Manuprāt, pilnīgi pietiek, ja pasakās par dāvanu un viss. Parasti dāvinu tādas lietas, kuras zinu, ka viņam patiks vai ir vajadzīgas.
20.01.2013 15:32 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Manējais ar emocijām neaizraujas, bet tās sniedz pietiekamās devās un no sirds

Tādējādi zinu, kad visu, ko viņš sniedz tieši to arī pats vēlas tajā brīdī dot, nevis dara to ķekša pēc
20.01.2013 15:37 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Manējam garšo tikai paštaisītas konfektes, jo ir saldummīlis par tēu diez vai priecātos :D Tā parasti uz svētkiem cenšos dāvināt smaržas, maku, jostu, somu, kura viņam iepatikusies.
20.01.2013 15:43 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
manejam tas pats :D
ipasas emocijas neizrada sanemot davanu, pasmaida, iedod bucu un pasaka paldies!
tapec davinu praktiskas lietas, vai to ko ikdiena esu ieverojusi ka vins ir izteicis ka veletos! kad uzdavinaju skuvekli ko vins gribeja komplekta ar visadiem tamlidzigiem strumiem, ierausas divana ka maza meitene un kidaja, petija utt... :D
man ar vins nekadas romantikas davanas nedavina, vienreiz bij zelta kedite, bet ta parsvara naudu, i labi vien ir, jo zinu ka vins nenopirktu to ko es gribetu :D
un par milumu ar pazistaa situacija, kad pieglauzos un ta citreiz saka- es skatos filmu, es pagriezos un gulu, sis pec tam nostas filmu un sak list virsu :D
bet pedeja laika esmu ieverojusi ka vins censas laboties :)
20.01.2013 16:05 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
haha, esmu ieverojusi , ka viiriešiem tiesaam nevajag daavinat lietas, kas man pasai liekas - ooooo wooow ciiiik mīļi, gan jau vinam patiks. jo tieši tā, ne vienmēr viirietim sagadas prieku tas, kas Tev pašai liksies ļoti superiigi! Mes ar draugu kkā esam iepraktizeejusi jau laiciigi pateikt ko katrs gribam, jo es vienreiz, ieejot veikalaa un ieraugot superiigu Teddy kruuziti ar lāčiem, padomaaju, ka tas tacu buutu tik nenormali forsi, ja es vinam tagad tadu uzdaavinasu :D Uzdaavinaju un es tiesaam redzeeju, ka vins nespeeja izspiest sajuusmu :D es saakuma , protams, uzmetu luupu "kaa tad taa es centos, daavinaju ar visu sirdi un vins šitā'' :D bet tad vins taa ari pateica, ka tajaa bridi nesapratu jēgu tai lietai bez maz kapēc es tam vispār tērēju naudu, vinjam tacu esot no ka dzert :D Un tad es sapratu, ka tie taču ir viirieši, tapec tgd dāvinu ko tādu ko vinjam reali vajag - jaunas smaržas, drēbes, kādas vinjs neesa, labas jostas utt. Savukart, Tu, Brunete, neker krenki un noteikti neiedomaajies, ka tās lietinas ko taisi ir stulbas! Sirsninformas tejas maisinji , piemēra, ir super laba ideja un ja es butuu Tava draudzene un man Tu tādas uzdaavinatu es buutu ļoti ļoti prieciiga un man tas liktos bez gala mīļi un forši! :))
20.01.2013 16:34 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Jāsaka, ka autore ir ļoti, ļoti liela egoiste! Gatavojot dāvanu, ir jādomā, kas varētu patikt tam cilvēkam, nevis TEV. Iejūties taču tā otra cilvēka ādā un dāvini viņam to, kas viņam būtu saistošs.

Vispār esmu pamanījusi, ka cilvēki ļoti bieži dāvina to, kas viņiem pašiem patīk, saista, liekas super. Bet neiejūtas to apdāvināmo ādā un nepadomā no viņu skatu punkta - kas viņiem varētu patikt.
20.01.2013 16:40 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man grūti iedomāties, ka vīrietis (ja vien nav padsmitnieks) priecātos par pašdarinātiem sirsniņniekiem. Te meitenes minēja, ka pašadītas zeķes un šalles dāvinājušas. Tas man liekas forši, bet nu tie visi romantiskie štrunti...Taču nevar gaidīt, ka vīrietis katru dienu uz tiem skatīsies un laimes pilnām acīm priecāsies.

Turklāt, nav jāuztraucas par to, ka nevarēsi nopirkt tik dārgu dāvanu kā viņa vecāki. Vai tad dārgākais ir tas labākais? Nezinu gan, cik ļoti Tev ir ierobežoti līdzekļi, bet par 20 LVL mierīgi var ko noderīgu nopirkt. :)
20.01.2013 16:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ir tieshaam naivi paarmest viirietim, ka vijsh nepriecaajas par uzdaavinaatu teeju ar sirsnjinjaam. Daavini vinjam to, kas vinjam patiik, nevis tev. Ja tik ljoti gribas kaut ko taisiit pashai, tad taa pati shalle vai zekjes buus lieliska daavana, par ko priecaajas lielaakaa dalja viirieshu. Ja vien taa shalle nebuus rozaa ar sirsnjinjaam.
20.01.2013 17:13 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nespeeju iedomaaties nevienu viirieti, kursh priecaatos par teeju sirsninjmaisinjos un liidziigaam lietaam, atskaitot manu frizieri - geju, kursh lieto acu kosmeetiku. grozi kaa gribi, sievietes ir atskiriigas no viirieshiem un daavinot daavanas, ir jaapadomaa vai otram patiks.
es arii dusmotos, ja kaads man uzmaaktos ar miiljumu sporta paarraides vai videospeeles laikaa. tev tachu arii nepatiktu, ja ietu tavs miiljaakais seriaals vai arii tu gatavotu pie pliits un kaads saaktu tevi buzjinaat. ir jaaciena otra cilveeka briivais laiks un nevar pieprasiit, lai otrs buutu tev pieejams 24/7. ja redzi, ka otrs ir ljoti aiznjemts un sakoncentreejies, neej un nebaksti vinju.
20.01.2013 18:16 |

Reitings 1242
Atcerējos vienu dāvanu par kuru manējais tiešām bija sajūsmā - gan prakstiskā ziņā, gan idejiskā.

Uzdāvināju Zippo smaržas. Itkā jau kas tur īpašs, taču tā pasniegšana un sejas izteiksmes bija uzfilmēšanas vērtas.

Manējais bija atmetis smēķēšanu, tad nu viņam skaidroju, ka dāvanu jau biju nopirkusi sen, kad vēl pīpēja. Tad nu šis atsaiņojot ieraudzīja Zippo kasti bija nenormāli apvainojies, nesaprašanā (ko tad lai es ar viņām tagad daru). Bet kad rosināju atvērt, tad sajūsma bija tik liela kā mazam bērnam. Un vēl ilgi draugiem, vecākiem (saviem) rādīja ko es esmu uzdāvinājusi. Emocijas sita augstu vilni :D
20.01.2013 18:23 |

Reitings 1242
20.01.2013 18:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es domaaju ,ka viirietis var priecaaties ,sanemot iipasu teeju vai kafiju kaa daavanu,bet tai noteikti nav jaabuut sirsninveida iesainojumaa!Viiriesi nav tik romantiski.
Mans viirs savaa dzimsanas dienaa saneema pacinu no deela,kurs atsuutija Konas kafiju un Makadeemijas riekstu ellu,iipasas garsvielas ,kuras labi garso pie galas!Viirs tiesaam bija sajuusmaa!Godiigi sakot -es arii!:)
20.01.2013 18:32 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
paštaisītas Ziemassvētku tējas sirsniņveida maisiņos

nekā personīga, bet pieaugušam vīrietim šis asariņu neizspiedīs.. kaut kādam tīņu hipsterim varbūt. tāda dāvaniņa būtu ideāla draudzenei, māsai, mammai, galu galā omei.
20.01.2013 19:12 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
uzdāvini viņa janvāra lilit numuru, tur tieši ir raksts par dāvanām sievietēm,izlasot varbūt sapratīs. Es savējam pasaku ko vēlētos,paskaidroju arī kāda veida vai krāsas,lai nenošauj greizi. rezultātā saņemu kāroto dāvanu ar pārsteigumu :).
20.01.2013 19:24 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Kadu laiku biju kopa ar marokani, svinejam ari ziemassvetkus. Vins pirmo reizi. :D Es uzdavinaju vinam davanu un vins man ari. Bet ja vien jus redzetu to prieku, ka vins smaidija :) Es gaju ara no istabas un vel atskatijos, vins sedeja divana ar to davanu rokas un joprojam smaidija, ka berns. :)
Un tad es ta ari iedomajos, ka parejie, kam pasniedzu davanas, priecajas protams, bet ne ta.
Citreiz, kad es atceros to bridi, pasai pie sevis jasmaida.
20.01.2013 22:36 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Sievietes vīriešus nesaprot un otrādāk.
20.01.2013 23:16 |

10 gadi
Reitings 485
Brunete, ir jauki, ka domā par dāvanu idejām, BET šajā gadījumā saprotu puisi, kurš par sirsniņtēju vai albūmiem un mīlestības tekstiem lielas emocijas neizrāda. Vispār dāvinot dāvanas, ļoti piedomāju pie SAŅĒMĒJA, iespējams, sirsniņtēja būtu jauka dāvana vecmammai vai māsai.

Manuprāt, vīrietis ir vīrietis, praktiķis vai nē, bet dāvanai būtu jābūt praktiskai (piemēram, tās pašas zeķes,šalle vai cepure) vai tādai, kas sniedz emocijas. Ja nevari atļauties kvalitatīvas (kas parasti ir dārgas) lietas, tad dāvini emocijas. Biļetes uz akvaparku, improvizācijas teātri, atlaižu portālos ir naktsmītnes par smukām cenām, sporta spēles biļetes un čipsu paku bonusā.
20.01.2013 23:37 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Hmm jā tagad saprotu, kādēļ visas ex saka, ka esmu citādāks :d :d kā vairums. Es vienmer priecājos par tādam mazām mīļām dāvaniņām, kam praktiskā nozīme nekāda :) Jo tās mazās tizlās dāvaniņas, kaut noputējušas plauktā nes superīgākās atmiņas.
Jeb atkal atgriežos pie tā, kad nedrīkst neko uztvert par pašsaprotamu - un ja meitene ir centusies īpaši tev tad tas arī ir tas svarīgākais priekš manis :) Un šī emociju daļa ir tikai un vienīgi starp tevi un tev mīļo cilvēku - labi varbūt esmu bērnišķīgi naivs, bet tas ir tieši tas ko nevēlos mainīt sevī.
Pat kad strādāju patīk, kad mani apķer un mīļo, galvenais nerunāt, ja ar klientiem piem runāju pa telefonu :D bet mīļot drīkst :D :d :D

Bet visādi citādi esmu ikdienā tāds pats kretīns kā pārējie. noēdīšu, iznīcināšu jebkuru, kas stājas man ceļā un sasniegšu savu mērķi bez sirdsapziņas pārmetumiem ar labdarību arī nodarbojos ļoti ļoti reti. Jo godīgi neinteresē citu cilvēku vajadzības un čīkstēšana.
21.01.2013 09:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits