Vīriešu emocijas

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Sveikas!

Gribēju pajautāt, kā jūsu puiši izrāda emocijas ikdienā vai ,piemēram, saņemot dāvanas?

Kā jau sieviete esmu emocionāla un vēlos saņemt kaut kādas emocijas arī pretī. Savējam vienmēr svētkos dāvinu paštaisītas, sirsnīgas dāvaniņas, bet bieži vien viss ko pretī saņēmu ir smaids un vienkārši pliks "paldies". Nākamajā minūtē, ilgi domātā un taisītā dāvana tiek nolikta uz plaukta aizmirstībā. Kad jautāju, vai par dāvanu vispār priecājas, saka, jā, protams!
Par mūsu gadadienu atcerējos tikai es. Par pēdējo sakrāto naudu izveidoju dāvanu, lai viņam prieks. Sāku aizdomāties, vai vispār ir vērts censties.. Jā , viņš arī cenšas man sagādāt dzimšanas dienās kaut ko jauku, bet pēdējā laikā šīs dāvanas paliek bezpersoniskas. Ziemassvētkos saņēmu lielās Philips austiņas, es nezinu kur viņas pielietot, tāpec lieto tās viņš.
Man nemaz neinteresē cik tā dāvana maksā, vienkārši gribas , lai tā nāk no sirds...
Varbūt varat ieteikt kā dot kādus mājienus, lai viņš visu uztver personiskāk?

Vēl viena lieta kas mani viņā satrauc ir tāda - piemēram, kad es vēlos mīļumu, pieglausties klāt, vai izrādu savu pieķeršanos, viņš norauj manu roku nost un stingri pasaka, es tagad mīļumu nevēlos! Vēlāk.Pašlaik es skatos sportu! Citreiz atkal pieprasa, ka viņš vēlas, lai es viņu samīļoju, jo redz esot noilgojies.

Citreiz rodas jautājums, tie vīrieši visu ar matemātiku aprēķina? :)

Laikam jau tās visas emocijas un izpausmes ir atkarīgas no ģimenē ieaudzinātā.... Vai arī man pagadījies tāds jocīgs.
20.01.2013 14:02 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
nu man laikam tādā ziņā ir savādāk, jo manējais ir TĀDS romantiķis.. viņš raksta dzeju un dziesmas un zīmē .. un viņam tieši mīļākās ir manas paštaisītās lietiņas ... bet es kā praktiska sieviete bieži vien viņam uzdāvinu arī kādu praktisku lietu, ko viņš ir gribējis, bet piemirsis, ka ir ieminējies pa tādu lietu...

Peimēram viņš arī saka, ka vispār vairs dāvanas nevar tā sajūsmināt, kā tas bijis bērnībā... un domāju, ka tā ir visiem vīriešiem - nu viņiem vienkārši nav tās dāvanas nekas TĀDS - mēs meitenes - jā mēs gaidām tās davanas kā mīlestības izpausmes.. viņiem, man liekas, labāk pietiktu ar labām vakariņām dzimšanas/vārda dienā...

Bet viņš gan vienmēr piedomā - ja ne pie dāvānas (jo dažkārt uzdāvina tikai naudu un es jau ieminējos, ka gribu kaut ko personiskāku - tad nu viņš nabags domā katru reizi ko lai da'vina).. bet vienmēr man ir paša zīmēta kartiņa un dzejolis.. un tas ir pats jaukākais...
21.01.2013 09:13 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Meitenes, kā es jūs saprotu :D
Vēl nesen iedomājos par to,ka nāk Valentīndiena. Visu laiku gribēju izveidot tādas lapiņas,kā kuponus ar visādiem "pakalpojumiem" no savas puses viņam. katru dienu viņš varētu izvilkt kādu lapiņu (masāža, buča, gardas vakariņas, utt. (nu domu jūs saprotat)) un izmantot..mazliet ieminējos viņam par to..protams,ka viņš novīpsnāja :D nepatīkot viņam tā.
Man, piemēram, šāda dāvana uz Valentīndienu liktos jauka, jo nedomāju,ka Valentīndienā būtu jādāvina maku, džemperi utt...bet gan kaut kas no sirds. Bet, acīmredzot, viņam tā nepatiks.
21.01.2013 09:14 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Neizlasīju visus komentārus, bet nu vīriešiem tās emocijas nav TIK izteiktas, pat ja dāvana ļooti patīk... taču vienalga jūtu vai patīk vai nē... Ja es savējam uzdāvinātu tēju vai zekēs viņš man šķiet pat paldies nepateiktu :D :D :D JO viņš jau vairākkārt ir teicis, ka tējas , kafijas, un dušasželejas neuzskata par cienīgām dāvanām no mīļotā cilēka ( tādas gaidot no omem, draugiem, utt...) Tātad viņš grib, lai es piedomāju, kas viņam varētu noderēt un būt patiešām vajadzīgs... tad ja esmu uztrāpījusi, redzu, ka patīk viņam, lai gan vienalga nespiedz no prieka :D :D :D

Tā pat arī viņš man vienmēr uzdāvina, ko īpašu interesantu, un tieši to ko jau sen kāroju dabūt... piemēram uz ziemassvētkeim dabūju dāvanu karti tatovēšanas salonā un beidzot iešu aptetovēties, sen jau gribēju, bet pašai vienmēr atradās svarīgākas lietas kur naudu iztērēt... tā lūk...

Secinājums.... nedāvini viņam bezjēdzīgus mēslus un varbūt arī viņš izvēlēs ies dāvanas tev rūpīgāk... tev nevajag austiņas.. viņam tādas tējas 100 gadi nav vajadzīgas :D :D :D
21.01.2013 09:17 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
bljin, gribétu redzét savéjá sejas izteiksmi, ja es vinjam uzdávinátu téju pashtaisítos maisinjos :D laikam bútu jáfilmé :D :D :D tas pats attiecas uz tizlajám maikám, spilveniem, apeném, puzlém ar abu bildém :D tádas dávanas es pati negribétu sanjemt. es ljoti labi saprotu tavu puisi, katru reizi sanjemot kádu tavu "brínumu" jáizdomá,kur to nobázt :D
21.01.2013 09:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Jā, apstiprināšu Jūsu aizdomas, ka vīrietis pirmkārt skatās uz dāvanas lietderīgumu. Tāda domāšana :D Tāpēc vienmēr ieteiktu skatīties pirmkārt tieši no šī lietderīguma puses. Un tas jau neliedz klāt piekabināt kādu paštaisītu apsveikumu vai kādu sirdi, kas arī tiks novērtēta.

Ir saņemtas ļoti foršas dāvanas no tā laika mīļotās - albūms ar bildēm no visa kopābūšanas laika, kas tolaik bija ap 4 gadiem - ļoti forša dāvana - patika, tad visādi nieciņi, kas ikdienas dzīvē noderīgi - smaržas, skūšanās komplekts, spilvens, lai ir ko darbā aiz muguras nolikt un tas silda, ierāmētas sexīgas bildes:D romantiskas vakariņas, striptīzs, teātra biļetes .. nu galvenais, lai izdoma strādā :D

Es gan pats esmu palicis mazliet romantiskāks un iemācījies jūtas izrādīt, jo zinu, ka sievietēm tas ir svarīgi, bet tas bija daudzu gadu darbs, kas vēl joprojām jāpilnveido.

Lielākoties vīrieši tomēr jūtas īsti nemāk izrādīt. Arī pats agrāk nemācēju un, skatoties uz šī brīža draugu loku, arī saprotu, ka tā nu ir sfēra, kur vīrieši feilo pa lielam:D Izņēmumi, protams, eksistē ..
21.01.2013 10:02 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Uzreiz saku, ka komentārus nelasīju, bet mani šitas uzjautrina. Kad beidzot meitenes sapratīs, ka džekiem nu nepatīk tādas lietas? Visādi mīkstie lācīši, kruzītes, breloki ar kopbildēm utt...Un ne tikai puišiem..Es arī esmu PAR praktiskām dāvanām vai arī kādām biļētēm uz teātri, hokeju..Visas apdrukātās maikas, apakšbikses, piekariņi utt. liekas galīgi stulbi..
Paštaisītas dāvanas novērtētu mamma, vecmamma, bet ne jau puisis..Nu nav ko apvainoties, ja cilvēkam nepatīk, un nav vajadzīgas tādas lietas.

+ Mis Take
Pilnīgi piekrītu :D
21.01.2013 10:03 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Nevarētu teikt, ka visiem puišiem nepatīk paštaisītas lietas, mīļlietas u.c tamlīzīgas lietas. Manam vienam ex patika un novērtēja.
21.01.2013 10:06 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kad beidzot meitenes sapratīs, ka džekiem nu nepatīk tādas lietas?

Nu nevajag vispārināt. Ir vīrieši,kam patīk un kas novērtē.
21.01.2013 10:08 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ok, nevispārinu, bet tomēr atļaušos pateikt, ka lielākajai daļai tomēr nepatīk. Un pieļauju, ka ir daļa, kuri tēlo, ka patīk:)
21.01.2013 10:10 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Nelasīju komentārus, bet baaaac - saproti taču, ka džekam nevajag tās bildītes, lācīši, krūzītes utt.! Pat man tas viss riebjas! Loģiski, ka nekāda sajūsma nebūs, nogrūdīs skapī un viss. Vismaz es tā darītu. Vīrietim jāļauj "uzelpot" nekaries kaklā katru mīļu brīdi. Ja džeks skatās savu TV pārraidi, tad netraucē ar savu čubināšanos. Tas viss ir tik elementāri un saprotami! Vīrieši ir ļooooti vienkārši un saprast viņus ir viegli.
21.01.2013 12:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
STEIGSUS IZEJ NO COSMO FORUMA UN AIZEJ UZ TUVAKO BIBLIOTEKU VAI GRAMATU VEIKALU UN IZLASI "SIEVIETES NO VENERAS, VIRIESI NO MARSA" vai ka ta saucas ta gramata!!!
21.01.2013 12:52 |

10 gadi
Reitings 652
Vajag tādas lietas dāvināt kuras var arī kkur pielietot nevis nolikt plauktā..
Piem: makšķeri :D
21.01.2013 13:27 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Negribētu, lai mans vīrietis pārāk izrāda emocijas. No vīrieša sagaidu stabilitāti un nosvērtību. Emocionāli vīrieši asociējas ar gejiem, sev blakus noteikti negribētu neko tādu:
21.01.2013 14:02 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ieteikums naakamajaam reizeem. Paveero, ko vinjsh veelas, vai kaa vinjam nav. Maneejais shovasar Latvijaa bija sajuusmaa par vienu graamatu anglju valodaa, bet paspeeja tikai apskatiities, jo bija jaabrauc prom. Atradu taadu pashu franchu valodaa un Ziemassveetkos dabuuja. Tad vinjsh ir zombiju fans - atradu graamatu zombie survival guide. Viena meitene cosmo bija uztaisiijusi teemu, kur lai nopeerk Jack Daniels kreklu - re veel viena ideja rokaa, jo manam draugam garsho shis viskijs un patiik krekli melnaa kraasaa. Tam visam klaat pieliku nenormaali daargu vieteejo zhaaveeto desu, kurai ikdienaa zheel naudas, bet kas ir neeeenormaali garshiiga. Miilestiiba toch iet caur veederu. Draugs bija sajuusminaats daudz vairaak nekaa, ja buutu sanjeemis pashtaisiitas kuukas vai izrakstiitas spilvendraanas.

Un par daavanaam man, kaadas 2 nedeeljas pirms maniem sveetkiem, ja gadaas iet garaam veikalam, kuraa man patiik lietas, es pasaku "shis ir maajiens. Man ljoti patiik tas veikals". Lai saprot, ka ir maajiens, bet lai nav taa, ka es pati sev izveeos daavanu :D Taadaa veidaa esmu tikusi pie rotaslietaam un citaam lietaam, ko gribu/patiik.

piemēram, kad es vēlos mīļumu, pieglausties klāt, vai izrādu savu pieķeršanos, viņš norauj manu roku nost un stingri pasaka, es tagad mīļumu nevēlos! Vēlāk.Pašlaik es skatos sportu!
shis man izklausaas mazliet jociigi, bet lai jau. Saac varbuut skatiities to sportu kopaa. Man arii ir dazhreiz, kad es kaut ko daru un man tas miiljums traucee.
21.01.2013 14:02 |

Reitings 1242
shis man izklausaas mazliet jociigi, bet lai jau. Saac varbuut skatiities to sportu kopaa. Man arii ir dazhreiz, kad es kaut ko daru un man tas miiljums traucee.

Nu šī iemesla dēļ sāku intensīvi skatīties hokeju, neizlaižot ne spēli. Pat Dinamo džemperi sev nopirku. Vismaz pāris stundas esam kopā...
21.01.2013 14:10 |

10 gadi
Reitings 652
alu ar dzer? varbūt jums vajag sākt hokeju spēlēt?
21.01.2013 14:13 |

Reitings 1242
alu ar dzer?

Reizēm.
21.01.2013 14:17 |

Reitings 8272
vnk beidz dāvināt mantas, bet dāvini emocijas. nu bet ko viņam darīt ar to lietu, ko tu viņam uzdāvināji - ņemt blakus gultā, vai? manuprāt, tas ir tāpat kā ar tām philips austiņām. var uzdāvināt kādu reizi paštaisītu dāvanu, bet ne jau katru reizi!!!! atjēdzies taču. ko viņš darīs, piemēram, ar tiem 150 krekliem un 80 krūzītēm, kuras tu pati esi apgleznojusi? pietiek dāvināt cilvēkiem lietas. priekš tam taču mēs strādājam, lai lietas, kuras būtu nepieciešamas, mēs pasī varētu iegādāties. var arī ko citu romantisku izdomāt. un tev nav jācenšas par visiem 100 domāt, ko dāvināt kopējā gadadienā, ja viņš tev pretī nedāvina neko. šķiet, ka viņš vnk bija par to aizmirsis. domā, ka tas ir neiespējami?
24.01.2013 16:41 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
man ir identiski kad es prasu,ko dāvināt :D

Man uz šādu jautājumu parasti atbild - neko
Savukārt es uz šādu jautājumu atbildu ar sarakstu
24.01.2013 16:47 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
man gan liekas dīvaini,ka meitene buču vai vakariņas piedāvā,kā ekstur,ko vīrietis var izvilkt.
es varu iedomāties sava vīrieša seju
ja es pateiktu

tā,mīļais, izvelc kuponu,šovakar buča vai vakariņas :D
24.01.2013 16:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits